HS: Näyttelijä Irina Björklund, 47, paimentaa nykyisin vuohia Ranskan metsissä – tunnistaisitko tuoreista kuvista?

iltalehti 17:02 27.06

Suomen ykkösrivin näyttelijöihin kuuluvan Björklundin onni ei löytynytkään Hollywoodista. Näyttelijä Irina Björklund, 47, tähdittää syksyllä Ylellä nähtävää Rauhantekijä-sarjaa. Björklund näyttelee kansainvälisten rauhanneuvottelujen maailmaan sijoittuvassa sarjassa suomalaista Ann-Mari Sundellia, jolla on takanaan pitkä ura rauhanneuvottelijana sotaa käyvissä maissa.


HS: Irina Björklund paimentaa nykyään vuohia Etelä-Ranskassa – harmaahiuksista näyttelijää ei ole tunnistaa uusista kuvista

iltasanomat 11:06 27.06

Näyttelijä kertoo HS:lle olevansa onnellinen kotonaan pienessä maalaiskylässä.


Monet isot hitit kertovat yksinäisyydestä – muistatko Irinan, Juicen ja Tuomari Nurmion menestysteosten taustat?

yle 10:00 10.05

Tämä kevät on monelle ollut ja on eristäytymisen aikaa. Kotimaisten musiikkilaarien kaivelu paljastaa, että on sitä oltu yksin – ennenkin.


Salkkarit-tähti Irina Vartia ei juo enää alkoholia – tällaiset yllättävät muutokset hän on huomannut kehossaan

iltalehti 07:31 29.04

Näyttelijä Irina Vartia juhlii tänäkin vuonna vappua selvin päin. Salatut elämät -sarjan Monica Mustavaaran roolista tunnettu näyttelijä Irina Vartia oli taannoin isoissa juhlissa, joiden jälkeisenä päivänä hän päätti olla viikon juomatta. Vähitellen viikko muuttui ensin useammiksi, sitten kuukausiksi ja lopulta vuosiksi. Tänä vappuna täyteen tulee kaksi ja puoli vuotta absolutistina. Tarkoitus ei alun perin ollut, että näyttelijä ryhtyisi absolutistiksi. Kun korkin laittoi kiinni, parani olo kuitenkin koko ajan niin paljon, ettei tehnyt mieli tarttua enää viinilasiin. Vartia ei käyttänyt ennen absolutismiaan runsaasti alkoholia, eikä hänellä ole kauhukokemuksia alkoholinkäytöstä.


Jyhkeät Velka- ja Mini-biisonit rynnivät liikenteen sekaan Sotkamossa – omistaja-Kari heräsi puhelimen pirinään aamuyöllä

iltasanomat 12:02 09.04

Muhkeaharteinen Velka painaa noin 1000 kiloa ja roteva Mini noin 700 kiloa. Yrittäjä kertoo IS:lle, että biisonit saatiin pian kiinni eikä kukaan loukkaantunut.


Gossip Girlin Blair ja O.C:n Seth odottavat toista yhteistä lastaan

iltalehti 00:30 05.04

Leighton Meester ja Adam Brody saavat vielä tänä vuonna neljännen perheenjäsenen. Gossip Girlin Blairina tunnettu Leighton Meester ja O.C:n Sethinä tunnetuksi tullut Adam Brody odottavat perheenlisäystä. Parin esikoistytär Arlo Day Brody syntyi vuonna 2015. Daily Mail kuvasi näyttelijäpariskunnan keväisellä kävelyllä tyttärensä kanssa tällä viikolla.


Saksan tv-katsojat hieraisivat silmiään: nuori Lilyana esitti miljoonayleisön edessä suomenkielisen hittikappaleen

iltasanomat 13:14 30.03

Sunrise Avenuen fani lauloi Irinan Hiljaisuus -kappaleen Saksan The Voice Kids -ohjelmassa.


