Tätä et nähnyt televisiossa – TIS-Emilia paljastaa iltanuotion jälkeiset tapahtumat

iltalehti 14:22 05.06

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi päättyi tällä viikolla. Temptation Island Suomen seitsemännellä tuotantokaudella Emilia ja Wallu, Jape ja Mattu ja Mira ja Valto testasivat rakkauden kestävyyttä. Vain Jape ja Mattu poistuivat iltanuotiolta pariskuntana. Wallusta iltanuotiolla eronnut Emilia kertoo nykykuulumisiaan Iltalehdelle. Emilia päätti laittaa elämänsä uusiksi Temppareiden kuvausten jälkeen. Hän irtisanoutui vakituisesta työpaikastaan, jossa hän oli ollut neljän vuoden ajan ja haki kouluun. Tänä keväänä varmistui, että Emilia pääsee opiskelemaan lähihoitajaksi. – Aloitan syksyllä opiskelut, Emilia iloitsee.


Konkurssihakemus peruttiin - Stefan Thermanin firma maksoi velkansa

iltalehti 08:52 03.06

Stefan Thermanin yritystä ST Capital Oy:tä koskeva konkurssihakemus peruttiin. Eilen uutisoitiin, miten Sofia Belórfiin yhdistetyn liikemies Stefan Thermanin yritystä haettiin konkurssiin. Hakemus on nyt peruttu, sillä Thermanin yritys ST Capital on maksanut velkansa. Asian vahvisti Iltalehdelle Helsingin käräjäoikeus.


Näyttelijä Kristiina Halkola täyttää 75 vuotta – menetti mieluisan roolin, kun riskiryhmäläistä ei haluttu mukaan: ”Se sattui”

iltalehti 06:52 03.06

Näyttelijä harmittelee koronakevään vieneen mieluisan roolin. Näyttelijä Kristiina Halkola nousi eturivin tähdeksi vuonna 1966 ilmestyneen Käpy selän alla -elokuvan myötä ollessaan vasta 21-vuotias. – Silloin tuntui, että olen ihan aikuinen, Halkola sanoo nyt Iltalehdelle.


Kirsi Westerlund kuoli 50-vuotiaana juuri ennen tyttären yo-juhlia - leski Kurre Westerlund järjesti pienet juhlat surun keskellä

iltalehti 12:01 02.06

Westerlundien tytär pääsi ylioppilaaksi viime lauantaina, vain muutamia päiviä Kirsi-äidin menehtymisen jälkeen. Westerlundien perheessä on eletty murheen täyttämää aikaa. Vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kuoli viime tiistaina syöpätaistelun jälkeen. Kirsi oli kuollessaan vain 50-vuotias. Pitkän avioliiton päättyminen puolison kuolemaan on ollut laulaja Kurre Westerlundille ja perheen lapsille äärimmäisen raskasta. Poismeno tapahtui samalla viikolla, jolloin lauantaina oli tarkoitus juhlia Bella-tyttären lakkiaisia. Nyt Kurre kertoo Iltalehdelle, että surun keskellä perhe päätti kuitenkin pitää pienimuotoiset juhlat.


Amin Asikainen ja Nadia Ammouri avoimina koronan vaikutuksista: työt vähenivät, hermot kiristyivät – yksi haave nousi esiin

iltalehti 07:07 02.06

Asikaisten perheessä koronakevät on vietetty tiiviisti perheen kesken kotioloissa. Tärkeäksi asiaksi nousi nyrkkeilyvalmentaja Amin Aikaiselle ja personal trainer Nadia Ammourille ulkona liikkuminen. Koronavirus tyhjensi suurelta osin Asikaisten kalenterin töistä ja muista menoista. Tiiviisti yhdessä aikaansa viettävä perhe sai tottua arkeen, jossa oltiin paljon neljän seinän sisällä, pidettiin etäkoulua ja liikuttiin ulkona. Paletin pyörittäminen tuntui aluksi ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisesta ja personal trainer Nadia Ammourista hankalalta. – Rutiinit lähtivät muodostumaan siinä heti alkuun. Lapset jäivät heti kotiin ja koulua alettiin käymään kotoa käsin. Nadia oli ulkona liikkumisesta alkuun tarkka, mäkin vedin kumihanskat kädessä ja suoja suun edessä kauppaan, Amin Asikainen kuvailee Iltalehdelle Helsingin Uimastadionilla.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – näin poikkeuskevät vaikutti valmistumiseen

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – lakkiaisia juhlitaan moneen kertaan

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Dorothea Wierer kertoo raskaasta arjestaan – palo lajia kohtaan sammui: ”En voinut edes syödä kunnolla"

iltalehti 11:15 30.05

Dorothea Wierer on löytänyt jälleen motivaationsa ampumahiihtoa kohtaan. Dorothea Wiererin, 30, edellinen kausi oli vahva. Ampumahiihdon supertähti voitti maailmancupin kokonaiskilpailun sekä nappasi MM-kotikisoissa kaksi kultaa ja hopeaa. Puheita Wiererin lopettamisesta on riittänyt jo pitkään. Italialainen kertoi Iltalehdelle helmikuussa, että jo viime kesänä motivaatio oli lopussa.


