Angelina Jolie täyttää 45 vuotta – näin hän on muuttunut

iltalehti 17:34 04.06

Näyttelijä Angelina Jolie juhlii 45-vuotissyntymäpäiviään. Angelina Jolie, 45, on jo vuosia tehnyt nimekkäitä rooleja näyttelijänä – ja päätynyt otsikoihin usein myös yksityiselämänsä vuoksi. Iltalehti kokosi yhteen kuvia näyttelijästä vuosien varrelta. Uransa alkuaikoina Angelinan tyyli oli usein räväkkä, mutta sittemmin hän on viihtynyt klassisemmissa asukokonaisuuksissa. Tämä lienee merkki siitä, että vuodet ovat rauhoittaneet häntä.


Hollywood-kaunotar Angelina Jolie 45 vuotta! Näin uransa 18-vuotiaana aloittanut tähti on muuttunut matkallaan elokuvamaailman huipulle

iltasanomat 13:05 04.06

Angelina Jolie tunnetaan henkeäsalpaavan kauneutensa lisäksi huippunäyttelijänä, suurperheen äitinä ja hyväntekijänä.


Kuuden lapsen äiti Angelina Jolie lohduttaa: ”Täydellisiä vanhempia ei ole olemassa”

stara 23:55 05.05

Näyttelijä Angelina Jolie on avoimesti kertonut koronakriisin aiheuttamien poikkeusolojen vaikuttaneen


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:55 05.05

Näyttelijä Angelina Jolie on avoimesti kertonut koronakriisin aiheuttamien poikkeusolojen vaikuttaneen


Angelina Jolie: ”Kotikoulu on vaikeampaa vanhemmille kuin lapsille”

stara 11:20 03.05

Näyttelijä Angelina Joliella on kuusi lasta. Hän on viettänyt kotikaranteenia


Muistatko vielä Brad Pittin ja Jennifer Anistonin kohueron? Totuus salasuhteesta Angelina Jolien kanssa paljastui Anistonille julkealla tavalla

iltasanomat 21:01 28.04

Jennifer Aniston oli päättänyt uskoa Brad Pittiä, kun tämä väitti ettei Angelina Joliella ole mitään tekemistä parin eron kanssa. Ei olisi pitänyt.


Angelina Jolien koskettava kirjoitus lapsiperheille julkaistiin Time-lehdessä – muistuttaa tärkeästä asiasta, joka koskee nyt jokaista vanhempaa

iltalehti 19:55 27.04

Angelina Jolien koskettava kirje julkaistiin Time-lehdessä. Yhdysvaltalaisnäyttelijä ja kuuden lapsen äiti Angelina Jolie, 44, kirjoitti arvostettuun yhdysvaltalaiseen Time-lehteen kirjeen, jonka hän on osoittanut kaikille lapsiperheiden vanhemmille. Kirjeessään hän kehottaa vanhempia ympäri maailmaa olemaan poikkeuksellisessa maailmantilanteessa armollisia itseään kohtaan ja muistuttaa siitä, että yhdeltäkään vanhemmalta ei vaadita täydellisyyttä. Lue Angelina Jolien kirje vapaasti suomennettuna alta.


Kuuden lapsen äiti Angelina Jolie ei uskonut kykyihinsä vanhempana – ”Lapset eivät toivo täydellisyyttä”

iltalehti 03:41 26.04

Jolien mukaan vanhemman on mahdotonta tehdä kaikki oikein. Oscar-palkittu näyttelijä Angelina Jolie avautuu vanhemmuuden haasteista ja osoittaa tukeaan muille vanhemmille Time-lehden erikoisuutiskirjeessä. Avoimessa, vanhemmille osoitetussa kirjeessään Jolie kertoo vilpittömästi, ettei uskonut kykyihinsä vanhempana.


Top Gun -tähdellä oli romanssi Angelina Jolien kanssa, kunnes Brad Pitt astui kuvioihin – kertoo nyt suhteestaan Hollywood-kaunottareen

iltasanomat 19:45 21.04

Näyttelijä Val Kilmer kertoo uutuuskirjassaan, millaiset muistot hänellä on suhteestaan Angelina Jolieen.