Jättiyllätys Saksan The Voice Kidsissä: teinityttö hurmasi laulamalla suomeksi Irinan hitin - ”Mitä kieltä tuo on?”

iltalehti 11:57 30.03

Saksan The Voice Kids -ohjelmassa esiintyi sunnuntaina tyttö, joka löysi suomenkielisen kappaleen Vain elämää -ohjelmasta. Saksan The Voice Kids -lauluohjelmassa nähtiin sunnuntaina varsin poikkeuksellinen esitys, kun 15-vuotias saksalaistyttö Lilyana asteli lavalle kitaransa kanssa. Punaruudulliseen flanellipaitaan pukeutunut Lilyana hämmästytti sekä tuomariston että monet televisionkatselijat alkaessaan laulaa suomeksi. Irinan Hiljaisuus-kappaleen tulkinta sai myös tuomariston arvuuttelemaan, onko kyseessä suomen vai ruotsin kieli.


Irina Shayk kommentoi eroaan – opettelee elämään ilman Bradley Cooperia

stara 15:20 02.02

Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 02.02

Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime


Venäjän MM-sankari Maksim Sokolovin järkyttävä kohtalo – kiekkoilijapoikaa syytetään äitinsä brutaalista murhasta

iltalehti 08:47 16.01

Maksim Sokolovin vaimon Irinan murhasta epäillään jälleen perheen vanhinta poikaa. Kesäkuussa Venäjältä kantautui uutinen, jonka mukaan ex-jääkiekkomaalivahti Maksim Sokolovin vaimo Irina on murhattu ja murhasta epäillään Sokolovien 15-vuotiasta Artemi-poikaa. Artemi sanoi tuolloin, että äidin murhan teki hänen 18-vuotias isoveljensä Maksim junior. Artemista tuli kuitenkin pääepäilty hetkeksi ja hänen epäiltiin yrittäneen lavastaa isoveljensä.


Mikä bikinipeppu! Irina Shayk säväyttää lomakuvissaan

stara 18:00 03.01

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä


Salkkarit-tähti Irina Vartia luopui parisuhteesta ja talosta – tavoittelee nyt unelmaansa Hollywoodissa: ”Hitaampaa kuin osasin odottaa”

iltalehti 08:33 29.12

Salkkaritähti Irina Vartia päätti elää toisin. Oli omakotitalo ja asuntolaina. Pitkä parisuhde. Salkkaritähti Irina Vartia oli päässyt elämässään siihen, mitä oli jossain vaiheessa tavoitellutkin. – Kuuntelin tuttavaa, joka ollut puoli vuotta Intiassa valokuvaamassa. Sanoin, että en ikinä voisi tehdä samoin. Samalla jollain tasolla kärsin siitä, että en voinut lähteä. Hän totesi, että sehän on vain järjestelykysymys.


Irina, 33, väittää jääneensä työttömäksi ulkonäkönsä vuoksi: "Kauneuteni on este"

iltasanomat 22:51 28.12

Oikeustieteellisessä opiskellut Irina Kova uskoo olevansa työtön, koska hänen ulkonäkönsä ei ole työnantajien mieleen.


Irina palasi julkisuuteen – ja heti yläosattomissa rannalla

stara 12:00 28.12

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä


Ex-kansanedustaja Irina Krohn avautuu Eeva-lehdessä elämänsä suuresta tragediasta: Rudolf-poika, 22, kuoli täysin yllättäen – harvinainen kuolinsyy selvisi vasta kalliissa tutkimuksissa

iltalehti 15:33 27.11

Ex-kansanedustaja Irina Krohn kertoo Eevan haastattelussa, kuinka kulki vuosia kuin automaattiohjauksella suuren surunsa jälkeen. Vihreiden entinen kansanedustaja, pitkän linjan poliitikko ja kulttuurivaikuttaja Irina Krohn kertoo Eeva-lehdessä, kuinka hänen 22-vuotias Rudolf-poikansa kuoli täysin yllättäen 3,5 vuotta sitten, alkukesästä 2016. Poika löydettiin kuolleena asunnostaan.


Irina Krohn kertoo Eevassa poikansa kuolemasta – todellinen kuolinsyy selvisi vasta 10 kuukauden päästä

iltasanomat 13:15 27.11

Irina Krohn menetti rakkaan poikansa täysin yllättäen tämän ollessa vasta 22-vuotias.


Lähetti pelasti vauvan tulipalosta – ylistetään nyt sankarina

stara 09:20 27.11

Ruokakaupan kuriirina työskentelevä mies on suorittanut todellisen sankariteon. Hän pelasti


Hot topics