Ella Junnila kertoi iloisia uutisia: ”Maanantaina kääntyy uusi lehti mun elämässä”

iltasanomat 21:44 23.08

Ella Junnilan haave on toteutumassa.


Ella Junnilalle valtava pettymys – joutui luovuttamaan korkeushypyn karsinnassa

MTV 16:15 14.08

Ella Junnila ei ennättänyt toipua Paavo Nurmen kisoissa iskeneestä pohjekrampista Turun Kalevan kisoihin. Ponnistavan jalan pohjetta hoidettiin välipäivät huolellisesti, mutta Junnilan oli pakko luovuttaa korkeushypyn karsinnassa perjantaina jo ennen ensimmäistä hyppyvuoroaan.


Ella Junnilan Kalevan kisat päättyivät kyyneliin – Suomen ennätysnaisen pohje petti ennen karsintaa

iltasanomat 15:59 14.08

Ella Junnila on ulkona Kalevan kisojen finaalista.


Ella Junnilan Kalevan kisat päättyivät kyyneliin – SE-naisen pohje petti ennen karsintaa

iltasanomat 15:59 14.08

SE-nainen ja kauden kotimaisen kärkituloksen hypännyt Ella Junnila ulkona Kalavan kisojen finaalista


Ella Junnilan silmäkulmat kostuivat: ”Ihan kevyesti harmittaa” – seuraavaksi lääkärin tutkimuksiin

iltalehti 19:28 11.08

Ella Junnila ei pystynyt kilpailemaan Paavo Nurmi Gamesissa. Ella Junnila ei pystynyt hyppäämään Paavo Nurmi Gamesissa, sillä hän tunsi huomattavaa kipua oikean jalan pohkeessaan verryttelyssä ennen kilpailun alkua. –?Täysin uusi terveyshaaste tällä kaudella. Pohkeessa ei ole ollut aiemmin mitään vaivoja, Junnila kertoi.


Kenkä ei kestänyt Ella Junnilan uutta vauhtia: "Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään"

yle 21:23 01.08

Ella Junnilan voittotulokseksi Kuortaneen korkeushyppykisassa jäi 183.


Kenkä ei kestänyt Ella Junnilan uutta vauhtia – "Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään"

MTV 19:03 01.08

Naisten korkeushypyssä voittoon ponnisti yleisurheilun gp-kilpailuissa Kuortaneella odotetusti Ella Junnila. Lämmin sää ei siivittänyt Junnilaa kuitenkaan edes omaan kauden parhaimpaansa (190), vaan voittotulokseksi jäi 183.


Ella Junnilalle sattui poikkeuksellinen murhe – ei noudattanut Hannu Jortikan ohjetta: ”Ensi kerralla otan jesaria mukaan”

iltalehti 18:50 01.08

Ella Junnilan ponnistavan jalan piikkari hajosi Kuortaneella. Ella Junnilan kisa Kuortaneella meni pieleen korkeuden 183 jälkeen, kun ensiyrityksellä 186:stä ponnistavan jalan piikkari hajosi. –?Piikkarin sisäsaumat hajosivat. Siinä on tarralenkki, niin se repesi. Kengästä hävisi tuet. Kun häviää tuki, se ei pidä, vaan antaa puoli senttiä periksi, GP-kisan voittanut Junnila kertoi.


Ella Junnilalle sattui poikkeuksellinen – ei noudattanut Hannu Jortikan ohjetta: ”Ensi kerralla otan jesaria mukaan”

iltalehti 18:50 01.08

Ella Junnilan ponnistavan jalan piikkari hajosi Kuortaneella. Ella Junnilan kisa Kuortaneella meni pieleen korkeuden 183 jälkeen, kun ensiyrityksellä 186:stä ponnistavan jalan piikkari hajosi. –?Piikkarin sisäsaumat hajosivat. Siinä on tarralenkki, niin se repesi. Kengästä hävisi tuet. Kun häviää tuki, se ei pidä, vaan antaa puoli senttiä periksi, GP-kisan voittanut Junnila kertoi.


Minä vuosina Paavo Nurmi voitti olympiakultaa? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:50 24.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Kuka ex-huippu-urheilija on Ella Junnilan äiti? 2) Ketkä kolme suomalaista ovat pelanneet La Ligassa?


Korkeusnaiset vireessä: Jessica Kähärä löi Ella Junnilan, Huntington hyppäsi ennätyksensä

iltalehti 19:58 08.07

Jyväskylän GP-kisassa nähtiin tasokas korkeuskilpailu. Vasta 18-vuotias hyppylahjakkuus Jessica Kähärä ylitti 187 senttiä viimeisellä yrityksellään ja voitti kovatasoisen korkeuskisan Jyväskylän GP-koitoksessa. Tulos on kauden kärki Suomessa ja sivuaa Kähärän uran parasta ulkoratatulosta. Hallissa nuorukainen on ylittänyt 190 senttiä.


Ella Junnilan tekniikka ei pysynyt kehityksen vauhdissa – SE-nainen rikkoi testeissä ennätyksensä

iltasanomat 15:36 08.07

– Ominaisuussektorilla on tullut ennätyksiä, mutta ne pitää nivoa tekniikkaan, korkeushypyn Suomen ennätystuloksen hypännyt Junnila kertoi ennen keskiviikkoista kauden avauskilpailuaan.


Ella Junnilalla yksi selkeä tavoite yleisurheilukesään – "Se jäi erityisesti kalvamaan"

MTV 18:30 30.06

Korkeushyppääjä Ella Junnilan, 21, viime kesä oli onnistunut. Suomen ennätys 195 ylittyi heinäkuun alussa Tampereella ja myös Junnilan yksittäisiä onnistumisia tarkemmin seuraama viiden kilpailun keskiarvo näytti hyvää.


"Riippuvuudet ovat urheilussa tabu" – urheilupsykologi suree menetettyä potentiaalia, näkee ajan olevan kypsä muutokselle

MTV 06:23 14.05

Urheilupsykologi Mia Stellberg arvostaa entisen liigajalkapalloilijan Toni Junnilan ulostuloa peliriippuvuudesta. Stellberg pitää tekoa rohkeana, mutta kantaa samalla ammattinsa puolesta surua lahjakkaasta urheilijasta, joka on alisuoriutunut urallaan psyykkisten ongelmien takia.


Mikä on Ella Junnilan ennätys korkeushypyssä? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 20.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä on Darryl Sittlerin nimissä oleva NHL:n yhden ottelun tehopiste-ennätys? 2) Mikä on Ella Junnilan ennätys korkeushypyssä?


Korkeushyppääjä Ella Junnila tähtää olympialaisiin – äiti Ringa Ropo tukee täysillä

iltalehti 11:06 19.01

Korkeushyppääjä Ella Junnilan, 21, vuoteen on mahtunut niin seuranvaihto, kaksi SE-tulosta, pronssia EM-kisoissa sekä penkin alle menneet Dohan MM-kisat. Ella Junnila on juuri palannut Teneriffalta harjoitusleiriltä. Tuleva kilpakalenteri on vielä avoinna. – Kuten Jokke sen sanoi, ei ladata painetta talveen, vaan harjoitellaan.


Hot topics