Tapio Rautavaaran karmea ahdinko paljastui, Ansa Ikosen haave kariutui ja ”peräseinäjokelainen naisprofiili” oli muodin huipulla – tällainen oli Suomi 100 vuotta sitten

iltasanomat 09:01 04.07

1920-luvulla juhlittiin, jotta edellisellä vuosikymmenellä koetut sisällissodan kauhut unohtuisivat. Elintaso koheni, jazz rantautui Suomeen ja valkokangas täyttyi tähdistä. Tällaisessa Suomessa elettiin sata vuotta sitten.


Salkkarit-tähti Ilona Chevakova pääsi Renny Harlinin ohjaukseen: "Vaikuttaa todella lupaavalta"

mtv 09:00 04.07

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijätähti Ilona Chevakova tähdittää myös Luokkakokous 3-elokuvaa.


F1-asiantuntija Toni Vilander paljasti: ajohetki Kimi Räikkösen kanssa sai hulvattomia käänteitä – "Vieläkin putsailen autoa"

MTV 07:02 04.07

C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander sai läheltä todistaa sen, miten valmis Alfa Romeon suomalaiskonkari Kimi Räikkönen on uuden F1-kauden alla.


Kylie Jenner aikoo karistaa koronakilot – julkaisi bikinikuvan tammikuulta

mtv 07:00 04.07

Lähde kertoo, että Kylie Jenner ei olisi aiemmin ollut mikään suuri liikunnan ystävä. 


EM-finalisti ja SE-mies Otto Ahlfors ripusti yllättäen piikkarit naulaan vain 26-vuotiaana

yle 20:52 03.07

Pikajuoksija ja viestin SE-mies Otto Ahlforsin ennätykseksi sadalla metrillä jäi 10,44, jonka hän juoksi kolme kertaa.


Salon epäilty sairaalamurha tehtiin propofolilla – anestesia­lääkäri: yliannostusta ei voi mitenkään antaa vahingossa: ”Jonkun on pitänyt tarkasti tietää”

iltasanomat 20:28 03.07

Salon sairaalassa vappuna 2017 kuolleen naisen epäillään menehtyneen propofolin yliannostukseen.


Suomalaistutkija: Koronavirusta voitaisiin torjua kananmunissa tuotetuilla vasta-aineilla – suihke suuhun antaisi vuorokauden suojan

yle 19:35 03.07

Yksinkertaista biotekniikkaa on jo käytetty influenssan ja karieksen estämiseen.


Seksivideoskandaali pulpahti taas pinnalle – Real Madrid -tähti oikeuden eteen

MTV 19:30 03.07

Ranskan valtion syyttäjä on pyytänyt Real Madrid -hyökkääjä Karim Benzeman oikeuden eteen. Käsiteltävä tapaus koskee hänen väitettyä osallistumistaan entisen joukkuetoverin Mathieu Valbuenan kiristysyritykseen.


Liigakonkari Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

jatkoaika.com 13:41 03.07

Pitkän uran pelaajana liigakaukaloissa ja ulkomailla tehnyt Kalle Kerman on Joensuun Kiekko-Poikien uusi toimitusjohtaja.


Video kulisseista: Ohjaaja paljastaa – näin Salkkareiden dramaattinen helikopterikohtaus luotiin

mtv 12:55 03.07

Salkkarit-ohjaaja Kimmo Mäkinen paljastaa Youtube-videolla, kuinka dramaattinen päätöskohtaus tehtiin.


Asiantuntija täräyttää – Kimi Räikkönen on saattanut tehdä päätöksen F1-uran päättymisestä

iltalehti 09:36 03.07

Kimi Räikkösen jatkaminen tai lopettaminen on täysin miehen oma päätös, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto sanoo. Kimi Räikkösen F1-uran jatkamisella spekulointi on perinteistä polttoainetta F1-uutisoinnille. Sama huhumylly jauhaa sarjan konkarikuskin ympärillä tänäkin vuonna. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto kokee 40-vuotiaan Räikkösen olevan edelleen erinomainen kuljettaja Alfa Romeolle. Kokemus ja ammattitaito auttavat tallia, mutta sen vastapainoksi kauden 2007 maailmanmestari ei ole saamassa kilpailukykyistä kalustoa alleen.


