Raju väite: Jacques Villeneuve ampuu kovilla Ferrarin ratkaisusta

MTV 07:46 03.07

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve on esittänyt kovan väitteen Ferrarin ratkaisusta kiinnittää ensi vuodeksi riveihinsä Carlos Sainz.


Monacon Albert ja Charlene tekivät harvinaisen esiintymisen lastensa kanssa – kuvat

iltalehti 20:02 24.06

Monacon ruhtinaspari vilkutteli parvekkeelta viisivuotiaiden kaksostensa kanssa. Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene tekivät harvinaisen esiintymisen yhdessä 5-vuotiaiden kaksostensa prinssi Jacquesin ja prinsessa Gabriellan kanssa. Tiistaisella edustustehtävällä he kunnioittivat erityistä perinnettä katsellessaan vuotuista St. Johnin päivän festivaalia palatsin parvekkeelta. Päivään sisältyi ilotulituksia ja kansallispukuisia tanssijoita, kirjoittaa Hello-lehti.


Sami Hyypiää ja Jari Litmasta valmentanut ranskalaisluotsi on kuollut

iltasanomat 21:26 17.05

Sami Hyypiää ja Jari Litmasta valmentanut Jacques Crevoisier on kuollut.


Jari Litmasta ja Sami Hyypiää valmentanut ranskalaisluotsi on kuollut

MTV 20:58 17.05

Jalkapallon Englannin Valioliigan Liverpoolissa vuosituhannen alussa valmentanut ranskalainen Jacques Crevoisier on kuollut, Liverpool kertoi sunnuntaina sivuillaan. Crevoisier oli 72-vuotias.


Monacon ruhtinasparin pikkukaksoset tonkivat multaa äitinsä pääsiäistervehdyksessä - upea puutarha

iltalehti 15:10 12.04

Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi somessa kuvia lapsistaan pääsiäistervehdyksenä. Monacon ruhtinasperheessä on vietetty pääsiäistä multaisissa tunnelmissa. Ruhtinatar Charlene jakoi Instagram-tilillään kuvia 5-vuotiaista kaksosistaan, prinssi Jacquesista ja prinsessa Gabriellasta kesäkukkia istuttamassa. Kuvissa tomerat tenavat tonkivat suojahansikkaiden ja pienen lapion kera multaa ja istuttavat kukkien taimia kaivamiinsa kuoppiin. Näet lisää kuvia klikkaamalla kuvan oikeaa reunaa.


Mika Häkkisen ikimuistoisen ensivoiton takana härskiä peliä – vasta potkuilla uhkaaminen sai tallikaveri-Coulthardin tottelemaan

iltalehti 21:09 08.04

Formulakansa iloitsi Mika Häkkisen uran ensimmäistä voittoa 1997. Toisessa McLarenissa tunnelma oli kuitenkin kireä. Ennen kuin Mika Häkkinen murtautui lopullisesti formulamaailman huipulle, joutui suomalainen tarpomaan tuskastuttavan monta vuotta ensivoittoaan etsien. F1-sarja näyttää Youtube-kanavallaan uudelleen ikimuistoisen Euroopan GP:n vuosimallia 1997. Kyseisessä osakilpailussa Jacques Villeneuve voitti maailmanmestaruuden Michael Schumacherin epäonnistuttua kanadalaisen teilaamisessa ulos radalta.


Jacques Planten innovaatiosta omaksi taiteenlajiksi – Maalivahtien maskit ovat kehittyneet turvallisiksi ja osoitukseksi persoonallisuudesta

jatkoaika.com 09:00 05.04

NHL-maalivahtien maskit ovat kulkeneet pitkän tien siitä, kun ne yleistyivät 1960-luvun lopussa. Nykyään ne ovat jo oma taiteenlajinsa. Kuvakoosteessa maskeja usealta eri vuosikymmeneltä.


F1-mestari esitti hurjan vision siitä, miten kausi pitäisi ajaa läpi – varoittaa päättäjiä tekemästä isoa virhettä

MTV 13:30 04.04

Ennätyspitkä, 22 osakilpailun mittainen F1-kausi on tällä tietoa supistumassa korkeintaan 15–18 osakilpailun mittaiseksi, mutta toistaiseksi kilpailuja on kalenterissa vain 14. Vuoden 1997 maailmanmestarin Jacques Villeneuven mielestä tänä vuonna ei pitäisi kilpailla mestaruuksista.


Monacon kuninkaalliset kaksoset edustivat viileän tyylikkäinä – tältä 5-vuotiaat Gabriella ja Jacques näyttävät nyt

mtv 18:13 28.01

Monacon ruhtinasparin 5-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques osallistuivat sunnuntaina pertinteiseen kirkolliseen juhlaatn.


Monacon suloiset pikkukuninkaalliset varastivat huomion perinnejuhlassa – tältä Jacques, 5, ja Gabriella, 5, näyttävät nyt

iltalehti 20:10 27.01

Ruhtinasperhe vietti sunnuntaina St. Devota -juhlapyhää Monacossa. Juhlapyhää vietetään katolisessa kirkossa pyhimys Devotan kunniaksi. Vuodesta 1874 lähtien ruhtinaspari on saanut kunnian tuikata puisen veneen tuleen juhlallisuuksissa. Perimätiedon mukaan kyseisen pyhimyksen pyhäinjäännöksiä yritettiin varastaa, mutta voro jäi kiinni ja hänen veneensä poltettiin.


