Perheenisä Jyrkin vaimon sydän pysähtyi kesken automatkan mummolaan – ”Jossain vaiheessa uskalsin myöntää, että pärjäämme arjessa”

iltasanomat 14:09 10.08

Pesäpallomies Jyrki Vallen ja hänen poikiensa elämä mullistui äkillisesti kesken perheen automatkan mummolaan.


Näkökulma: JVG on eri JVG kuin viime vuosikymmenellä – mutta jääkö se huomaamatta?

iltalehti 06:17 03.08

JVG on täysin poikkeuksellinen yhtye, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Turussa järjestetty Aurafest sai arvoisensa päätöksen kun JVG pisti parastaan illan viimeisenä artistina. Ja pisti parastaan tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että JVG oli parempi kuin koskaan. JVG on duosta kunnon yhtyeeksi kasvanut kokoonpano, jonka varmasti jokainen festarikävijä on nähnyt lavalla ainakin kerran. Yritin laskea, montako kertaa olen ollut JVG:n festarikeikalla, mutta ei laskupää riitä. Ei niin, että olisin erityisesti JVG:n perässä festareille mennyt, vaan kun jossain on festarit, on JVG siellä. Festarikeikkojen lisäksi JVG on tehnyt uransa aikana satoja omia keikkoja ja se näkyy sekä kuuluu kaikessa.


Mikko Rantaselle ensimmäinen ottelu lähes puoleen vuoteen – heti pisteillä: "Hän paransi pelin edetessä"

MTV 15:46 30.07

–? Harmittaa, kun vielä ei ole päästy pelaamaan pudotuspelejä. Toivon, että niitä päästään jossain vaiheessa pelaamaan, viemään kausi loppuun ja jakamaan Stanley Cup, Coloradon suomalaistähti Mikko Rantanen kommentoi huhtikuun puolivälissä STT:lle.


Ferrarin valtava moottorietu paljastui Mercedeksen laskelmista – tilanne johti täydelliseen suunnanmuutokseen: "Käänsimme kaikki kivet"

MTV 07:47 30.07

Viime kaudella kohua moottoriinsa kohdistuneilla epäilyksillä herättänyt Ferrari oli jossain vaiheessa kautta jo hurjasti Mercedestä edellä moottoritehoissa, kertoo saksalaistallin pomo Toto Wolff.


Heikki Valkama: Sä kun olet ammattilainen, voisit vähän auttaa – teettävätkö kaverit sinulla häikäilemättä ilmaistyötä?

yle 06:45 24.07

Ystäviä on mukava auttaa, mutta jossain menee raja, kirjoittaa Heikki Valkama blogissaan.


Golfin tiedemies palasi koronatauolta huomiota herättävän lihaksikkaana: kohta hän lyö palloa jo liiankin pitkälle – "Jossain vaiheessa pitää tulla stoppi"

yle 06:35 20.07

Pelitauolta kuun lopussa palaava Mikko Korhonen ei usko golfmaailmaa puhuttaneen ilmiön muuttavan lajia.


Ferrarille siirtyvä F1-kuski piikkinä Lewis Hamiltonin lihassa: "Kukaan ei voi pakottaa minua polvistumaan"

MTV 09:11 19.07

Mercedes-tähti Lewis Hamilton on esittänyt toiveen, että jossain vaiheessa kaikki F1-kuskit polvistuisivat yhdessä rasismin vastaisen taistelun eleenä. Ensi kaudeksi Ferrarille siirtyvä McLaren-kuski Carlos Sainz pitää kuitenkin tiukasti puolensa eikä tähän aio suostua.


Nicke Lignell jätti tupakoinnin yli 30 vuoden jälkeen – uniapneadiagnoosi pysäytti: ”Vaimo huomasi hengityskatkokset”

iltalehti 08:04 16.07

Näyttelijä Nicke Lignell, 54, jätti tupakanpolton puoli vuotta sitten. Näyttelijä Nicke Lignell, 54, teki puoli vuotta sitten suuren päätöksen. Hän päätti jättää tupakoinnin yli 30 vuoden sauhuttelun jälkeen. Vaikka Lignell oli aiemminkin pitänyt taukoja paheestaan, vaikutti tällä kertaa päätöksen taustalla aito huoli omasta terveydestä. – Jossain kohtaa pitkään tupakoinut ihminen alkaa miettiä, että kuinka paljon ne omat keuhkot lopulta jaksavat ottaa vastaan. Yritin kuvitella, että jos on 30 vuotta tupakoinut, niin montakohan tuhatta kymmenen savukeaskin kartsaa se tekee, Lignell kertoo.


