Mielenosoittajat päättivät oikaista yksityiskadun kautta St. Louisissa – vastassa olivat järeää asetta ja pistoolia heiluttelevat kartanonomistajat

iltasanomat 09:39 30.06

Poliisi ja syyttäjänvirasto tutkivat tapausta.


JVG:stä tehdään elokuva

iltalehti 10:30 26.06

JVG-elokuva Vuodet ollu tuulisii saa ensi-iltansa vuoden 2021 alussa. Vuodet ollu tuulisii -elokuvassa käydään läpi JVG:n tarina aina sen alkuajoista lähtien. Elokuvassa ääneen pääsevät tietenkin JVG:N Jare Brand ja Ville Galle sekä perheenjäsenet, taustavaikuttajat ja ystävät.


Elokuvaohjaaja Kaisa Rastimo päätti vastata ilmiselvälle huijarille Facebookissa – lopputuloksena hulvaton viestinvaihto

iltasanomat 19:05 24.06

Elokuvaohjaaja inspiroitui hauskoista keskusteluista niin, että suunnittelee jo romanssihuijareihin perustuvaa tv-sarjaa.


Muistatko vielä nämä kohauttavat julkkisriidat? Jare Tiihosen ja Mikael Gabrielin käsirysy, Bam Margera katkaisi tylysti välit Ville Valoon...

iltasanomat 07:27 21.06

Julkisuudessa on seurattu jos monenmoisia riitoja. Listasimme viisi kohauttavaa tapausta, joissa julkkisten välit ovat katkenneet kuin seinään.


Näin suomalaisjulkkikset viettivät juhannusta – katso kesäiset otokset

iltalehti 19:43 20.06

Suomalaisjulkkikset ovat jakaneet juhannustunnelmiaan sosiaalisessa mediassa. Keskikesän juhla on ajanut suomalaiset mökeille ja loman viettoon. Myös monet julkisuudenhenkilöt ovat jakaneet juhannuskuulumisiaan Instagram-kuvapalvelussa. Aiemmin tällä viikolla vauvauutisen julkistanut räppäri Mikael Gabriel vietti juhannusta ystäväporukalla. Juhlijoiden joukossa poseeraavat muun muassa JVG:n Jare ja Ville Galle ja Haloo Helsingin rumpali Jukka Soldan. Juhannustervehdysten oheen on liitetty aihetunniste ystävät on perhe.


Tällaista tulosta takovat JVG:n Jare ja VilleGalle – kummallakin omat yritykset, joilla varallisuutta yli miljoona euroa

mtv 09:48 20.06

Tilinpäätöstiedot paljastavat, millaista tulosta rap-duo JVG on viime vuonna tehnyt.


Poliisi-TV:stä tuttu Raija Pelli, 62: Perheen taloon dramaattinen räjähdeisku – seurauksena järeät turvatoimet: ”Pelko oli silti olemassa”

iltalehti 07:34 14.06

Toimittaja Raija Pelli teki unohtumattoman televisiouran, joka päättyi sairauskierteeseen. Melkoinen ässä ruutukasvoksi tämä Raija Pelli. Kolmen ässän naiseksi hän itse itsensä leikillään määritteleekin pitkää televisiouraansa muistellessaan. – Suuret silmät, suora nenä ja sääret! hän naurahtaa.


Ökyhäistä perijättären kanssa tuli kuluneeksi vuosi - Spekti julkaisi upean muistelukuvan

iltalehti 19:58 08.06

Muusikko Spektin ja Emelie Björnberg-Huhtalan häitä vietettiin näyttävästi tasan vuosi sitten. Spekti meni vuosi sitten naimisiin UPM-perijätär Emelie Björnberg-Huhtalan kanssa häissä, jotka olivat poikkeuksellisen hulppeat. Häät järjestettiin Roomassa ja niitä juhlittiin usean päivän ajan hienoissa puitteissa. Vieraiden joukossa nähtiin tunnettuja suomalaisia kuten Kiira Korpi-Borges, Ville Leino, Vappu Pimiä, Jare Tiihonen, Jasper Pääkkönen ja Mikko Leppilampi.


