Floridan sairaaloiden päivystykset täyttyvät nyt nuorista ihmisistä

iltasanomat 01:59 02.07

The Daily Beastin mukaan joidenkin sairaaloiden kapasiteetti alkaa olla äärirajoilla.


Floridan sairaaloiden päivystykset täyttyvät nyt juhlivista nuorista

iltasanomat 01:59 02.07

The Daily Beastin mukaan joidenkin sairaaloiden kapasiteetti alkaa olla äärirajoilla.


Lämpötila ylitti 30 astetta – näin nautittiin helteestä torstaina

yle 17:22 25.06

Superhelle on hautonut Suomea joidenkin mielestä jo liian pitkään. Osa taas ottaa lämmöstä ilon irti.


Lämpötila ylitti 30 astetta – näin nautittiin helteestä tänään

yle 17:22 25.06

Superhelle on hautonut Suomea joidenkin mielestä jo liian pitkään. Osa taas ottaa lämmöstä ilon irti.


Katso kuvat Suomen kauneimmista kesämökeistä: Näin hulppeasti osa meistä lomailee

iltalehti 05:00 25.06

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelmassa on nähty toinen toistaan upeampia huviloita. Tänään ihastellaan vielä yhden jakson verran suomalaisten kesämökkejä ja kakkoskoteja. Illan Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman jälkeen mtv.fi/äänestä-osoitteessa käynnistyy viikon kestävä yleisöäänestys, jonka perusteella valitaan nyt ensimmäistä kertaa Suomen kaunein kesämökki. Ohjelman nimeen valikoitunut kesämökki-sana on saanut pientä kritiikkiä osakseen, koska mukana on paikka paikoin ollut hyvinkin hulppeita huviloita. Joidenkin mielestä ne eivät enää sovellu mökki-kategorian alle.


Hallitus kokoontui neuvottelemaan matkailun suosituksista – ”Jos tautitilanteet ovat samat eri maissa, ei ole järkeä pitää karanteenia”

iltasanomat 10:20 11.06

Rajojen avaaminen tarkoittaa todennäköisesti myös karanteenin loppumista joidenkin maiden osalta.


Elokuvien tekeminen jatkuu tällä viikolla Yhdysvalloissa – korona muutti kaiken

iltalehti 16:29 08.06

Kuvaukset ovat olleet tauolla maaliskuun puolivälistä asti. Elokuvamekka Kalifornia on ollut viime ajat muun maailman tavoin melko lailla kiinni koronapandemian vuoksi. Tuotannot ovat olleet tauolla ja joidenkin elokuvien julkaisuajankohtaa jouduttaneen tämän vuoksi rukkaamaan myöhäisemmäksi. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kuvaukset voidaan jälleen aloittaa.


Uskoa Kulmunin kykyyn nostaa keskusta suosta koeteltiin jo ennen ministeri­eroa – ”Mieli­kuva, ettei hän ole uskottava Marinin rinnalla”

iltasanomat 20:45 06.06

Katri Kulmunin esiintymisistä syntynyt kuva alkoi joidenkin keskustalaisten mielestä kääntyä rasitteeksi jo ennen laskukohua. Siinä Kulmunin oli pakko viheltää peli poikki, jottei se olisi vahingoittanut puoluetta. Arvio oli, ettei avustajan erottaminen riitä.


Sinisistä Dipper-patukoista ei ole löytynyt toistaiseksi syytä oireisiin – Tullin laboratorio jatkaa tutkimuksia seuraavaan viikkoon

yle 14:09 04.06

Tullin tuoteturvallisuuspäällikkö Jonna Nefflingin mielestä on mahdollista, että oireet ovat johtuneet myös joidenkin herkkyydestä väriaineisiin tai patukoiden suuresta syöntimäärästä.


Koronakevät räjäytti avoimien korkeakouluopintojen suosion – Marika Rauhansalo: “Haluan ymmärtää ajan ilmiöitä”

yle 07:00 07.05

Henkilöstöjohtamisen opintojen suosio kolminkertaistui Jyväskylässä. Poikkeusaika nostaa joidenkin alojen suosiota.


Etäopiskelu ei haittaisi koululaisia, mutta päättäjäisten jääminen väliin harmittaa – ysiluokkalainen Pinja Kristo: "Joidenkin luokkakavereiden kanssa on oltu koko peruskoulu samalla luokalla"

yle 14:23 29.04

Kysyimme koululaisilta, mitä he ajattelevat koulujen mahdollisesta avautumisesta vielä ennen kesälomia.


Trump palasi koronavirus­presseihin tauon jälkeen – joutui vastaamaan kysymykseen desinfiointi­aineen piikittämisestä

iltasanomat 02:18 28.04

Trump ei ota vastuuta siitä, että joidenkin ihmisten on kerrottu väärinkäyttäneen desinfiointiainetta.


