Missikaunotar Sara Chafak julkaisi säväyttävän kuvan – seuraajat ylistävät: "Sääret"

mtv 07:38 04.07

Ex-missi Sara Chafak julkaisi upean kuvan Instagramissa.


Missikaunotar Michaela Söderholm kertoo mysteerimiehestään IL:lle - näin rakkaus syttyi

iltalehti 19:58 03.07

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm julkaisi romanttisen kuvan Instagramissa. Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm erosi alkuvuodesta juontaja Sami Kurosesta. Ero tuli tuolloin yllätyksenä, ja sittemmin Söderholm onkin keskittynyt työtehtäviin ja viettänyt hiljaiseloa korona-aikana. Nyt hän kuitenkin vihjaa uuden rakkauden löytymisestä Instagramissa.


Victoria Beckham valmistautuu treffi-iltaan miehensä kanssa näyttävässä tyylissä – juhlistavat 21 vuoden avioliittoa: "Upea"

mtv 16:14 03.07

Muotisuunnittelija Victoria Beckham julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi lähtevänsä treffeille miehensä kanssa.


Esa Tikkanen onnitteli velmuillen Teemu Selännettä – ”Tervetuloa isojen poikien kerhoon”

iltalehti 15:40 03.07

Esa Tikkanen lähetti syntymäpäiväonnittelut Instagramissa. Jääkiekkolegenda Esa Tikkanen onnitteli Teemu Selännettä tämän syntymäpäivän johdosta. Selänne täyttää tänään perjantaina 50-vuotta.


Teemu Selänne 50 vuotta! Sirpa-vaimolta hauska lohkaisu: "Ei tää niin kamalaa olekaan"

mtv 13:02 03.07

50 vuotta täyttänyt kiekkolegenda Teemu Selänne sai Sirpa-vaimoltaan hauskan onnitteluviestin Instagramissa.


Teemu Selänne 50 vuotta! Sirpa-vaimolta hauska lohkaisu: "Ei tää niin kamalaa olekaan"

MTV 13:02 03.07

50 vuotta täyttänyt kiekkolegenda Teemu Selänne sai Sirpa-vaimoltaan hauskan onnitteluviestin Instagramissa.


Sirpa Selänne onnittelee 50-vuotiasta Teemua: ”Mun ikinuori komea husband”

iltalehti 10:02 03.07

Jääkiekkolegenda juhlii tänään perjantaina merkkipäiväänsä. Ex-jääkiekkotähti Teemu Selänne täyttää tänään perjantaina 3. heinäkuuta 50 vuotta. Vaimo Sirpa Selänne onnittelee miestään kuvien kera Instagramissa.


Nyrkkeilyikoni joutui koronaviruksen vuoksi viikoksi sairaalahoitoon – "Virus ei tunne legendoja"

MTV 09:37 03.07

Panaman nyrkkeilylegenda Roberto Duran on selvinnyt koronaviruksesta. Kuusinkertainen maailmanmestari ilmoitti torstaina Instagramissa, että hän on päässyt sairaalasta kotihoitoon.


Kanadalaisen urheiluankkurin piina päättyi huojentavasti: Kateissa ollut kuukauden ikäinen vauva löytyi

iltalehti 07:36 03.07

Lapsen löytyi varhain perjantaiaamuna. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Kanadalainen urheiluankkuri Dan O’Toole, 44, julkaisi torstaina Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo kuukauden ikäisen vauvansa olevan kateissa.


Kanadalaiselta urheiluankkurilta musertava viesti: Kuukauden ikäinen vauva on kateissa - ”Minun sydämeni on särkynyt”

iltalehti 07:36 03.07

Poliisilla ei ole tietoa katoamisesta. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Kanadalainen urheiluankkuri Dan O’Toole, 44, julkaisi torstaina Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo kuukauden ikäisen vauvansa olevan kateissa.


Prinssi Harry puhui koskettavasti äitinsä syntymäpäivänä – prinsessa Diana olisi nyt 59-vuotias

iltalehti 19:43 02.07

Harry sanoi puheessaan äitinsä inspiroineen monia. Prinsessa Diana olisi täyttänyt eilen keskiviikkona 59 vuotta. Hän kuitenkin menehtyi 31. elokuuta 1997 vain 36-vuotiaana auto-onnettomuudessa Ranskassa. Nykyään perheensä kanssa Los Angelesissa asuva prinssi Harry, 35, piti keskiviikkona Diana Award -tilaisuudessa rasismia ja eriarvoisuutta vastaan taistelleille nuorille suunnatun videopuheen, joka julkaistiin kokonaisuudessaan Instagramissa.


