Jari-Matti Latvala tähtää täysillä takaisin MM-sarjaan – aikoo tehdä asiat eri tavalla kuin aiemmin: "Energiaa on vain yhdelle tai kahdelle kaudelle"

MTV 13:07 09.08

Jari-Matti Latvala, 35, tavoittelee tosissaan paluuta rallin MM-sarjaan tehdaskuljettajaksi. Mikäli Latvala onnistuu tavoitteessaan, hän aikoo omistautua 110-prosenttisesti työlleen – ehkä ensimmäisen kerran MM-ralliurallaan.


Jari-Matti Latvala hankki kolme historiallista ralliautoa – joukossa myös Marcus Grönholmin klassikko

iltasanomat 11:05 14.07

Jari-Matti Latvala kertoi tuoreessa haastattelussa rakkaasta museoharrastuksestaan.


Jari-Matti Latvala sai mielenkiintoisen työtarjouksen - ”Minun oli sanottava ei”

iltalehti 10:20 13.07

Jari-Matti Latvala vaalii suhteitaan Toyotan kanssa. Jari-Matti Latvala kertoo Dirtfish-sivuston haastattelussa saaneensa työtarjouksen, johon hän kuitenkin antoi kieltävän vastauksen. Ilman tallipaikkaa olevalle rallitähdelle tarjottiin testikuskin ruutua rengasvalmistaja Pirelliltä.


Jari-Matti Latvala kieltäytyi erittäin houkuttelevasta työtarjouksesta – "Minun oli sanottava ei"

MTV 09:22 13.07

Tällä hetkellä ilman tallipaikkaa oleva Jari-Matti Latvala paljasti rallisivusto DirtFishille saaneensa tarjouksen rengasvalmistaja Pirelliltä.


Jari-Matti Latvalalta yllätysveto – osti 60 000 euron 3D-tulostimen: ”Pakko kouluttautua uudelleen”

iltalehti 16:42 02.07

Jari-Matti Latvala keskittyy rallin sijaan yrityksensä kehittämiseen. Jari-Matti Latvalalla, 35, on riittänyt viime aikoina vaikeuksia. Koronavirus sotki suunnitelmat MM-rallien suhteen ja toukokuussa verottaja haki maksusuunnitelman vakuudeksi ulosmittausta rallikuskin omaisuuteen miljoonien eurojen edestä. Latvala ei ole kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan ryhtyi uuteen bisnekseen. Suomalaiskuljettaja osti hiljattain noin 60 000 euron arvoisen teollisuuskoon 3D-tulostimen, jolla voi tulostaa esimerkiksi auton osia.


Jari-Matti Latvala suunnittelee uutta aluevaltausta – siksi tallissa seisoo uusi 60 000 euron ihmevekotin

iltasanomat 06:10 02.07

Kokenut Latvala sanoo halunneensa pysyä lojaalina Toyotalle. Nyt hän on kehittänyt uuden bisnesidean, joka herättää ihmetystä.


Jari-Matti Latvala heitti hanskat tiskiin: ”Se oli raju takaisku” – veteraani aikoo lunastaa Tommi Mäkisen lupauksen ensi vuonna

iltalehti 09:48 30.06

Jari-Matti Latvalaa ei nähdä MM-ralleissa 2020, mutta tähtäin on vahvasti tulevissa vuosissa. Tälle vuodelle ilman tallipaikkaa rallin MM-sarjaan jäänyt Jari-Matti Latvala on paljastanut tulevaisuuden suunnitelmansa. Suomalainen kertoi DirtFish-rallisivustolle, että tämä kausi on hänen osaltaan ohi, ja veteraani tavoittelee vakituista kuljettajapestiä vasta vuodelle 2022.


Jari-Matti Latvala kertoi suunnitelmistaan: ”Aivan varmasti haluan näyttää”

iltasanomat 08:30 30.06

Latvalan tutkalla näkyy jo vuosi 2022.


Jari-Matti Latvala paljasti uuden suunnitelmansa

MTV 06:35 30.06

Viime kauden jälkeen WRC-tehdaspaikan menettänyt Jari-Matti Latvala aikoo palata rallin MM-sarjaan kaudeksi 2022.


Jari-Matti Latvalaa ei nähdä WRC-auton ratissa tänä vuonna, vaikka kisoja ajettaisiinkin: "En näe järkevänä enää lähteä"

yle 21:34 26.06

Jari-Matti Latvalan piti ajaa Sardinian ja Jyväskylän MM-rallit, mutta molemmat peruttiin. Hän ei aio ajaa muitakaan MM-sarjan kisoja, vaikka niitä olisikin tarjolla.


