Jokereiden omistajayhtiön liikevaihto viime vuonna yli miljardi euroa – emoyhtiö ympäristökatastrofin keskellä

iltalehti 11:02 28.06

Norilsk Nickel Harjavalta Oy kuuluu isompaan konserniin, jonka emoyhtiö on Venäjällä. Jokerit Hockey Club Oy:n omistaja Norilsk Nickel Harjavalta Oy kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan 15,7 prosenttia. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 1 019,5 miljoonaa euroa, kun taas vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 881,1 miljoonaa euroa.


Mikko Lehtonen sai heti maistaa uuden NHL-seuransa kiekkohulluuden – "Kaiken maailman yhteydenottoja"

MTV 19:30 15.06

Puolustaja Mikko Lehtonen, 26, oli viime kauden tarina eurooppalaisissa kiekkokaukalossa. Lehtonen nakutti hurjaa jälkeä Helsingin Jokereiden takalinjoilla, vaikka samalla kulisseissa pyöri häneen liittynyt kilpajuoksu.


Lauri Marjamäki varoittaa: Jokerit ei ehkä sittenkään hyödy KHL:n järisyttävästä muutoksesta

MTV 07:00 20.05

Helsingin Jokerit kohtaa ensi kaudella uudistuneen KHL:n. Maailman toiseksi kovin kiekkosarja muuttaa muotoaan, kun sarjaan asetetaan kova palkkakatto. Tämän pitäisi tasoittaa voimasuhde-eroja. Käykö näin? Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki epäilee.


Miten Jokerit pystyy paikkaamaan suomalaistähden jättämän valtavan aukon? Lauri Marjamäki kertoo suunnitelmasta

MTV 07:30 19.05

Helsingin Jokereiden viime kausi KHL:ssä päättyi ennen aikojaan koronaviruspandemian takia. Kevään ja varsinkin viime viikon aikana Jokerit on tehty useita hankintoja. Näillä se on osaltaan pyrkinyt paikkaamaan jättimäistä aukkoa, jonka tähtipuolustaja Mikko Lehtonen jätti taaksensa.


Näkemys: Iiro Pakarinen on Jokereilta timanttinen hankinta

jatkoaika.com 16:15 13.05

Iiro Pakarinen teki tällä viikolla KHL-seura Helsingin Jokereiden kanssa peräti kolmen vuoden sopimuksen. Sopimuksen pituus osoittaa sen, että Pakarinen haluaa jatkuvuutta uralleen ja menestyä huippuorganisaatiossa. Pakarinen oli Jokereilta timanttinen hankinta.


Jokerit kaappasi tehokkaan maajoukkuepuolustajan muiden nenän edestä

iltalehti 09:03 12.05

SHL:n kolmanneksi tehokkain puolustaja valitsi eri vaihtoehdoista Jokerit. KHL.n kärkijoukkueisiin kuuluva Jokerit jatkaa kovien hankintojen tekemistä: 27-vuotias ruotsalaispuolustaja Jonathan Pudas on tehnyt helsinkiläisjoukkueen kanssa 2-vuotisen sopimuksen. –?Muutamista venäläisseuroista osoitettiin kiinnostusta, mutta Jokereiden tullessa kuvioihin mukaan tuntui päätös seuraan ja Helsinkiin siirtymisestä heti oikealta niin urheilullista kuin perheen kannalta tärkeää sosiaalista puolta ajatellen. Odotamme innolla, että pääsemme muuttamaan Helsinkiin ja liittymään Jokerit-perheeseen, Pudas toteaa Jokerien tiedotteessa.


Tiedätkö, missä lajissa Bonnie Blair voitti viisi olympiakultaa 1988–94? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä!

iltalehti 03:00 09.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Kuka on ainoa pelaaja Jokereiden historiassa, joka on voittanut SM-liigan pistepörssin? 2) Mikä oli Michael Jordanin ensimmäinen kausi NBA:ssa?


Julius Junttila siirtyy Jokereiden riveihin – "Kyvyt ovat tulleet mainiosti esille niin Kärpissä kuin Leijonissa"

yle 09:21 07.05

Julius Junttila viime kaudella Kärppien neljänneksi tehokkain pelaaja.


