McCannin perheen elämä jatkuu 13 vuotta Madeleinen, 3, katoamisen jälkeen – ”Mikä loppu­tulos ikinä onkaan, meidän on saatava tietää”

iltasanomat 07:41 07.06

Portugalissa lomamatkalla vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin vanhemmat ovat viime vuosina pitäneet aiempaa matalampaa profiilia. He ovat keskittyneet kasvattamaan nyt 15-vuotiaita kaksosiaan.


Huvijahti ajoi karille – hätätilanne Etelä-Airistolla

iltasanomat 20:43 06.06

Merivartioaseman venepartiot olivat nopeasti paikalla.


Antti Tuisku tekee paluun keikkalavoille tänään – osti taukonsa aikana uuden asunnon Espanjasta: "Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä"

mtv 16:04 06.06

Antti Tuisku esiintyy tänä iltana virtuaalisella livekeikalla.


Voittokone Humiseva uudella kilpailumatkalla: ”Ei se nyt pitäisi olla siitä 500 metristä kiinni”

iltasanomat 12:52 05.06

Huiman nousun sarjoissaan viime vuonna tehnyt Humiseva aloittaa uuden kautensa Jyväskylän Toto75-kohteessa.


Nooralotta Nezirillä alkoi sydän jyskyttää videosta – lataa kesään kivikovan tavoitteen

MTV 12:16 05.06

Nooralotta Neziri kilpailee Annimari Kortteen tavoin harvinaisella matkalla 200 metrin aitajuoksussa Oslon Bislettillä 11. kesäkuuta. Neziri suhtautuu tapahtumaan rennosti, mutta kesään hänellä on kova tavoite: ottaa 100 metrin aitojen Suomen ennätys takaisin haltuunsa.


Yksi maailman tunnetuimmista Youtube-tähdistä pidätettiin

iltalehti 10:32 05.06

Jake Paulia epäillään osallisuudesta mellakointiin. Youtube-tähti ja näyttelijä Jake Paul pidätettiin torstaina Scottsdalessa Arizonassa. Tubettajaa epäillään laittomasta tunkeutumisesta ja laittomasta kokoontumisesta. Sosiaalisessa mediassa kiertävässä videossa näkyy, miten Paul oli paikalla, kun galleriaan tunkeuduttin mielenosoituksen yhteydessä.


Slovenian presidentti puhui silkkaa suomea – nyt tämä Instagramin valloittaja saa kritiikkiä vaikenemisestaan

iltasanomat 10:32 05.06

Mikä on miehiään Slovenian presidentti Borut Pahor, joka esitti suomalaisillekin tervehdyksen silkalla suomella?


Mitä tapahtui venäläisen huippuvalmentajan vaimolle? Katosi kuin savuna ilmaan vuonna 2000 – oli matkalla tyttären haudalle

iltalehti 19:53 04.06

Natalja Dolmatovaa ei ole löydetty. Oleg Dolmatovia pidettiin vuosituhannen taitteessa Venäjän nousevana valmentajanimenä, mutta kaksi henkilökohtaista tragediaa muutti hänen uransa suunnan. Moskovan ZSKA:n jalkapallon liigajoukkuetta luotsannut Dolmatov menetti lyhyen ajan sisällä sekä 15-vuotiaan tyttärensä että vaimonsa.


Jopa tuhat ihmistä osoitti mieltä Oulun keskustassa

iltasanomat 18:50 04.06

Oulun poliisilaitoksen mukaan mielenosoitukseen osallistuu kaupungin keskustassa useita satoja ihmisiä. Paikalla olevan valokuvaajan mukaan väkeä olisi runsaat tuhat.


Ile Uusivuoren kuvaan ilmestyi yllättäen härski viesti – Marja Hintikalla oli heti vastaus valmiina

iltasanomat 18:34 04.06

Marja Hintikka ei jäänyt sanattomaksi, kun hänen puolisonsa kuvaan ilmestyi kyseenalainen viesti tuntemattomalta käyttäjältä.


