Olympiavoittaja Stina Nilssonin Instagram-julkaisu herätti raivon: "Oletko mielisairas?"

MTV 10:29 28.09

Ampumahiihtoon maastohiihdosta vaihtanut ruotsalaistähti Stina Nilsson yritti keväällä olla vitsikäs. Kaikki eivät kuitenkaan hänen karhukommenttejaan Instagramissa sulattaneet.


Nyt puhuu Roope Salminen: ”En ole painostanut häntä riisumaan...”

iltalehti 14:55 18.09

Roope Salminen aikoo valittaa käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Näyttelijä-muusikko Roope Salminen puolustaa itseään väkevästi Instagram-julkaisussaan. – Jokaisella ihmisellä on täysin kiistaton ja ehdoton oikeus keholliseen itsemääräämisoikeuteen ja siihen, ettei häntä painosteta minkäänlaiseen seksuaaliseen tekoon, Roope alustaa.


Kim Kardashian ei julkaissut päivään mitään Instagramissa tai Facebookissa – taustalla tärkeä syy

iltalehti 06:20 17.09

Kim Kardashian ja monet muut maailmantähdet pitäytyivät tekemästä Instagram-julkaisuja päivän ajan, kertoo CBS. Moni maailmantähti ilmoitti ”jäädyttävänsä” keskiviikkona 16. syyskuuta sekä Instagram- että Facebook-tilinsä. Ilmoituksen taustalla on maailmanlaajuinen protesti Facebookia kohtaan. 24 tuntia kestävän jäädytyksen on tarkoitus herätellä Facebookia Stop Hate for Profit -liikkeen tiimoilta. Vihapuhetta vastustavan yhteenliittymän on tarkoitus kiinnittää Facebookin päättäjien huomio siihen, että palvelun alustoilla negatiiviset seikat kuten rasismi, vihapuhe ja väärä informaatio leviävät turhan helposti. Kampanja pyrkii muistuttamaan somejättiä sen roolista esimerkiksi väkivaltaan yllyttämisessä, rasismin leviämisessä sekä vaaleihin liittyvän disinformaation leviämisessä.


Emma Kari vieraili Kesärannassa huutavan vauvan kanssa – Instagram-julkaisu aiheutti välittömästi somemyrskyn

iltasanomat 22:55 04.09

Karin mukaan edellisten hallitusten aikana vastaava tilanne olisi voinut olla ”vähän ahdistava”.


Italiassa harjoitteleva Krista Pärmäkoski säväytti ampumataidoillaan – "koutsi” Mari Eder antoi tarkkoja ohjeita

iltalehti 22:57 27.08

Krista Pärmäkoski ampui näyttävästi laikat alas Anterselvassa. Suomen naishiihdon ykköstähti Krista Pärmäkoski on näyttänyt, että häneltä voisi löytyä kykyjä myös ampumahiihdossa pärjäämiseen. Tuoreissa Instagram-julkaisuissaan Pärmäkoski ampuu Italian Anterselvan ampumahiihtostadionilla kaikki viisi taulua alas.


Katie Price meikkasi 6-vuotiaan tyttärensä – fanit raivostuivat

iltalehti 12:39 24.08

Katie Price on saanut fanien vihat niskoilleen. Glamourmalli Katie Pricella on viisi lasta: 18-vuotias Harvey, 15-vuotias Junior, 13-vuotias Princess, 7-vuotias Jett ja 6-vuotias Bunny. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Price poseeraa yhdessä kuopuksensa kanssa. Neljän kuvan sarjassa Price ja Bunny ovat laittautuneet samalla tyylillä. Lapsella on vahvat silmärajaukset ja punaista huulipunaa, ja hän iloisena hörppii Coca-colaa tölistä. Äidillä on samanlaiset vahvat meikit, mutta limonaditölkit ovatkin hiuksiin kieritettynä.


Biisonimafian Janne Kaperi mukana Imatran lentoturmassa – kertoo kauhunhetkistä: ”Ehdin ajatella, että kohta sattuu”

iltalehti 15:55 09.08

Janne Kaperi oli yksi Imatran lentoturman matkustajista. Eilen lauantaina Imatran Immolan lentokentällä putosi pienkone noin kello 17.40 aikaan. Yksi matkustajista oli Biisonimafia-ohjelmasta tuttu Janne Kaperi. – Eilen olin kyydissä koneessa mikä tuli tonttiin Imatralla. Noususta tiputtiin ja rullattiin ympäri. Jäätävä tuuria siinä oli mukana. Ois voinut käydä todella pahasti, Kaperi kertoo Biisonimafian Instagram-julkaisussa.


Supermalli Gigi Hadid remontoi luksuskotinsa erikoiseen tyyliin – saa faneilta täystyrmäyksen: ”Kuin hostelli”

iltalehti 23:34 31.07

Gigi Hadidin sisustus ei ole somekansan mieleen. Supermalli Gigi Hadid, 25, esitteli viikonloppuna Instagram-tilillään keväällä remontoimaansa kotiaan. New Yorkissa sijaitsevan luksuskodin uutta ulkoasua suunniteltiin mallin mukaan koko viime vuosi, ja asunto saatiin uuteen kuntoon juuri ennen karanteenin alkua. – Käytin koko viime vuoden suunnitellen intohimoprojektiani ja unelmapaikkaani. Olen innoissani, että saan viettää aikaa nauttien kaikista erityisistä nurkkauksista, joissa sain apua suosikkihenkilöiltäni. He arvostivat ideoitani eivätkä sanoneet minua hulluksi, Hadid kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.


