Kimi Räikkönen tympääntyi Ferrari-kysymykseen: "Kiinnostukseni on pyöreä nolla"

MTV 18:25 16.07

Status edellisenä Ferrarilla formula ykkösten maailmanmestaruuden voittaneena kuljettajana on ollut Kimi Räikköselle taakka, kun Maranellon punainen ori on yskinyt kipeää räkäyskää talvitesteistä lähtien. Alfa Romeon suomalaisässä joutui jälleen Unkarin gp-viikonloppua edeltävässä tiedotustilaisuudessa kommentoimaan vanhan tallinsa asioita.


Pidätetty venäläiskuvernööri toivoo, että hänen kannattajansa lakkaisivat osoittamasta mieltään

iltasanomat 17:33 16.07

Tuhannet mielenosoittajat ovat marssineet Venäjän Habarovskissa suositun kuvernöörin pidätyksen takia. Tulevalle viikonlopulle on suunnitteilla suuri mielenilmaus.


Entiselle Veikkausliigan pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio kahdesta törkeästä raiskauksesta

iltasanomat 17:22 16.07

Entinen Veikkausliigan pelaaja on saanut neljän vuoden vankeusrangaistuksen Ahvenanmaan käräjäoikeudessa. Hänet tuomittiin kahden törkeän raiskauksen lisäksi kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä lievästä pahoinpitelystä.


Orlando Bloom kohtasi jokaisen koiranomistajan pahimman painajaisen – julkaisi somessa hätääntyneen ilmoituksen

iltalehti 17:21 16.07

Näyttelijä Orlando Bloom pyytää Instagram-seuraajiltaan apua kadonneen koiransa etsinnöissä. Orlando Bloom julkaisi surullisen päivityksen Instagramissa. Näyttelijän rakas Mighty-koira on kadonnut. – Mighty on kadonnut Kalifornian Montecitossa. Hänet on sirutettu ja hänen kaulapannassaan on numero, johon voi soittaa, jos hänet vie lähimpään eläinlääkäriin, eläinsuojaan tai poliisiasemalle, Bloom kirjoittaa.


Entiselle Veikkausliiga-pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio muun muassa törkeistä raiskauksista

iltalehti 17:13 16.07

Ex-veikkausliigapelaaja syyllistyi useisiin vakaviin rikoksiin. Ahvenanmaan käräjäoikeus on tuominnut entisen Veikkausliiga-pelaajan Aristote Ingi MBoman neljän vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta. Tuomio koostuu lisäksi kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä lievästä pahoinpitelystä. Tuomio ei ole lainvoimainen. Siitä voi valittaa hovioikeuteen.


Juontajasuosikki Ellen Jokikunnas vaihtoi hiustyyliään – someseuraajat puoltavat otsatukan nimeen

mtv 17:02 16.07

Ellen Jokikunnas on totuttu näkemään otsatukassa vuosien ajan. 


IFK Mariehamnin ex-pelaajalle neljän vuoden tuomio törkeistä raiskauksista

yle 16:03 16.07

Mies on ollut vangittuna toukokuusta lähtien.


Pori Jazzin isä, suuruudenhullu visionääri ja basistien maratoonari – Yle striimaa Jyrki Kankaan muistojamit Porista, katso suorana

yle 16:01 16.07

Ylen striimi Pori Jazzin perustajajäsen Jyrki Kankaan muistojameista alkaa perjantaina kello 18.55.


Veikkausliiga-pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio törkeistä raiskauksista

MTV 15:52 16.07

Entinen Veikkausliiga-pelaaja on saanut vankeusrangaistuksen Ahvenanmaan käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus katsoi vastaajan syyllistyneen muun muassa kahteen törkeään raiskaukseen.


Entinen Ihmis-Ken kertoi lopettavansa kauneusleikkaukset - yllättävä jatkosuunnitelma elämälle

iltalehti 15:38 16.07

Entinen Ihmis-Ken, nykyisin transnainen Jessica Alves, kertoi koskettavassa haastattelussa tulevaisuuden unelmistaan, joihin eivät kuulu kauneusleikkaukset. Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, nousi julkisuuteen kerrottuaan halustaan tulla koko maailman tuntemaksi Ihmis-Keniksi. Yli 60 kauneusleikkausta läpikäynyt rikkaan perheen vesa on käyttänyt vuosien varrella hurjan määrän rahaa operaatioihin, joilla on muokattu hänen ulkomuotoaan. Hän kävi taannoin läpi leikkausoperaation ja elää transnaisen elämää. Elämä onkin mennyt muutoksen jälkeen monin tavoin uusiksi. Nykyisin hänet tunnetaan Jessicana.