Jälleen uusi takaisku – Jari-Matti Latvalan havittelema pesti meni norjalaiselle kilpakumppanille

iltalehti 19:19 25.06

Andreas Mikkelsen valittiin Pirellin testikuljettajaksi. Ensi vuonna rallin MM-sarjan pääasialliseksi rengasvalmistajaksi palaava Pirelli on pestannut testikuskikseen norjalaisen Andreas Mikkelsenin. – Andreas on kokenut kuljettaja, joka on tunnettu ammattimaisuudestaan ja tuntemuksistaan renkaisiin, kertoi Pirellin rallijohtaja Terenezio Testoni MM-sarjan nettisivuilla.


Jari-Matti Latvalaa ei palkattu uuteen työhön – kuljettajan pesti meni norjalaiselle

iltasanomat 14:29 25.06

Pirelli päätyi värväämään Andreas Mikkelsenin.


Jos kutsu tulee Pirelliltä, Jari-Matti Latvala on valmis: "Ehdottomasti kiinnostaa"

MTV 14:33 18.06

Rallin MM-sarjan rengasvalmistaja vaihtuu ensi kaudella, kun kilpureihin toimittaa jatkossa kumit italialainen Pirelli. Sopimus on voimassa vuoteen 2024 saakka.


Jatkuuko Jari-Matti Latvalan ralliura uudessa pestissä? ”Otamme sellaisen kuljettajan, joka ei aja MM-sarjaa tänä vuonna”

iltasanomat 15:18 17.06

Rallin MM-sarjan virallinen rengasmerkki vaihtuu Pirelliksi kaudella 2021.


Miten käy Jari-Matti Latvalan uran? Suomalaiskuski leikittelee ajatuksella uudesta työtä: ”Se olisi siistiä”

iltalehti 20:31 14.06

Jari-Matti Latvala kärkkyy yhä tallipaikkaa Toyotalla. Jari-Matti Latvala ei saanut täksi kaudeksi kuljettajan paikkaa Toyotan tiimistä. Suomalaisen tarkoituksena oli ajaa ainakin kaksi MM-rallia, mutta koronaviruspandemia on perunut osakilpailuja toisensa jälkeen. Latvalan jatko rallin MM-sarjassa on hyvin epäselvä.


Jari-Matti Latvala vastasi kiehtovaan kysymykseen – väläyttää tulevaisuutta Tommi Mäkisen jalanjäljissä

MTV 11:25 14.06

Jari-Matti Latvala on rallin MM-sarjan kautta aikain kokenein kuljettaja. Täksi vuodeksi tuurilainen jäi kuitenkin ilman ajopaikkaa tehdastallissa.


Jari-Matti Latvala paljasti: oma tulevaisuus ei välttämättä ole enää rallin MM-sarjassa – "Olen oikeasti huolissani"

MTV 06:00 04.06

Elämä on näyttänyt Jari-Matti Latvalalle viime aikoina nurjaa puolta siihen malliin, ettei mies itsekään tiedä, mitä olisi tapahtunut, ellei hän olisi perustanut viime vuonna omaa yritystä, joka tarjoaa vaikeuksien keskellä muuta ajateltavaa. Latvalan tulevaisuus on tällä hetkellä hämärän peitossa.


Raskasta kevättä elävä Jari-Matti Latvala koki uuden takaiskun – innostava työ on tuonut helpotusta: "Päänuppi olisi ollut muuten lujilla"

yle 17:38 03.06

Jari-Matti Latvala ei usko, että MM-rallia ajetaan tällä kaudella enää ollenkaan.


Suomen MM-rallin peruuntuminen oli Jari-Matti Latvalalle musertava isku – lausui synkkääkin synkemmän arvion kauden jatkosta

MTV 14:23 03.06

Uutinen Suomen MM-rallin perumisesta oli Jari-Matti Latvalan mukaan odotettu mutta pelätty. MM-rallikauden ennuste ei näytä tällä hetkellä kovin hyvältä.


Jari-Matti Latvala paljastaa karun tilanteensa: "Verottaja on viemässä kaiken"

iltalehti 20:06 29.05

Jari-Matti Latvala ei hyväksy verottajan päätöstä, joka on edennyt ulosottoon. Rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, käy läpi vakavaa kiistaa Suomen verottajan kanssa. Ulosottorekisteristä on nähtävissä, että Verohallinto hakee Latvalalta neljän eri jäännösveropotin vuoksi yhteensä vielä noin 4,88 miljoonaa euroa.


Hot topics