Jerusalemissa vieraillut Ranskan presidentti Macron hiiltyi Israelin turvamiehille – ”En pidä siitä, mitä teit edessäni”

iltasanomat 10:51 23.01

Jerusalemissa keskiviikkona syntynyt välikohtaus on tuonut ranskalaisille mieleen samassa paikassa vuonna 1996 nähdyn tilanteen. Tuolloin napit vastakkain olivat Israelin turvallisuusviranomaiset ja Jacques Chirac.


F1:n iso pomo jyrähti: Vähättelee sähköformuloita avoimesti – ”sosiaalinen projekti, katubileet”

iltalehti 10:37 19.12

F1-pomo ei usko, että sähköformuloista on haastajaksi. Formula E:n eli sähköformuloiden ensimmäinen osakilpailu ajettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Sarja on kasvattanut sen koommin suosiotaan myös perinteisemmän autourheiluväen keskuudessa, sillä sähköauton ratissa on nähty muun muassa Ayrton Sennan veljenpoika Bruno Senna ja Alain Prostin poika Nicolas Prost. Myös Jacques Villeneuve on ajanut sarjassa.


Monacon ruhtinasparin kaksoset täyttävät viisi vuotta

iltalehti 04:16 10.12

Monacon lilliputtimaan kaksosia nähdään aina silloin tällöin julkisuudessa. Monacon ruhtinasparin kaksoset prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella täyttävät tänään tiistaina viisi vuotta. Ruhtinas Albertin, 61, ja hänen puolisonsa ruhtinatar Charlenen, 41, perheen pikkukuninkaalliset syntyivät 10.12.2014.


F1-maailmanmestarilta raju syyte Charles Leclercille – ”Vahingoitti Ferraria”

MTV 06:02 06.12

F1-sarjan vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve latasi varsin suoraa tekstiä Ferrarin monacolaiskuljettajan Charles Leclercin suuntaan. 


Ruhtinatar Charlenelta harvinainen haastattelu äitiydestä: ”Kaksosten kasvattaminen on uuvuttavaa”

iltalehti 20:48 26.11

Monacon ruhtinatar sanoo olevansa ”kädet savessa” osallistuva äiti. Monacon ruhtinatar Charlene, 41, on antanut harvinaisen henkilökohtaisen haastattelun ransakalaiselle Point de Vue -lehdelle. Charlene kertoo haastattelussa, millaista on olla nelivuotiaiden kaksosten, prinsessa Gabriellan ja prinssi Jacquesin äiti. Ruhtinatar toteaa lyhyesti ja ytimekkäästi sen olevan ”usein todella uuvuttavaa”.


Monacon kaksoset intoutuivat pelleilemään parvekkeella - vilkuttelua, ilmeilyä ja hölmöilyä

iltalehti 15:41 22.11

Monacon ruhtinasperheen kaksoset Jasques ja Gabriella intoutuivat juhlimaan Monacon kansallispäivää. Monacon kansallispäivää juhlitaan vuosittain 19. marraskuuta. Juhlallisuuksiin kuuluvat esimerkiksi upeat ilotulitukset ja juhlamessu. Ruhtinas Albert II perheineen tervehtii juhlapäivänä myös alamaisiaan. Tälläkin kertaa ruhtinas Albert II, hänen vaimonsa ruhtinatar Charlene ja pariskunnan lapset Carladèsin kreivitär Gabriella, 4, ja Baux’n markiisi Jacques, 4, tervehtivät paikallisia parvekkeelta vilkutellen. Pienet koululaiset olivat pukeutuneet tilaisuutta varten juhlatamineisiin.


Monacon ruhtinatar julkaisi kaksostensa koulukuvat – prinssi Jacques kuin ilmetty äitinsä, prinsessa Gabriellaa verrataan Grace Kellyyn

iltalehti 20:03 11.11

Monacon ruhtinasparin kaksoset ovat vasta 4-vuotiaita mutta jo koululaisia. Monacon ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen nelivuotiaat kaksoset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella ovat jo koululaisia, Lilliputtivaltiossa opintie nimittäin aloitetaan varhain. Charlene on nyt jakanut lapsostensa tuoreimmat koulukuvat Instagramissaan. Nähtävillä on sekä yhteiskuva että molemmista myös yksittäiskuva.


Salkkareissa nähdään tänään dramaattinen jakso: suosikkihahmo jättää Pihlajakadun, yksi hahmo haavoittuu

iltalehti 17:17 06.11

Jos haluat säilyttää keskiviikkoillan jakson jännityksen, älä lue juttua tätä pidemmälle. Pihlajakatu 23.n ovi käy jälleen tiuhaan. Tällä kertaa katsojien mielipiteet jakava Salla Mattilan roolihahmo lähtee Salkkareista. Koska kyse on Sallasta, ei hän lähde Pihlajakadulta millä tahansa tavalla – vaan näyttävästi. Salla lähtee uusvanhan rakkaansa Jarkko Peltosen eli Jacques Jardinin kanssa Dubaihin. Marko Reinolan näyttelemä roolihahmo kosii Sallaa, ja Hanna Kinnusen näyttelemä roolihahmo ja Reinola saavat toisensa.


Max Verstappenia arvostelevien rintama kasvaa: "Huono roolimalli – kuljettaja ei saa koskaan tehdä päätöksiä turvallisuudesta"

MTV 11:25 27.10

Myös F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve on arvostellut Max Verstappenia Meksikon GP:n aika-ajojen loppuhetkien tapahtumista. 


F1-mestarilta rajua ruoskaa: Katastrofitalli ansaitsee kurimuksensa – "Tämä on oikein"

MTV 17:11 12.10

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve tykittää, että Williams-talli ansaitsee nykyisen kurimuksensa. Kanadalaislegenda ajoi itse menestyksekkäimmät vuotensa F1-uransa alussa 1996–1998 juuri Williamsilla.


Hot topics