Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkusokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkushokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Jamie Foxx näyttelee Mike Tysonia – huikea muodonmuutos roolia varten

stara 17:20 28.06

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx tullaan tulevaisuudessa näkemään Mike Tysonista kertovan


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 28.06

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx tullaan tulevaisuudessa näkemään Mike Tysonista kertovan


Jamie Oliver julkaisi kokkausvideon vain 9-vuotiaasta pojastaan – fanit mykistyivät huikeasta lopputuloksesta

iltasanomat 12:01 24.06

Jamie Oliverin 9-vuotias poika ihastuttaa sosiaalisessa mediassa kokkaustaidoillaan.


Samaa näköä? Hollywood-tähti teki kolmea kaikille tuttua treeniliikettä Mike Tysonin roolia varten – näyttävin tuloksin

iltasanomat 22:27 22.06

Jamie Foxxista on kasvamassa melkoinen lihaskimppu.


Mike Tysonista elämäkertaelokuva – kuvat todistavat, että Hollywood-tähden kroppa alkaa muistuttaa huippuvuosien "Iron Mikeä"

MTV 15:22 21.06

Jamie Foxx on aloittanut hillittömän treenaamisen, että hän näyttäisi tulevassa elokuvassa samalta kuin Mike Tyson parhaimmillaan.


Rolling Stones -kitaristin poika kertoo elämäntarinansa - vanhempien rockelämä sai käyttämään huumeita 14-vuotiaana

iltalehti 17:25 20.06

Jamie Woodin, 45, mukaan vanhempien huono käytös vaikutti myös omaan hyvinvointiin. Jamie Wood kasvoi aikuiseksi rocktähtien maailmassa. Wood muistelee Daily Mailille antamassaan haastattelussa vanhempiensa juhlineen usein myös siinä vaiheessa, kun hän tuli koulusta kotiin. Woodin isä on Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Ronnie Wood ja äiti puolestaan Woodin ex-vaimo malli Jo Wood. – Huumeet olivat normaali osa arkeamme. Ne kuuluivat kasvatukseeni. Ystävieni vanhemmat eivät antaneet lastensa tulla meille kylään, Wood muistelee nyt.


Mike Tysoniksi muuttuva Hollywood-tähti tekee huiman kuntokuurin – ei silti pääse legendan mittoihin: ”Hankimme proteesin”

iltalehti 20:52 19.06

Mike Tysonia näyttelevä Jamie Foxx avasi harjoittelumetodejaan. Nyrkkeilyn raskaansarjan entisestä maailmanmestarista, Mike Tysonista ollaan tekemässä elokuvaa. ”Iron Mikena” elokuvassa tullaan näkemään Hollywood-tähti Jamie Foxx. Foxx kertoi elokuvatuottaja Mark Birnbaumin haastattelussa, millä keinoin aikoo Tysonin huippuvuosien mittoihin päästä.


Tähtäimessä F1! Huippulupaava naiskuski sai ökyrikkaasta autopohatasta arvokkaan tukijan: ”Poikkeuksellinen lahjakkuus”

iltasanomat 06:05 17.06

22-vuotias Jamie Chadwick haluaa olla seuraava naispuolinen F1-kuljettaja, eivätkä haaveet ole tuulesta temmattuja.


Unelma naisesta F1-kuskina nytkähti eteenpäin – Jamie Chadwick sai pestin huipputallista, tallikaverina F1-tähden veli

iltalehti 12:16 16.06

Jamie Chadwick on osoittanut aiemmilla kausilla olevansa kaiken huomion arvoinen. Formulakuljettaja Jamie Chadwick liittyy Prema-tallin riveihin. W Series -sarjan mestaruuden viime kaudella voittanut Chadwick, 22, kisaa tulevalla kaudella Formula Regionalin Euroopan mestaruussarjassa. Chadwickia pidetään yhtenä parhaista naispuolisista kuljettajista tällä hetkellä. W Series -tittelin ohella hän on näyttänyt kyntensä jo aiemmin muun muassa Brittien että Aasian Formula 3 - sarjoissa. F1-talli Williams pestasi hänet reservikuljettajakseen viime vuonna.


