Jääkiekkoilija Mikael Granlundin Emmi-vaimo julkaisi herkän perhepotretin: pari viettää pian ensimmäistä hääpäiväänsä

iltasanomat 20:07 14.07

Emmi Granlund julkaisi kauniin kuvan perheestään, pieni Milo-poika on mukana nallekarhumaisessa asussa.


Miss Suomi Michaela Söderholm rakastui jääkiekkoilijaan – uusi miesystävä on SM-tason pelaaja

iltasanomat 11:42 14.07

Michaela Söderholm kertoo IS:lle seurustelevansa Michael Keräsen kanssa.


Travis Hamonic on tällä hetkellä maailman rohkein jääkiekkoilija

jatkoaika.com 08:00 13.07

Muun NHL:n valmistautuessa pudotuspeleihin Calgary Flamesin Travis Hamonic ilmoittaa asettavansa perheensä etusijalle. Se on tässä tilanteessa äärimmäisen rohkeaa.


Venäläisjääkiekkoilija kuoli 23-vuotiaana – helteessä tehty juoksurääkki oli liikaa

iltasanomat 14:58 12.07

Venäläisjääkiekkoilija Pavel Krutiy menehtyi perjantaina keuhkoveritulppaan.


20-vuotias kiekkolupaus sairastaa erittäin harvinaista syöpää – mikään hoito ei tehoa tshekkipelaajaan: ”Haluan taistella, mutta keinoa ei ole”

iltalehti 17:49 09.07

Ondrej Buchtela elää laina-ajalla, mutta kiekkoilija ei ole lakannut taistelemasta. Edes nuori ihminen ei ole turvassa syöpään sairastumiselta. 20-vuotias tshekkikiekkoilija Ondrej Buchtela sai kuulla tämän karun diagnoosin keväällä. Buchtelan unelmat jääkiekkoilijana murskaantuivat kaksi kuukautta sitten, kun hänellä todettiin hyvin harvinainen syöpä sydämessä. Siihen ei ole löytynyt parannuskeinoa.


Urheilulehti 28: Kumpi on Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija – Teemu Selänne vai Jari Kurri?

iltasanomat 06:30 09.07

Tuoreessa lehdessä vertaillaan jääkiekkolegendoja.


NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin on nyt lähes varmaa, sanoo Kalervo Kummola: "Eiköhän se ole selvä juttu, että he tulevat"

MTV 14:22 07.07

NHL-jääkiekkoilijat jättivät väliin talvikisat Pyeongchangissa kaksi vuotta sitten, mutta nyt näyttää siltä, että olympiakiekko saa jälleen parhaat pelaajat kaukaloon Pekingissä 2022.


Traagisesti halvaantunut jääkiekkoilija uskalsi katsoa kammottavan tilanteen vasta 1,5 vuoden jälkeen – ”Se oli hirveä paukku”

iltasanomat 07:29 07.07

Tobias Forsberg muisteli halvaantumiseensa johtanutta tilannetta Expressenin laajassa haastattelussa.


Seitsemän jääkiekkoilijaa hyllytetty Valko-Venäjällä ottelumanipulaatiosta – IIHF: Kaikki ovat tunnustaneet vaikuttaneensa lopputulokseen

yle 20:02 03.07

Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n mukaan sen kurinpitolautakunta käsittelee edelleen asiaa ja tiedottaa vasta myöhemmin sanktioista.


Kommentti: Teemu Selänne, 50, oli johtaa suomalaisen urheilun pahasti harhaan – mutta kasvoi sittenkin loistavaksi esimerkiksi

iltasanomat 14:07 03.07

Teemu Selänne oli paljon suurempi urheilija ja jääkiekkoilija kuin hänen uransa ensimmäisen vaiheen saavutukset, kirjoittaa Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Kiekkoilija Jori Lehterän Lotta-vaimo julkaisi satumaisia kuvia viiden vuoden takaa: "Aika rientää"

mtv 08:55 03.07

Jääkiekkoilija Jori Lehterä ja vaimo Lotta Lehterä viettivät viidettä hääpäiväänsä.


Yle: Suomen yleisurheilutoivo Wilma Murrolla yllättävä tukija – NHL:ssä miljoonia tienannut Jussi Jokinen antaa 12 000 euroa vuodessa

iltalehti 20:31 02.07

Ylen mukaan jääkiekkoilija Jussi Jokinen tukee taloudellisesti seiväshyppääjä Wilma Murtoa NHL-konkari Jussi Jokinen tukee seiväshyppääjä Wilma Murtoa 12 000 eurolla vuodessa, kertoo Yle. Jokisen taloudellinen tuki kattaa noin neljänneksen Murron vuosibudjetista. Jokinen on tukenut Murtoa jo neljän vuoden ajan. – Jääkiekossa ja jalkapallossa suomalaisilla huipuilla palkkataso on aika erilainen kuin saman tason yksilöurheilussa. Halusin lähteä tähän olympiadiin tukemaan merkittävällä summalla, jotta Wilma pystyisi olemaan 24 tuntia vuorokaudessa huippu-urheilija, Jokinen kertoi Ylelle.