Alicia Silverstone aiheutti hämmennystä: Paljasti käyvänsä kylvyssä 9-vuotiaan poikansa kanssa

iltalehti 22:58 05.06

Näyttelijä Alicia Silverstonen paljastus hämmästyttää. Näyttelijä Alicia Silverstone, 43, kertoi The New York Times -lehden haastattelussa arjestaan ja paljasti muun muassa käyvänsä kylvyssä 9-vuotiaan poikansa Bear Blu Jareckin kanssa. Silverstone kertoi lehden haastattelussa siitä, kuinka hän on kuluttanut aikaansa kuluneena, poikkeuksellisena keväänä. Näyttelijä kertoi arkensa olevan aktiivista. Poikansa kanssa hän muun muassa hyppii minitrampoliinilla, tanssii ja hyppii narua. Lopulta hän yllätti kertomalla kylpemisrutiineistaan.


Talouselämä: Jare Tiihosen yökerhon tappiot nousseet jo 1,4 miljoonaan – "Kriittisillä tasoilla"

iltalehti 14:45 01.06

Talouselämän haastattelema analyytikko arvioi Jare Tiihosen osittain omistaman Skohan-yökerhon tilanteen kriittiseksi. Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen osittain omistama ja Helsingin keskustassa sijaitseva Skohan-yökerho ei ole kääntynyt kolmen toimintavuotensa aikana kannattavaksi. Viime vuonna Skohan Oy teki 431?000 tappion. Talouselämän mukaan yökerhon kumulatiivinen tappio kolmen toimintavuoden aikana on kasvanut 1,36 miljoonaan euroon.


Pohjanpalo osui heti – HSV hukkasi johtoaseman

iltalehti 22:56 28.05

Joel Pohjanpalo vei HSV:n 1–0-johtoon Stuttgartin vieraana 16. minuutilla. Joel Pohjanpalo puski pallon verkkoon. Maali oli hänelle kauden neljäs 2. Bundesliigassa. Panokset ovat järeät. HSV pitää hallussaan 2. Bundesliigan kakkossijaa, Stuttgart kolmostilaa.


Pohjanpalo osui heti – HSV yhä lähempänä nousua

iltalehti 22:45 28.05

Joel Pohjanpalo vei HSV:n 1–0-johtoon Stuttgartin vieraana 16. minuutilla. Joel Pohjanpalo puski pallon verkkoon. Maali oli hänelle kauden neljäs 2. Bundesliigassa. Panokset ovat järeät. HSV pitää hallussaan 2. Bundesliigan kakkossijaa, Stuttgart kolmostilaa.


Malli otti pahaa aavistamatta brasilialaisen pyllynkohotuksen ja heräsi keskellä painajaista – karmea huijaus aloitti vuosien piinan

iltasanomat 18:56 24.05

Intialaismalli haluaa puhua hittioperaatioksi nousseen brasilialaisen pyllynkohotuksen vaaroista ja alalla liikkuvista huijareista.


Oivoi: Ammattilaisliiga rajoittaa pelaajien seksikumppaneiden määrää – "Sinkkupelaajat ovat todella pettyneitä"

MTV 20:41 20.05

Australialaisen jalkapalloilun ammattilaissarja AFL on ottanut järeät ohjeistukset käyttöönsä koronaviruspandemian aikana.


Minkälaisen viestin Mirjami Penttisen rangaistus antaa epäasiallista käytöstä kokeneille lapsille? Tutkija kritisoi prosessia: "Nyt tarvitaan järeämpiä keinoja"

yle 15:33 19.05

Penttisen, seuran ja Taitoluisteluliiton sovinto ei tutkija Outi Aarresolan mukaan mitätöi urheilijoiden kokemuksia epäasiallisesta käytöksestä.


Rauhoitettuja valkoposkihanhia karkotetaan nyt ensimmäistä kertaa lasertykillä pelloilta – viljelijät kaipaavat järeämpiä aseita

yle 15:05 16.05

Kymmenientuhansien valkoposkihanhien parvet syövät satoa ja aiheuttavat mittavia vahinkoja keväisin ja syksyisin.


Koronavirus aiheutti epidemian Laakson sairaalassa, yli 80 sairastui ennen järeitä suojatoimia – Johtajalääkäri: Olen pahoillani potilaiden tartunnoista

yle 16:30 13.05

Tartuntatautijäljittäjät selvittävät parhaillaan, onko virus liikkunut työntekijöiden mukana osastolta toiselle.


Suomesta päätyy vuosittain miljoonia euroja nettihuijarien taskuun – ”Hälytyskellojen pitäisi alkaa soida siinä vaiheessa, jos...”

iltasanomat 07:04 13.05

Kansainvälisiä huijareita saadaan hyvin harvoin vastuuseen teostaan tai huijaamalla saatuja rahoja palautettua.


Hot topics