Brittimalli väittää: Usain Bolt vonkasi alusvaatekuvia kaksi päivää ennen kuin hänestä tuli isä: ”Viestit olivat häpeämättömiä ja suoria”

iltalehti 18:33 24.05

Brittimalli väittää Usain Boltin vonganneen häneltä alusvaatekuvia vain pari päivää ennen kuin supertähdestä tuli isä. Usain Boltista, 33, tuli isä viime sunnuntaina, kun miehen puoliso Kasi Bennett, 29, synnytti tyttövauvan. Bolt sai onnitteluja aina Jamaikan pääministeriltä asti. 22-vuotias brittimalli Shari Halliday sen sijaan järkyttyi vauvauutisesta. Nainen oli omien sanojensa mukaan lähettänyt alusvaatekuvia itsestään Boltille vain pari päivää ennen lapsen syntymää.


Pikajuoksulegenda Usain Boltista isä – pääministeritason onnittelut

iltalehti 21:18 18.05

Jopa Jamaikan pääministeri riemuitsi iloisesta perheuutisesta. Pikajuoksulegenda Usain Boltista on tullut isä, kertoo uutistoimisto AFP. Boltin, 33, puoliso Kasi Bennett synnytti tyttövauvan sunnuntaina.


Pikajuoksulegenda Usain Boltista isä

iltalehti 21:18 18.05

Jopa Jamaikan pääministeri riemuitsi iloisesta perheuutisesta. Pikajuoksulegenda Usain Boltista on tullut isä, kertoo uutistoimisto AFP. Boltin, 33, puoliso Kasi Bennett synnytti tyttövauvan sunnuntaina.


Jamaikan legendaarisen kelkkailujoukkueen alkuperäisjäsen menehtyi koronaan

iltalehti 17:54 20.04

Jamaikan maailmanmaineeseen nousseeseen kelkkailujoukkueeseen kuulunut Sam Clayton Jr. on kuollut. Clayton menehtyi maaliskuun viimeisenä päivänä koronaviruksen uuvuttamana. Hän oli kuollessaan 59-vuotias. Clayton oli Jamaikan ikonisen kelkkailujoukkueen alkuperäisjäsen, vaikka häntä ei Calgaryn olympialaisissa nähtykään.


Suomalainen huipputuottaja jäi koronaloukkuun Jamaikan ”murhapääkaupunkiin” – keskellä yötä sängyn viereen ilmestyi aseistettu nainen

iltasanomat 18:25 14.04

Rasmus Hauta-aho on jumissa Kingstonissa, mutta koronan pilaama matka on tuonut mukanaan myös paljon hyvää: tuottaja on päässyt tekemään musiikkia monien suurien nimien kanssa.


Usain Bolt lahjoitti puoli miljoonaa Jamaikan taalaa koronataisteluun

iltasanomat 16:29 13.04

Jamaikalla järjestettiin sunnuntaina kuuden tunnin reggae-konsertti, jonka yhteydessä kerättiin varoja saarivaltion koronakamppailuun.


Jamaikan lähistöllä voimakas maanjäristys, tsunamia pelättiin

iltasanomat 23:54 28.01

Järistys tuntui voimakkaana myös Kuubassa: rakennuksia evakuoitiin ja ihmiset pakenivat kaduille.


Tom Hanksin Chet-pojan käytös hämmensi

mtv 21:01 10.01

Chet Hanks, 29, puhui sunnuntaina kuvatulla videolla Jamaikan kreolia. Syy siihen on hämärän peitossa.


Kilpakumppani kruunattiin Miss Maailmaksi - Miss Nigerialla käsittämätön reaktio

iltalehti 20:21 17.12

Miss Nigeria Nyekachi Douglas ei peitellyt tunteitaan kun Miss Jamaika voitti himoitun tittelin. Miss Maailma kruunattiin viime lauantaina, ja voittajaksi ylsi Jamaikan edustaja Toni-Ann Singh. Voittajan nimeä julistaessa koko kärkikolmikko, eli Miss Nigeria Nyekachi Douglas, Miss Brasilia Elis Coelho ja ja Miss Jamaika Toni-Ann Singh seisoivat kylki kyljessä.


Vuoden 2019 Miss Maailma on valittu – katso kuvat tummasta kaunottaresta!

iltalehti 00:56 15.12

Maailman vanhin kauneuskilpailu järjestettiin tänä vuonna 69. kerran. Vuoden 2019 Miss Maailma -kilpailun voittajaksi on kruunattu Jamaikan Toni-Ann Singh. Singh, lääkärin ammatista haaveileva Floridan osavaltionyliopiston opiskelija, sai kruununsa Lontoossa lauantai-iltana. Ikää kaunottarella on 23 vuotta.


Kiista kännykästä laukaisi traagisen tapahtumaketjun – 20-vuotias maajoukkuefutari puukotettiin kuoliaaksi Jamaikalla

iltalehti 15:03 02.11

Jamaikan jalkapallomaajoukkueen pelaaja Tarania Clarke kuoli puukotuksen uhrina Kingstonissa. Jamaikan naisten jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Tarania Clarke on paikallisen poliisiviranomaisten mukaan kuollut puukotuksen uhrina. Clarke oli virkavallan mukaan ajautunut riitaan toisen naisen kanssa torstai-iltana Jamaikan pääkaupungissa Kingstonissa. Kaksikko oli kiistellyt kännykästä. Riita oli päättynyt puukotukseen.


Jalkapallolupaus puukotettiin kuoliaaksi puhelimesta aiheutuneen riidan takia

MTV 22:22 01.11

Jamaikan MM-joukkueessakin kesällä nähty Tarania Clarke on puukotettu kuoliaaksi, kertoo BBC.


Jalkapallolupaus puukotettiin kuoliaaksi – oli riidellyt puhelimesta

MTV 22:22 01.11

Jamaikan MM-joukkueessakin kesällä nähty Tarania Clarke on puukotettu kuoliaaksi, kertoo BBC.


Hot topics