Hanna-Maria Seppälä pänttäsi lääkiksen pääsykokeisiin 8 tuntia päivässä – ei päässyt sisään: ”Kaikkeni tein”

iltalehti 10:47 29.05

Ex-uimari on kertonut avoimesti haaveestaan opiskella lääkäriksi. Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä on kertonut avoimesti lääkärihaaveistaan julkisuudessa. Valmennuskurssin avustuksella opiskellut Seppälä aloitti valmistautumisen pääsykokeisiin hyvissä ajoin. – Kyllä päivittäin tulee helposti se 8 tuntia luettua. Se on aika perus, että kyllä se on ihan työpäivä, Seppälä kertoi Iltalehdelle talvella.


Kirsi Syrjänen Iltalehdelle viimeisessä haastattelussaan: ”Elämä on opettanut nöyryyttä”

iltalehti 17:37 26.05

Kun Kirsi Syrjänen täytti 50 vuotta, hänellä oli syöpähoidot kesken. Iltalehti sai muutaman kommentin syyskuussa, jolloin Miss Suomena tutuksi tullut Kirsi Syrjänen, myöhemmin Westerlund, täytti 50 vuotta. Hän vastasi haastattelupyyntöön sähköpostitse, kesken syöpähoitojensa. Hän oli ilahtunut muistamisesta, mutta ei jaksanut vastata kaikkiin toimittajan kysymyksiin.


Ville Nieminen myy hulppeaa Tampereen kotiaan – hintapyyntö yli miljoona euroa

iltalehti 14:27 26.05

Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen on laittanut kotinsa myyntiin. Entinen jääkiekkoilija ja nykyinen valmentaja Ville Nieminen, 43, on laittanut perheensä lähes 284-neliöisen omakotitalon myyntiin. Tampereen Hakametsässä sijaitsevan talon hintapyyntö on 1 095 000 euroa. Nieminen vahvisti Iltalehdelle kodin olevan myynnissä, muttei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin.


Syöpään sairastunut suomalaiskiekkoilija kävi salilla ensimmäistä kertaa kahdeksaan kuukauteen - ”Ei ole koskaan hapottanut näin paljoa”

iltalehti 10:14 26.05

Mestis-kiekkoilija Panu Passiniemellä todettiin imusolmukesyöpä sarjakauden kynnyksellä viime syksynä. Nyt hän on Iisalmen Peli-Karhuja edustava Panu Passiniemi valmistautui läpimurtoonsa viime syksynä. Joukkueelle tehtyjen terveystestien jälkeen suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, koska kaulasta löytynyt patti paljastui Hodgkinin lymfoomaksi eli imusolmukesyöväksi. – Se tuli puun takaa. Edes lääkärit eivät alkuvaiheessa miettineet tällaista vaihtoehtoa. Olin fyysisesti hyvässä kunnossa, eikä ollut oireita, jotka voisivat viitata vaaralliseen asiaan, Passiniemi kertoi viime vuonna Iltalehdelle.


Temptation Islandilta tutut Karim ja Josefin eroavat: ”Olemme hyvissä väleissä”

iltalehti 08:26 26.05

Temptation Island Suomi -ohjelmassa tälläkin kaudella pikaisesti nähty pariskunta, Karim ja Josefin ovat eronneet. Toisensa Temptation Island Suomi -ohjelman edellisellä kaudella tavanneet Karim ja Josefin ovat eronneet. Karim vahvistaa ikävän uutisen Iltalehdelle. Hän kertoi asiasta alun perin Instagramissa. – Vahvistan tämän kyllä, Karim toteaa.


Kalle Laitelan roolilla erikoinen kääntöpuoli: Näyttelijä Pete Lattu avautuu miesten iskuyrityksistä

iltalehti 08:32 25.05

Näyttelijä Pete Lattu tunnetaan Kalle Laitelana, vaikka kahden lapsen isän elämä on hyvin kaukana Pihlajakadun johtajaylilääkärin arjesta. 18-vuotias Pete Lattu on juuri lentänyt Ison-Britannian Manchesteriin. Lattu päätti muuttaa ulkomaille, kun hän oli kuullut, ettei valintaa MTV3:n uuden televisiosarjan näyttelijäkaartiin tullutkaan. Jompikumpi roolin loppusuoralle päässeestä kahdesta muusta ehdokkaasta on valittu sarjaan. –?Käynnistelin puhelinta lennon jälkeen. Puhelimessa oli hirveästi viestejä oudoista numeroista, että soita tuonne ja tuonne. Kävi ilmi, että nyt olisi kuitenkin kutsu käymässä. Sitten sovimme, että tulen vähän myöhemmin Suomeen ja sieltä melkeinpä suoraan kuvauksiin, Lattu kertoo Iltalehdelle.