Jokerit kaappasi Kärppien tehomiehen

iltalehti 09:02 07.05

28-vuotias hyökkääjä teki kahden vuoden sopimuksen Jokerien kanssa. Yhdeksällä kaudella SM-liigassa Oulun Kärppien riveissä pelannut hyökkääjä Julius Junttila siirtyy Jokereihin 2-vuotisella sopimuksella. –?Odotan innolla tulevaa kautta, joka toivottavasti päästään aloittamaan normaaliin tahtiin. Olen kuullut monilta tuttavilta paljon positiivista Jokereiden organisaatiosta ja on hienoa päästä myös itse nyt osaksi sitä yhteisöä, Junttila toteaa Jokerien tiedotteessa.


130 NHL-ottelua pelannut ruotsalaisvahti Jokereiden haaviin

yle 09:16 05.05

Anders Lindbäck pelasi Torpedon maalilla viime kaudella 36 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 92,3.


Jokereiden tehopuolustaja Mikko Lehtonen siirtyy Toronto Maple Leafsiin

jatkoaika.com 16:13 04.05

Jokereissa KHL:n puolustajien pistepörssin voittaja Mikko Lehtonen on solminut yhden kauden sopimuksen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa.


Mikko Lehtosen NHL-sopimus julki! Toronto kutsuu tähtipakkia

iltalehti 16:09 04.05

Toronto Maple Leafs hankki Mikko Lehtosen. Suomen maajoukkueen ja Jokereiden tähtipuolustaja Mikko Lehtonen on tehnyt yksivuotisen NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Maple Leafs kertoi tulokassopimuksesta verkkosivuillaan.


Tähtipuolustaja Mikko Lehtonen lähtee Jokereista – siirtyy NHL:ään

iltasanomat 13:58 01.05

Jokereiden puolustajan ura jatkuu Pohjois-Amerikassa.


Mikko Lehtonen lähtee Jokereista valloittamaan NHL-kaukaloita

jatkoaika.com 13:32 01.05

Jokereiden tähtipuolustaja Mikko Lehtonen siirtyy ensi kaudeksi NHL:ään. Hänen sopimuksensa KHL:ssä pelaavan helsinkiläisjoukkueen kanssa on purettu.


Hikikarpalot nousivat SM-liigahuoltajan otsalle pelipaitojen jäätyä 270 kilometrin päähän – alkoi operaatio, joka muistetaan yhä jääkiekon pubivisoissa

MTV 06:31 25.04

Tammikuinen torstai-ilta ja vieraspeli Jyväskylässä. Rutiininomaiselta tuntunut asetelma haihtui nopeasti SM-liigakierrokselle valmistautuneen Jokereiden huoltoryhmässä, kun Markku ”Porgy” Raitamo huomasi pelipaitojen jääneen Helsinkiin. Alkoi logistinen operaatio, joka muistetaan yhtenä sarjan erikoisimmista sattumuksista.


Näkemys: Jokereiden vahva runko säilyi – Täsmäaseilla mestaruustaistoon

jatkoaika.com 15:38 21.04

Helsingin Jokerit tiedotti tiistaina jatkosopimuksistaan ensi kaudelle ja samalla organisaatiosta poistuneista pelaajista. Jatkosopimusten myötä Jokereilla on jalkeilla ensi kaudeksi todella vahva ja pelinopea runko, johon lisätään Gagarin Cup -mestaruustaistoon tarvittavat palaset toukokuun puolella.


Jokerit myöntää: tähtipelaajan NHL-siirto ”mahdollinen”

MTV 11:11 21.04

Helsingin Jokereiden mukaan seurassa viime kaudella hurjaa jälkeä tehneen puolustajan Mikko Lehtosen ura saattaa jatkua NHL:ssä.


Jokerit tekee merkittävän muutoksen tulevalle kaudelle – "Intensiteetti kasvaa"

MTV 15:50 20.04

KHL:ssä pelaavan Helsingin Jokereiden kotiareenan kaukalo kapenee ensi kaudelle.


Kapteeni Peter Regin lähtee Jokereista ? "Hän johti joukkuetta edestä ja oli äärimmäisen luotettava pelaaja"

jatkoaika.com 10:40 19.04

Jokereiden tanskalaiskapteeni Peter Regin jättää helsinkiläisjoukkueen. Hän pelasi Jokereissa 262 runkosarja- ja 33 pudotuspeliottelua.


Kovat tehot takonut tanskalaiskapteeni Peter Regin lähtee Jokereista

yle 10:27 19.04

Peter Reginin lähtö jättää ison aukon Jokereiden KHL-miehistöön.


Hot topics