Jääkiekkoilija Marko Anttilan kesäromanssilla oli kauaskantoiset seuraukset

iltasanomat 07:35 28.06

Marko Anttila ja hänen puolisonsa Heidi Anttila asuivat suhteensa viisi ensimmäistä vuotta eri kaupungeissa. Rakkaus kuitenkin kesti.


Mario Lemieux kärsi kroonisista selkäkivuista ja sairasti syövän – naputteli ohimennen 1 723 pistettä NHL:ssä: ”En muista vastaavaa”

iltasanomat 08:00 27.06

Mario Lemieux oli ylivertainen jääkiekkoilija, jonka urasta jäi vaivojen takia jossiteltavaa. Joukkuetoverit eivät löydä pahaa sanottavaa legendasta myöskään kaukalon ulkopuolelta.


Mario Lemieux kärsi kroonisista selkäkivuista ja sairasti syövän – naputteli ohimennen 2 857 pistettä NHL:ssä: ”En muista vastaavaa”

iltasanomat 08:00 27.06

Mario Lemieux oli ylivertainen jääkiekkoilija, jonka urasta jäi vaivojen takia jossiteltavaa. Joukkuetoverit eivät löydä pahaa sanottavaa legendasta myöskään kaukalon ulkopuolelta.


Suomalainen kiekkolupaus istui poliisiautossa sakotettavana, kun Jukka Jalonen otti yhteyttä – puhelun ansiosta isälle riitti parempaa kerrottavaa

iltalehti 22:19 26.06

TPS:n riveissä kiekkoileva Lauri Pajuniemi muistaa taatusti ikuisesti ensimmäisen Leijonakomennuksensa. Jääkiekkoilija Lauri Pajuniemi, 20, vieraili TPS:n Silvenoisen suvivieras -palstan ensimmäisenä vieraana. Läpimurtokauden pelanneella hyökkääjä kertoo jutussa mielenkiintoisen tarinan ensimmäisen A-maajoukkuekomennuksen. Tarinaa kelpaa kertoa, sen verran eriskummallinen ja taatusti ikimuistoinen se on. Pajuniemi pystyy kertomaan vuosien päästäkin joka kerta tarkasti missä hän oli, kun ensikutsu maajoukkueen riveihin kävi.


Korona keskeytti NHL-läpimurron ? kesämoodissa oleva Kaapo Kähkönen pohtii asemaansa Minnesota Wildissa: "Monta pähkinää on pähkäiltävänä"

jatkoaika.com 09:00 25.06

Tällä kaudella NHL:n porteista sisään astunut ja hienosti kirkkaissa valoissa esiintynyt Kaapo Kähkönen elää monen muun jääkiekkoilijan tavoin mielenkiintoista aikaa. Pelien jatkamisen ajankohdasta ei ole varmaa tietoa, ja sopimukset uhkaavat umpeutua. Kähkönen on yrittänyt pysyä positiivisena haastavina aikoina ja täyttänyt päivänsä treenillä.


Neurologilta käsittämätön neuvo NHL-pelaajalle - pitkä piina sai harkitsemaan itsemurhaa

iltalehti 13:55 24.06

Jääkiekkoilija Stephen Johns kävi läpi puolentoista vuoden mittaisen helvetin. Jääkiekkoilussa päähän kohdistuneet osumat ovat arkipäiväisiä, mutta osalle niiden seuraukset ovat elämää mullistavia. Dallas Starsin Stephen Johns palasi tammikuussa peleihin oltuaan 22 kuukautta sivussa päänsärkyjen vuoksi. Vaikka viheliäistä aivovammoista on riittänyt puhetta vuosikausia, edes lääketieteen ammattilaiset eivät välttämättä suhtaudu niihin tarvittavalla vakavuudelle.


Sirpa Selänne hehkuttaa Teemu-puolisoaan – julkaisi näyttävän perhekuvan: "Olemme niin onnekkaita"

mtv 13:19 23.06

Ex-jääkiekkoilija Teemu selänteen puoliso Sirpa Selänne hehkuttaa miestään Instagramissa.


Rantabaarista tuttu Sofia Arasola harvinaisessa yhteiskuvassa jääkiekkoilija-kihlattunsa kanssa – näyttelijäkollega Johanna Puhakalta ihaileva kommentti

mtv 19:05 21.06

Rantabaarin kaikkia kolmea kautta tähdittävä Sofia Arasola julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan hänestä ja kihlatustaan. 


Hot topics