Madonnan Instagram-video sensuroitiin – jakoi koronaan liittyvän salaliittoteorian

stara 16:40 31.07

Poptähti Madonnan tuore Instagram-julkaisu on päätynyt sensuroiduksi. Syynä oli virheellisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 31.07

Poptähti Madonnan tuore Instagram-julkaisu on päätynyt sensuroiduksi. Syynä oli virheellisen


Aku Hirviniemi osallistui Instagramissa leviävään haasteeseen julkaisemalla kuvan rakastetusta sketsihahmostaan – joutui jälkikäteen pahoittelemaan päivitystään

mtv 15:30 29.07

Näyttelijä Aku Hirviniemi joutui pahoittelemaan Instagram-julkaisuaan, koska suositun haasteen sanoma ei ollut kokonaisuudessaan tullut hänen tietoonsa.


Kim Kardashian tienaa jopa miljoonan yhdellä Instagram-julkaisulla

stara 18:40 24.07

Kenellekään ei ole enää tässä vaiheessa epäselvää, kuinka vaikutusvaltainen Kim


Lily Allen julkaisi kuvan, jossa laulajan päällä nähdään tutulla printillä varustettu T-paita – kuva kuin suoraan suomalaisen taiteilijan kynästä

iltasanomat 22:16 23.07

Lily Allen nähdään tuoreessa Instagram-julkaisussaan paidassa, jonka printti on kuin Tom of Finland -nimellä tunnetun Touko Laaksosen kynästä.


Tis-Juuson lapsesta tehtiin lastensuojeluilmoitus – pitää perättömänä: ”Meidän perheessä ei ole kenelläkään mitään hätää”

iltalehti 21:51 21.07

Tis-Juuso kertoo perhettään koskevasta lastensuojeluilmoituksesta. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Juuso kertoo Instagram-julkaisussaan, että hänen perheestään on tehty lastensuojeluilmoitus. Ilmoitusta hän pitää perättömänä. – Ilmeeni, kun mun somekäytöksestä tehdään lausuntoja, ja aletaan leimaamaan hulluksi, Juuso kirjoittaa.


Tis-Juusosta tehtiin lastensuojeluilmoitus – pitää perättömänä: ”Meidän perheessä ei ole kenelläkään mitään hätää”

iltalehti 21:51 21.07

Tis-Juusosta tehtiin lastensuojeluilmoitus. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Juuso kertoo Instagram-julkaisussaan, että hänestä on tehty lastensuojeluilmoitus. Ilmoitusta hän pitää perättömänä. – Ilmeeni, kun mun somekäytöksestä tehdään lausuntoja, ja aletaan leimaamaan hulluksi, Juuso kirjoittaa.


Sami Hedberg ja Saija Tuupanen juhlistivat suhdettaan luksusravintolassa – julkaisivat herkän otoksen: ”Ihana matka on kuljettu”

iltalehti 08:45 20.07

Pariskunta on pitänyt yhtä puolitoista vuotta. Koomikko Sami Hedberg ja laulaja Saija Tuupanen ovat tuoreimpien Instagram-julkaisujen perusteella rakastunut pariskunta. Saija lisäsi pariskunnasta herkän tekstin saattelemana kuvan, jossa he suutelevat. Sami ja Saija ovat kuvan perusteella olleet juhlistamassa puolitoista vuotta kestänyttä parisuhdettaan.


Temppari-Mira kertoo Instagramissa ällistyttävistä vihaviesteistä ennen paluuta kotikuntaansa – ”Älä tule, sut tapetaan”

iltasanomat 20:25 16.07

Mira Ahola toivoo Instagram-julkaisussaan loppua nettikiusaamiselle.


Maria Veitola pyrki töihin Jyrki-ohjelmaan – avautuu mauttomasta työhaastattelusta: ”Minua pyydettiin näyttämään alushousuni”

iltalehti 20:35 11.07

Maria Veitolan mukaan media-ala muuttunut parempaan päin. Juontaja-toimittaja Maria Veitola muistelee tuoreessa Instagram-julkaisussaan erittäin epäsovinnaista työhaastatteluaan Jyrki-ohjelmaan. Kyseistä nuorille suunnattua populaarimusiikkiin painottuvaa ohjelmaa kuvattiin vuosina 1995-2001. Veitola kertoo pyrkineensä ohjelmaan töihin. Työhaastattelu itsessään oli kuitenkin epäsovinnainen.


Frendit-tähden Beckhameista julkaisema kuva nousi somehitiksi - taustalla hulvaton syy

iltalehti 18:10 30.06

Näyttelijä Matthew Perryn Instagram-julkaisu huvittaa sosiaalisessa mediassa. Frendit-tähti Matthew Perry, 50, jakoi hiljattain Instagramissa kuvan, joka sai ensi alkuun fanit hieraisemaan silmiään. Kuvassa kameralle poseeraavat Victoria ja David Beckham. Yhteys Perryyn löytyy kuitenkin kuvaa tarkemmin katsomalla, sillä ex-jalkapalloilijalla on päällään Frendit-aiheinen t-paita, jossa Perry nähdään kollegansa Matt LeBlancin kanssa.


Hot topics