Fitness-urheilijan uskomaton muodonmuutos: painoi teininä vain 37 kiloa ja joutui sairaalaan – poseeraa nyt tyrmäävässä kunnossa

iltalehti 22:49 22.05

Brasilialainen Elisa Pecini on noussut muutamassa vuodessa lajin huipulle. Fitness-urheilija Elisa Pecini, 23, voitti arvostetun Ms. Bikini Olympia -tittelin vuonna 2019 ja nappasi tänä vuonna Arnold Classicissa Bikini Internationalin ykkössijan. Brasilialaisnaisen tie lajin huipulle ei ole kuitenkaan ollut helppo. Pecini kärsi teini-ikäisenä anoreksiasta ja bulimiasta. Hän oli vaikeimpina hetkenä niin laiha, että joutui 40 päiväksi sairaalaan.


Suomalainen Juulia, 20, on jumissa maailman suurimmalla risteilyaluksella – ei ole astunut maihin kahteen kuukauteen: ”Tunnelma on kummallinen”

iltalehti 06:05 12.05

Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, on koronakriisin vuoksi jumissa maailman suurimalla risteilijällä. Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, lähti puoli vuotta sitten töihin Royal Caribbean Internationalin kuuluisalle Symphony of the Seas -risteilijälle, mutta koronaviruspandemia muutti Karibianmeren työrupeaman soololomaksi, jossa aika kuluu jättimäisen risteilijän perhehytissä. Risteilijällä on normaalioloissa tekemistä kuin pienessä kaupungissa, ja matkustajille järjestetään viihdykkeeksi muun muassa jääshow’ita. Ammattiluistelija Syrjänen työskenteli näissä esityksissä.


Amnesty: Kreikan rajavartijat tappoivat ainakin kaksi ihmistä Turkin rajalla

iltasanomat 16:47 06.04

Ainakin kaksi ihmistä kuoli maaliskuussa Kreikan rajavartijoiden luoteihin Kreikan ja Turkin rajalla, kertoo ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin raportti. Lisäksi ainakin yksi ihminen on yhä kateissa.


Jutta Kyllönen kilpailee Miss Internationalin kruunusta Tokiossa – pääsi 15 finalistin joukkoon

iltalehti 08:52 12.11

Miss Suomen toinen perintöprinsessa kilpailee Miss Internationalin kirkkaimmasta kruunusta Tokiossa. Suomalainen Jutta Kyllönen kilpailee Miss International -kauneuskilpailussa Japanissa. Varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa alkanut kilpailu on edennyt finaalivaiheeseen, ja Jutta pääsi mukaan 15 finalistin joukkoon. Finaalissa kilpailevat muun muassa missit Puerto Ricosta, Valko-Venäjältä, Kolumbiasta, Thaimaasta, Filippiineiltä ja Meksikosta.


Dota-tähti Lasse "Matumbaman" Urpalainen hyppää kestomenestyjän riveihin – "Joukkueessa on paljon samaa kuin Team Liquidissa"

yle 13:06 05.11

The Internationalin vuonna 2017 voittanut Urpalainen uskoo uuden joukkueensa menestysmahdollisuuksiin.


Abiturientti Emma Löövi, 18, on tänään Ilta-Sanomien päätoimittaja

iltasanomat 05:45 11.10

Ilta-Sanomat osallistuu Plan Internationalin Girls Takeover -tempaukseen.


Hot topics