Miljoonasade muistelee tänään edesmennyttä Olli Heikkistä – striimatun keikan lisäksi musiikkivideo julki

iltalehti 08:16 03.07

Hulttion mutsi -singlen video on ensinäytössä Iltalehdessä. Ensi vuonna 35-vuotista taivaltaan juhlivan Miljoonasateen tuotanto sisältää monta hittiä. Sellaisia ovat muun muassa Marraskuu, Lapsuuden sankarille, 506 ikkunaa, Olkinainen, Voipallo ja Lelukaupan häät. Yhtye ei ole kuitenkaan halunnut jäädä pelkästään nostalgiajukeboxiksi, vaan se on paluunsa jälkeen julkaissut koko ajan uutta materiaalia.


Jyrki Lehtolan kolumni: Blondi ja supersankari Musta Vegaani

iltasanomat 08:00 03.07

Koska hyvinvoivat valkoiset käyvät kulttuurisotia sosiaalisessa mediassa ja suklaapatukoissa, molemmat osapuolet muuttuvat nopeasti itsensä parodioiksi, kirjoittaa Jyrki Lehtola.


Valmentaja pahoinpiteli vuosia henkisesti ja fyysisesti – nuori urheilija teki lopulta itsemurhan Etelä-Koreassa

iltalehti 06:29 03.07

Triathlonisti Choi Sook-hyun riisti hengen itseltään. 22-vuotiasta naista oltiin ahdisteltu ja pahoinpidelty sekä henkisesti että fyysisesti vuosien ajan. Eteläkorealainen triathlonisti Choi Sook-hyun, 22, teki viime viikolla itsemurhan. Perheen mukaan Choin valmentaja, lääkäri ja vanhemmat urheilijat olivat pahoinpidelleet ja ahdistelleet naista vuosikausien ajan sekä henkisesti että fyysisesti.


Yle: Suomen yleisurheilutoivo Wilma Murrolla yllättävä tukija – NHL:ssä miljoonia tienannut Jussi Jokinen antaa 12 000 euroa vuodessa

iltalehti 20:31 02.07

Ylen mukaan jääkiekkoilija Jussi Jokinen tukee taloudellisesti seiväshyppääjä Wilma Murtoa NHL-konkari Jussi Jokinen tukee seiväshyppääjä Wilma Murtoa 12 000 eurolla vuodessa, kertoo Yle. Jokisen taloudellinen tuki kattaa noin neljänneksen Murron vuosibudjetista. Jokinen on tukenut Murtoa jo neljän vuoden ajan. – Jääkiekossa ja jalkapallossa suomalaisilla huipuilla palkkataso on aika erilainen kuin saman tason yksilöurheilussa. Halusin lähteä tähän olympiadiin tukemaan merkittävällä summalla, jotta Wilma pystyisi olemaan 24 tuntia vuorokaudessa huippu-urheilija, Jokinen kertoi Ylelle.


Uusien koronatartuntojen alkuperä ei ole yleensä tiedossa – ylilääkäri painottaa yhtä asiaa: ”Hirveän tärkeää”

iltasanomat 20:21 02.07

Tartunnat ovat maantieteellisesti hyvin eri alueella eikä niillä tunnu olevan selkeää yhteistä nimittäjää, Husin ylilääkäri kertoo.


Etelä-Ruotsi on valonpilkahdus maan koronatilanteessa – Lääkäri: "Jos muualla maassa olisi tehty kuten Skånessa, ihmishenkiä olisi säästetty"

yle 19:49 02.07

Skåne aikoo ajaa koronaviruksen pois alueeltaan.


Jussi Jokinen on tukenut Wilma Murron seiväshyppyuraa merkittävällä summalla jo vuosien ajan: "Ei mennyt ihan heti jakeluun, että tällaista voi tapahtua"

yle 19:17 02.07

Innokkaaksi penkkiurheilijaksi tunnustautuva NHL-konkari päätti alkaa tukea lahjakasta seiväshyppääjää neljä vuotta sitten.


Missikaunotar Isabel Ljungdell julkaisi tukon itkuisia videoita, joissa hän kertoo jääneensä yksin Islantiin – avautuu tuskallisesta tilanteesta

iltasanomat 19:13 02.07

Miss Helsinki -kaunotar Isabel Ljungdell matkusti Islantiin tapaamaan Garek-rakastaan, mutta pariskunnan suunnitelma kariutui pahemman kerran.


Hot topics