Britannian hallitus pitää liki varmana: Venäläiset yrittivät sekaantua viime vuoden vaaleihin

yle 15:22 16.07

Sosiaaliseen mediaan vuodettiin Yhdysvaltain ja Venäjän välisiä salaisia kauppa-asiakirjoja, ulkoministeri Dominic Raab sanoo.


Moottori­pyöräilijän epäillään ajaneen huomattavaa yli­nopeutta – polku­pyöräilijä ja motoristi kuolivat Kokemäellä

iltasanomat 14:52 16.07

Kokemäellä Satakunnassa sattui keskiviikkoiltana kahden miehen hengen vaatinut liikenneonnettomuus.


Poliisi epäilee moottoripyöräilijän ajaneen huomattavaa ylinopeutta Kokemäen kuolonkolarissa

yle 14:38 16.07

Onnettomuudessa kuolivat moottoripyörän kuljettaja ja polkupyöräilijä.


Marianne Kalinin ammattilaisura koripallossa alkaa Espanjan pääsarjasta: "Odotan innolla, että pääsen testaamaan missä omat taidot menevät"

yle 14:35 16.07

Kalin siirtyy ensi kaudeksi Bembibreen, jossa pelaa myös Sara Rokkanen.


Päivän ravivihje: Toto65, Pori 16.7.

iltalehti 14:31 16.07

Tanpopo pinkoo karkuun. Torstaina järjestetään Porissa poikkeuksellisesti Toto65-peli. Vihjesysteemin pankiksi valitaan neljännen kohteen Tanpopo, joka vakuutti viimeksi Vermossa. Ruuna avasi kierroksen hurjasti 11,0-kyytiä, mutta voimat riittivät helposti vielä ylivoimavoittoon. Nyt lienee Porissa samalta kakkosradalta luvassa edellisen toisinto. Toto65-pelin päättää lämminveristen Kultaloimi-ajo, jonka voittaja palkitaan 10 000 eurolla. I:<1 Råger, 10 Julmin, 9 Tahtova, 4 Aurotar, 3 Huvin Viku (5,8)


Heidi Nokelainen kiskaisi keihään harvinaisen pitkälle, mutta valmentajan mukaan potentiaalia on pitempäänkin – "Jos tekee koko ajan mallisuorituksia, tulos jää usein mitättömäksi"

yle 14:30 16.07

Valmentaja Heli Rantasen mukaan Heidi Nokelainen voi ylittää tänä kesänä jopa 64 metriä.


Orjakauppiaan patsaan tilalle pystytetty mustan mielenosoittajan patsas ei saanut jäädä paikalleen – Bristolin kaupunki vei molemmat museoon

yle 14:07 16.07

Kaupunki nosti orjakauppias Edward Colstonin patsaan satama-altaasta, jonne mielenosoittajat olivat sen upottaneet.


Maria Huntingtonin kesän voi asiantuntijan mukaan kruunata lähes 30 vuotta vanhan SE:n rikkominen, mutta kaudessa piilee yksi riski: "Nyt sellaiseen ei ole varaa"

yle 13:32 16.07

Seitsenottelijan oma ennätys on enää 65 pisteen päässä nykyisestä Suomen ennätyksestä.


Liiga-kausi 2019-2020: Viidet päävalmentajapotkut ? vain Ilves löysi oikotien onneen

jatkoaika.com 13:00 16.07

Peräti viisi valmentajaa sai potkut kesken Liiga-kauden 2019-2020. Päävalmentajansa erottaneista joukkueista vain ensimmäisenä reagoinut Ilves pystyi parantamaan merkittävästi pistekeskiarvoaan uuden valmentajan alaisuudessa. Monella joukkueella vaihto oli tosin enemmän panostus tulevaisuuteen.


Kaksi kampaajaa sairasti koronaa – altistivat 139 asiakasta, kukaan ei saanut tartuntaa: ”Tämä todella todistaa maskien tehon”

iltasanomat 12:50 16.07

Kampaajat työskentelivät noin viikon ajan normaalisti ensimmäisten oireiden alkamisesta, mutta käyttivät tunnollisesti kasvomaskeja.


Hot topics