”Ei voi kuin ihmetellä joidenkin ajattelemattomuutta” – Sotaveteraani Olli Vuorio, 100, kertoo, miten poikkeusoloista selviää

iltasanomat 17:57 27.04

Jatkosodan veteraani selvisi sodasta naarmuitta. Koronan aiheuttamaan poikkeustilaan hän suhtautuu järkevästi: ohjeita ja käskyjä on noudatettava.


Keski-Aasian erakko­valtiossa eletään kuin korona­pandemiaa ei olisi – myöskään nämä maat eivät ole ilmoittaneet tartunnoista

iltasanomat 15:23 27.04

Asiantuntijat ovat kyseenalaistaneet joidenkin maiden kuten Turkmenistanin ja Pohjois-Korean viralliset luvut, joiden mukaan maissa ei olisi ollenkaan todettu koronavirustartuntoja.


Prinsessa Dianan entiseltä sihteeriltä tylyä kritiikkiä Harrylle ja Meghanille : ”Mitä muuta tarjottavaa heillä on?”

iltalehti 11:21 27.04

Patrick Jephson arvelee, etteivät Harry ja Meghan aio vetäytyä julkisuudesta. Prinsessa Dianan entinen yksityissihteeri Patrick Jephson on antanut kovaa kritiikkiä prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille. Jephson kirjoittaa Daily Mail -lehdessä, että herttuaparin olisi jo aika luopua kuninkaallisista titteleistään. Jephsonin mukaan Los Angelesiin muuttaneen parin yritykset pysyä julkisuudessa vaikuttavat kömpelöiltä ja epätoivoisilta, mutta heillä ei ole vaihtoehtoja. Joidenkin laskelmien mukaan Harryn ja Meghanin olisi tienattava jatkossa 20 miljoonaa puntaa eli yli 22 miljoonaa euroa voidakseen säilyttää nykyisen elintasonsa.


90 päivää morsiamena -sarjan Blake puolustaa nyt suomalaista vaimoaan IL:lle

iltalehti 09:03 19.04

Blake Abelard lähettää myös terveisiä suomalaisille faneilleen. Kaikki eivät ymmärrä suositussa 90 päivää morsiamena -realityssä nähtävän suomalaisen Jasmin Abelardin (o.s. Lahtinen) hillittyä käytöstä. Joidenkin mielestä esimerkiksi hänen suhtautumisensa Blake-puolison musiikkiuraan jättää toivomisen varaa. Blake itse on kuitenkin täysin tyytyväinen siihen, miten Jasmin häntä kannustaa.


Lähetykseen ilmestyi jotain täysin sopimatonta – uintitreenit katkaistiin välittömästi Skotlannissa: ”Minua kuvottaa”

iltalehti 20:09 15.04

Zoombombing on joidenkin mielestä hauskaa. Tällä kertaa asia etenee poliisitutkintaan. Skotlannin uimaliitto raportoi täysin pilalle menneestä hyvän mielen tapahtumasta, kun nettitrollaajat iskivät joukkueen harjoituksiin. Maan uimaliitto päätti järjestää treenit Zoom-videosovelluksen avulla. Kuka tahansa pystyi seuraamaan ja ottamaan mallia harjoitteista, jotka oli suunniteltu huipputason uimareille. Lähetystä innostuikin katsomaan noin 300 henkilöä, joukossa lapsia.


Kuuluuko iltti esiin vai piiloon? Esittelyssä NHL:n härskeimmät etuläpät ja tyylikkäimmät klassikot

jatkoaika.com 16:47 11.04

Jokainen jääkiekkoa pelannut on ollut saman kovan valinnan edessä: pitäisikö iltti, eli kansankielellä etuläppä laittaa polvisuojan alle piiloon vai antaa sen olla esillä? Joidenkin mielestä valinnalla on merkitystä jalan liikkuvuudelle ja sitä kautta luisteluun, mutta kyllähän kyseessä on ennenkaikkea tyylikysymys.


Sähkön hinta laskussa jo pidempään, korona painoi joidenkin yhtiöiden siirtohintoja – "nyt kannattaa kilpailuttaa"

yle 19:09 06.04

Pienet verkkoyhtiöt toivovat suurempien seuraavan esimerkkiä.


Sähkönhinta laskussa jo pidempään, korona painoi joidenkin yhtiöiden siirtohintoja – "nyt kannattaa kilpailuttaa"

yle 19:09 06.04

Pienet verkkoyhtiöt toivovat suurempien seuraavan esimerkkiä.


Hot topics