F1:iin hamuava naiskuljettaja sai merkittävän tukijan unelmansa tavoitteluun – "Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus"

MTV 11:02 16.06

22-vuotias Jamie Chadwick on yksi maailman taitavimpia naiskuljettajia. Nyt hän on saanut taustalleen tärkeän tukijan, joka osaltaan auttaa Chadwickiä kohti F1:siä.


Entinen UFC-mestari julkaisi dramaattisen kuvasarjan – poika syntyi kylpyhuoneen lattialla, vapaaottelijamies kätilönä

iltalehti 22:18 15.06

Miesha Tate ei ehtinyt sairaalaan, sillä poika päätti tulla maailmaan vauhdilla. UFC:n naisten kääpiösarjan entinen mestari Miesha Tate, 33, synnytti sunnuntaina toisen lapsensa. Täysin tavallisesta synnytyksestä ei ollut kyse, sillä poikavauva tuli maailmaan Taten ja aviomies Johnny Nuñezin Singaporen kodissa kylpyhuoneen lattialla.


Vastenmielinen tositarina tänään tv:ssä: Taideväärennös paljasti seksuaalisen saalistajan

iltalehti 10:24 14.06

Kanadalaisen Gary Lamontin tekojen kuvailut ovat ahdistavia. Syytökset sinkoilevat, kun ohjaaja Jamie Kastner koettaa ottaa selkoa Kanadan historian suurimmaksi taidepetokseksi väitetystä tapauksesta. Se, mikä alkaa uuvuttavana ja aggressiivisenakin eipäs–juupas-väittelynä, saa viime vuonna valmistuneen dokumentin puolen välin tienoilla todella synkkiä sävyjä. There Are No Fakes tulee tänään Teemalta \& Femiltä. Se löytyy myös Areenasta.


McDonaldsin kautta Valioliigakentille – maalitykillä erikoiset ruokatottumukset

iltalehti 21:02 08.06

Leicesterin maalisieppo johtaa tällä hetkellä liigan maalipörssiä. Valioliigan maalipörssiä johtavalla Jamie Vardylla tiedetään olevan huippu-urheilusta poikkeavat ruokatottumukset. Viikonloppuna brittilehdistö ikuisti kuvia, joissa Vardy oli vaimonsa, Rebekah Vardyn kanssa McDonaldsin drive in -kaistalla.


Dakota Johnson joutui valitsemaan – ottaisiko Christian Greyn vai Jamie Dornanin?

stara 22:40 30.05

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades


NHL:n poikkeuksellinen pudotuspelijärjestelmä jakaa mielipiteitä – tähtihyökkääjä ilmaisi hämmennyksensä hauskalla tavalla

MTV 15:36 27.05

NHL ilmoitti myöhään tiistai-iltana jatkavansa kesken jäänyttä kauttaan 24 joukkueen voimin. Dallas Starsin tähtihyökkääjä Jamie Benn reagoi uutiseen hilpeästi.


Jamie Oliverista tuli nuorena kokkina koko maailman tuntema supertähti – näin hänen uransa ajautui täystuhoon ja ravintolat konkurssiin

iltasanomat 13:00 25.05

Jamie Oliver oli yksi maailman menestyneimmistä julkkiskokeista, kunnes kaikki meni kammottavalla tavalla pieleen.


Asentajan hommille tuli loppu, nyt Rami Hantula auttaa kylänsä vanhuksia asumaan kotonaan – edes korona ei pysäyttänyt työttömille suunnan antavaa hanketta

yle 09:02 08.05

Hantula on niin kutsuttu kyläavustaja. Hänen kaltaistensa avustuksella kylien ja taajamien vanhukset voivat pärjätä kotonaan pidempään.


Hurjapäiden vaarallinen tempaus – surffasivat sadevesialtaaseen

stara 12:00 07.05

Ammattisurffaaja Jamie O’Brien ei tyydy pelkkään perinteiseen laineilla ratsastamiseen. Hurjista


Hot topics