Angelina Jolie vei kaikki kuusi lasta - Brad Pitt kotieristyksessä yksin

iltalehti 08:45 01.04

Angelina Jolie on kotieristyksessä kaikkien ex-parin lasten kanssa. Koronaviruspandemian myötä näyttelijä Angelina Jolie on eristäytynyt Los Angelesin kotiinsa kaikkien kuuden lapsensa kanssa, Mirror uutisoi. Hänellä ja ex-puolisolla, näyttelijä Brad Pittilla on kolme biologista lasta, Shiloh, 13 ja 11-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox. Lisäksi pariskunnalla on kolme adoptoitua lasta: Maddox, 18, Pax, 16 ja Zahara, 15. Pariskunnan avioero astui voimaan viime keväänä, mutta he erosivat jo syksyllä 2017.


Angelina Jolie lahjoitti miljoona dollaria lasten kouluruokailuhin

stara 08:00 27.03

Moni Hollywood-tähti on tehnyt koronaviruspandemian aikana useita avokätisiä lahjoituksia eri


Angelina Jolien tuska: kaksi tyttäristä joutui leikkaukseen – myös Brad Pitt jätti gaalat väliin

iltasanomat 17:00 10.03

Brad Pitt ei lähtenyt Bafta-gaalaan, vaan jäi kotiin huolehtimaan tyttäristään. Angelina Jolie puolestaan kertoo ensimmäistä kertaa, millaista tuskaa on joutunut kokemaan.


Angelina Jolien tuska: kaksi tyttäristä joutui leikkaukseen – myös Brad Pitt jätti taas gaalan väliin

iltasanomat 17:00 10.03

Brad Pitt ei lähde Bafta-gaalaan, vaan jää kotiin huolehtimaan tyttäristään. Angelina Jolie puolestaan kertoo ensimmäistä kertaa, millaista tuskaa on joutunut kokemaan.


Brad Pitt flirttaili Jennifer Anistonille palkintogaalassa - fanien riemu repesi

iltalehti 14:38 20.01

Ex-aviopari jakoi herkän hetken Screen Actors Guild -palkintogaalassa. Näyttelijät Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat naimisissa vuodet 2000-2005. Liitto päättyi eroon, kun Pitt rakastui töiden merkeissä Angelina Jolieen. Sekin liitto päättyi eroon. Nykyään Aniston ja Pitt ovat hyviä ystäviä. Screen Actors Guild -palkintogaalassa sunnuntaina Pitt ja Aniston kuvattiin pitkästä aikaa yhdessä.


Brad Pitt ja Angelina Jolie näyttelivät kahdesti kriisissä olevaa avioparia – kaksi elokuvaa näyttää suhteen alun ja lopun

iltasanomat 07:35 17.01

Supertähdet Angelina Jolie ja Brad Pitt rakastuivat toimintakomedian Mr. & Mrs. Smith kuvauksissa. Aviokriisiä käsittelevä Meren äärellä ilmestyi 10 vuotta myöhemmin. Molemmat esitetään tv:ssä perjantaina.


Brad Pitt kiitti ystäväänsä – Bradley Cooper auttoi raitistumaan

stara 22:40 10.01

Näyttelijä Brad Pitt erosi vaimostaan Angelina Joliesta vuonna 2016. Eron


Brad Pitt vitsaili rakkauselämästään palkintopuheessaan – katso ex-vaimo Jennifer Anistonin reaktio

iltalehti 10:00 06.01

Jennifer Aniston nauroi ex-aviomiehensä vitseille Golden Globe -gaalan yleisössä sunnuntaina. Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat naimisissa vuodet 2000-2005. Liitto päättyi Brad Pittin rakastuttua Angelina Jolieen. Pitt ja Jolie erosivat riitaisasti syksyllä 2016. Nykyään Aniston ja Pitt ovat jälleen hyviä ystäviä. Näet julkaisun myös täältä.


Janottaako vanha suola? – Brad Pitt ja Jennifer Aniston juhlivat yhdessä

iltalehti 06:58 18.12

Viisitoista vuotta sitten toisistaan eronneet Jennifer Aniston ja Brad Pitt ovat nyt molemmat sinkkuja. Pitt viihtyi Anistonin joulujuhlissa. Näyttelijäpari Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosi jo viisitoista vuotta sitten, mutta yhtä edelleen maailma muistelee tätä unelmana pidettyä suhdetta. Aniston ja Pitt ehtivät pitää yhtä viisi vuotta. He menivät naimisiin heinäkuussa 2000 ja ilmoittivat erostaan tammikuussa 2005. Anistonin jälkeen Pitt avioitui näyttelijä Angelina Jolien kanssa. Tämäkin – niin ikään unelmaksi luonnehdittu – liitto kariutui syksyllä 2016.


Hot topics