Videot näyttävät, miten aiemmat suurtulvat ovat koetelleet Lappia – Yle oli paikalla, kun armeija räjäytti Tornionjoen jääpatoa ja kun Kemijoki valtasi voimalatyömaan

yle 18:30 04.06

Lapin joet tulvivat joka kevät, mutta kaikki tulvat eivät jää historiaan. Kokosimme juttuun videoita poikkeustulvista.


Hollywood-kaunotar Angelina Jolie 45 vuotta! Näin uransa 18-vuotiaana aloittanut tähti on muuttunut matkallaan elokuvamaailman huipulle

iltasanomat 13:05 04.06

Angelina Jolie tunnetaan henkeäsalpaavan kauneutensa lisäksi huippunäyttelijänä, suurperheen äitinä ja hyväntekijänä.


TIS-Wallu esiintyi Kotikadussa vauvana – kertoo hulvattoman tarinan roolistaan: "Faija heilutti lelua jossain pöydän alla”

iltalehti 07:54 04.06

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Waldermar ”Wallu” Kettunen nähtiin Kotikadun näyttelijänä – vauvana. Torstaina 24. elokuuta 1995 monen suomalaisen arkirutiinit muuttuivat, kun Kotikatu nähtiin ensimmäisen kerran tutulla ohjelmapaikallaan torstai-illassa. Jos pilottijakso lasketaan mukaan, Kotikatua esitettiin 589 jaksoa TV1:llä.


Kymen Sanomat: Pelle Miljoona kolaroi moottoripyörällään matkalla Haminaan – vietiin heti lähimpään sairaalaan

iltasanomat 16:38 03.06

Pelle Miljoona törmäsi moottoripyörällään henkilöautoon matkalla Haminaan. Muusikko selvisi kolarista ilman vakavia vammoja.


Tuhansia ihmisiä Senaatintorille kerännyt rasismin vastainen mielenosoitus päättyi poliisin kehotuksesta – väkimäärän vuoksi koronavirustartuntariski kohosi

yle 16:12 03.06

Poliisi oli paikalla valvomassa järjestystä ja turvallisuutta.


Helsingissä rasismin vastainen mielenosoitus, paikalla jopa 3 000 henkeä – poliisi: järjestäjä kuulutti yleisölle, että mielenosoitus on päättynyt

yle 16:12 03.06

Poliisi on paikalla valvomassa järjestystä ja turvallisuutta.


Helsingissä rasismin vastainen mielenosoitus, paikalla jopa 3 000 henkeä – poliisi kehottanut päättämään tapahtuman koronatartuntariskin vuoksi

yle 16:12 03.06

Poliisi on paikalla valvomassa järjestystä ja turvallisuutta.


Helsingissä rasismin vastainen mielenosoitus, paikalla jopa 3 000 henkeä – George Floydin kuolemasta alkaneet protestit rantautuneet myös Suomeen

yle 16:12 03.06

Poliisi on paikalla valvomassa järjestystä ja turvallisuutta. Voit seurata mielenosoitusta suorana pääkuvaa klikkaamalla.


Kuka tappoi lehmusvanhuksen Turussa? Järjestelmällinen myrkynkylväjä kuivatti puun pystyyn paraatipaikalla

iltasanomat 16:09 03.06

Turun kaupunki on tehnyt rikosilmoituksen Aurajoen rannalla turmellusta lehmuksesta.


Kymen Sanomat: Pelle Miljoona kolaroi moottoripyörällä ja lensi ojaan

iltalehti 15:30 03.06

Muusikko Pelle Miljoona kolaroi Haminassa, kertoo Kymen Sanomat. Pelle Miljoona, 65, oli matkalla Kymen Sanomien kuvattavaksi, kun hän kolaroi moottoripyörällään auton kanssa. –?Ajoin pitkin Metsäkyläntietä, kun sivutieltä tuli auto minun eteeni. Osuin pyörälläni auton etukulmaan ja pyörähdin siitä ojaan, Pelle Miljoona kertoi Kymen Sanomille.


Hot topics