Kuusi avainpelaajaa lähdössä KalPasta – ”Yksi tai kaksi olisi voinut jatkaa ilman tilanteen muuttumista”

iltalehti 17:32 24.05

KalPa menettää kokeneita pelaajiaan. KalPan ydinpelaajiin viime kaudella kuuluneet Jesse Graham, Matti Järvinen, Janne Keränen, Mikko Nuutinen, Jussi Timonen ja Ryan Wilson ”ovat jäämässä sivuun kokoonpanosta”, kertoo Savon Sanomat verkkosivuillaan. –?Tällä hetkellä jutussa mainituilla pelaajilla ei ole sopimusta ensi kaudelle, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman vahvistaa Iltalehdelle.


TIS-pari Elias ja Vilma eroaa – muistetaan ohjelman neljänneltä kaudelta

iltalehti 18:04 22.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Elias ja Vilma ovat eronneet. Elias vahvistaa eroamisen Iltalehdelle. Hän vahvisti eron aiemmin asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Seiskalle sekä Ilta-Sanomille. Ainakaan tässä vaiheessa Elias ei halua kommentoida eroa tai sen syitä.


Noora Räty käyttää Farmi-voiton 30 000 euroa hyvään tarkoitukseen – ”Jos siitä jää jotain yli, niin vien mieheni treffeille”

iltalehti 10:40 22.05

Noora Räty voitti Farmi-ohjelman ja 30 000 euroa. Farmi Suomi -ohjelman finaalissa käytiin jääkiekkoilija Noora Rädyn ja tubettaja Jaakko Parkkalin välillä tiukka kaksintaistelu, joka huipentui Rädyn voittoon. Voitto tuntuu ammattiurheilijasta aina hyvältä – ja niin myös nyt. – Jaakkoa vastaan oli tiukka kamppailu, ja olin todella iloinen, että voitin, Räty kertoo Iltalehdelle.


Näin Noora Räty tuhlaa Farmi-voiton 30 000 euroa: ”Jos siitä jää jotain yli, niin vien mieheni treffeille”

iltalehti 10:40 22.05

Noora Räty voitti Farmi-ohjelman ja 30 000 euroa. Farmi Suomi -ohjelman finaalissa käytiin jääkiekkoilija Noora Rädyn ja tubettaja Jaakko Parkkalin välillä tiukka kaksintaistelu, joka huipentui Rädyn voittoon. Voitto tuntuu ammattiurheilijasta aina hyvältä – ja niin myös nyt. – Jaakkoa vastaan oli tiukka kamppailu, ja olin todella iloinen, että voitin, Räty kertoo Iltalehdelle.


Sairauskohtaus yllätti iskelmälaulaja Tauskin yöllä – laihtui rajulla dieetillä 25 kiloa ja neljä vaatekokoa: kuvat ennen ja jälkeen

iltalehti 06:36 22.05

Iskelmälaulaja Tauski, 57, on laihduttanut puolessa vuodessa 25 kiloa. Nyt hän kertoo Iltalehdelle, miten hän sen teki. Viime syksynä iskelmälaulaja Tauski, eli Tauno Peltonen, 57, oli elämänsä ison valinnan edessä. Vuosien kuluessa kiloja oli karttunut ja tähti tajusi päästäneensä itsensä huonoon kuntoon. Hän ravasi päivystyksessä kokeissa erilaisten oireiden takia. Tauski joutui syksyn mittaan kolmesti sairaalaan verenpaineen, rytmihäiriöiden ja sokeriarvojen nousun takia. Painavimmillaan hän oli 117-kiloinen. Kilot jakautuivat tasaisesti pitkin pitkän miehen kroppaa, mutta erityisesti vatsan seudulle.


Kuva paljastaa pelottavan onnettomuuden Farmi Suomen finaalissa: Noora Räty sahasi ison haavan jalkaansa

iltalehti 20:39 21.05

Noora Räty saa Farmi Suomen finaalijaksossa haavan jalkaansa. VARO JUONIPALJASTUKSIA! Farmi Suomi -ohjelman finaalissa käytiin jääkiekkoilija Noora Rädyn ja hiihtolegenda Jari Isometsän välillä kamppailu, jonka aikana Räty sai verta vuotavan haavan jalkaansa. Jaksossa kaksikon tehtävänä oli kahden parrun sahaaminen mahdollisimman nopeasti kahtia. Räty kertoo Iltalehdelle huomanneensa haavan vasta sen jälkeen, kun hän oli päihittänyt Isometsän kaksintaistelussa. Kun ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde aloitti kaksintaistelun jälkeen juontonsa, Rädyn huomio kiinnittyi siihen, että kaikki ei ollut kunnossa.


Hot topics