Valtteri Bottas toivoo sopimusneuvotteluihin pikaista ratkaisua, kisakalenteri luo omat vaikeutensa – "Se ei ole hyväksi, ja olen oppinut sen"

MTV 07:30 10.07

Valtteri Bottas aloitti F1-kauden parhaalla mahdollisella tavalla voittamalla viime viikonloppuna ajetun Itävallan GP:n. Hän toivoo voiton tuottaman tunteen kantavan tällä kaudella pitkälle ja poikivan jossain vaiheessa jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa.


Nuuskanhakureissu Haaparannalle voi lykätä armeijan aloittamista jopa seuraavaan saapumiserään – tiedossa on ainakin kahden viikon eristys

yle 15:00 06.07

Koronavirukseen sairastuneen varusmiehen palvelusaikaa saatetaan jossain tapauksissa siirtää myöhemmäksi.


Nuuskanhakureissu Haaparantaan voi lykätä armeijan aloittamista jopa seuraavaan saapumiserään – tiedossa on ainakin kahden viikon eristys

yle 15:00 06.07

Koronavirukseen sairastuneen varusmiehen palvelusaikaa saatetaan jossain tapauksissa siirtää myöhemmäksi.


F1-lähtöjärjestys: Valtteri Bottaksella on puolitoista uhkaajaa – Kimi Räikkösen kausi sai pelottavat ennusmerkit

MTV 06:15 05.07

Tämän vuoden F1-kauden avauskisa käydään tänään sunnuntaina Itävallan Spielbergin Red Bull Ringin radalla. Suomalaisittain lähtökohdat ovat hyvin kaksijakoiset. Valtteri Bottas on paalupaikalla. Kimi Räikkönen sen sijaan... jossain aivan muualla.


Matalapaineiden balettiryhmä tanssahtelee Suomen yli – ”joka päivä sataa jossain päin Suomea”

iltasanomat 11:08 02.07

Pienet matalapaineballerinat tuovat mukanaan sade- ja ukkoskuuroja.


Kesäkuu oli ennätyslämmin – eniten hellepäiviä koko 2000-luvulla

yle 13:10 01.07

Hellepäiviä mitattiin jossain päin Suomea 21 päivänä, kertoo Ilmatieteen laitos.


Kesäkuu oli ennätyslämmin – eniten hellepäiviä kuuteen vuosikymmeneen

yle 13:10 01.07

Hellepäiviä mitattiin jossain päin Suomea 21 päivänä, kertoo Ilmatieteen laitos.


Kesäkuussa oli eniten helle­päiviä kuuteen vuosikymmeneen

iltasanomat 12:44 01.07

Hellepäiviä mitattiin jossain päin Suomea 21 päivänä, kertoo Ilmatieteen laitos.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 01.07

OINAS 21.3.–19.4. Sinulle tarjotaan isoa roolia jossain hankkeessa, mutta pelkäät sen vaikuttavan liikaa arkesi sujuvuuteen. Pohdi asiaa itseksesi ja niiden kanssa, joita asia koskee. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Fyysinen kuntosi kaipaa pientä kohentamista, joten lisää liikuntaa ja ulkoilua, niin älysi jaksaa loistaa entiseen malliin, ja saat elämääsi aivan uutta pontta ja virtaa.


Animaatio näyttää, kuinka säässä tapahtuu pian täyskäännös – lämpötilat romahtavat jopa 10 astetta ja ”joka päivä sataa jossain”

iltasanomat 21:08 26.06

Keskivertoa lämpimämmät järvivedet eivät ole viilenemässä vielä lähipäivinä.


Remu Aaltonen kohtasi veljensä surmaajan radio-ohjelmassa: ”Kaikki tulee takaisin jossain vaiheessa”

iltasanomat 22:00 23.06

Remu Aaltonen ja rocklegendan veljen surman tunnustanut Lauri ”Late” Johansson kertoivat väleistään Radio Dein ohjelmassa. Aaltonen kävi katsomassa Johanssonia vankilassa lukuisia kertoja 18 vuoden aikana.


La Liga auki yleisölle?

MTV 22:13 22.06

Espanjan jalkapalloliigan johto toivoo, että maan pääsarjan ottelut voidaan avata yleisölle jossain vaiheessa heinäkuuta. Liiga yrittää päästä 10–15 päivässä turvatoimista sopuun maan hallituksen kanssa, jotta katsojat pääsisivät peleihin ennen kuin liiga päättyy 19. heinäkuuta.


Hot topics