Ihastuttava Erin 43 vuotta – näin hän on muuttunut vuosien varrella

iltalehti 16:22 02.07

Laulaja Erin juhlistaa tänään syntymäpäiväänsä. Hiljattain uuden Yhtenä sunnuntaina -kappaleensa julkaissut Erin täyttää tänään torstaina 43 vuotta. Artisti kertoo Instagramissa merkkipäivän alkaneen hellyttävällä tavalla, aarteenetsinnällä.


Roope Salminen vaahtosi Instagramissa tärkeästä aiheesta – pian seuraaja huomasi tuoreessa isässä merkittävän muutoksen

iltasanomat 13:55 02.07

Roope Salminen otti Instagramissa kantaa ajankohtaiseen aiheeseen. Pian eräs seuraajista teki huomion, joka sai Salmisen vetoamaan tuoreen isän unirytmiin.


Elämäntaparemontin tehneen Sara Forsbergin bikinikuva kerää ylistystä somessa: ”Bond-tyttö”

iltalehti 12:59 02.07

Laulaja ja kielinainen Sara Forsberg esittelee hoikistunutta vartaloaan Instagramissa. Youtuben kielinaisena ja laulajana tunnettu SAARA eli Sara Forsberg, 26, on jakanut elämäntaparemonttiaan Instagramissa. Keväällä 2018 Forsberg kertoi Youtubessa lihoneensa 22 kiloa. Sen jälkeen hän on muuttanut elintapojaan ja pyrkinyt elämään terveellisemmin. Nyt Forsberg ihastuttaa jälleen uusimmassa päivityksessään. Kesäisessä kuvassa hän poseeraa uima-altaalla punaisissa bikineissä.


Huiman elämäntaparemontin tehnyt Sara Forsberg julkaisi rohkean bikinikuvan – faneilta yksimielinen reaktio

iltasanomat 12:09 02.07

Yhdysvalloissa viihtyvä Sara Forsberg esitteli Instagramissa elämäntaparemonttinsa tuloksia.


Sara Sieppi sai parkkisakot - julkaisi vitsikkään päivityksen: ”Tältä näyttää 80 euron selfie”

iltalehti 10:12 02.07

Sara kertoi tilanteesta huumorinsävytteisesti. Miss Suomi 2011 Sara Sieppi kertoi Instagramissa saaneensa eilen keskiviikkona (1.7.) parkkisakot. Julkaisusta ei käy ilmi millaisesta parkkivirheestä sakot napsahtivat. Tilanteeseen Sara suhtautuu kuitenkin humoristisesti.


Sabina Särkkä jakoi puhuttelevan kuvaparin vartalostaan – kerää ylistystä somessa

iltalehti 12:03 01.07

Sabina Särkkä näyttää kuvaparillaan, miten erilaiselta vartalo voi näyttää eri asennoissa. Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa ja somevaikuttaja Sabina Särkkä jakoi keskiviikkona Instagramissa puhuttelevan kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa Särkkä istuu bikineihin pukeutuneena rentona. Toisessa kuvassa Särkkä istuu ryhdikkäänä, paljastaen timmin vatsan lihakset. Näet kuvan myös täältä.


Sabina Särkkä jakoi puhuttelevan kuvaparin vartalostaan – havainnollistaa asennon vaikutusta kuvaan: ”Rakasta kehoasi”

iltalehti 12:03 01.07

Sabina Särkkä näyttää kuvaparillaan, miten erilaiselta vartalo voi näyttää eri asennoissa. Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa ja somevaikuttaja Sabina Särkkä jakoi keskiviikkona Instagramissa puhuttelevan kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa Särkkä istuu bikineihin pukeutuneena rentona. Toisessa kuvassa Särkkä istuu ryhdikkäänä, paljastaen timmin vatsan lihakset. Näet kuvan myös täältä.


Kylie Jenner vaihtoi jälleen hiusväriä – siskot ylistävät tähden uutta tyyliä: "Tämä on sinun värisi"

mtv 08:30 01.07

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner julkaisi Instagramissa vaikuttavan kuvan.


Heidi Sohlberg muistelee neljän vuoden takaista syöpädiagnoosiaan: ”Ne karmaisevat 3 sanaa...”

iltalehti 18:57 30.06

Heidi Sohlberg iloitsee Instagramissa siitä, että on nyt terve. Vuoden 2001 Miss Suomi, nykyään juontotöitä tekevä Heidi Sohlberg, 39, sai tasan neljä vuotta sitten syöpädiagnoosin. Sohlberg on muistellut pysäyttävää päivää Instagramissaan:


Hot topics