Ilkka Kanervan ruoka­tottumukset menivät korona­keväänä uusiksi – 10 kiloa katosi kuin varkain: ”Olen saanut vaimolta hyvän kevät­todistuksen”

iltasanomat 07:24 04.07

Kanerva kertoo joutuneensa kotona ”ruoskaparlamentarismin” kohteeksi.


Polvileikkauksessa käynyt Wilma Murto viikkojen sairauslomalle – "Saman tien tuli kauhea itku"

MTV 17:12 01.07

Polvileikkauksessa käynyt seiväshyppääjä Wilma Murto joutuu viikkojen sairauslomalle. Murron leikannut ortopedi Ilkka Räsänen arvioi, että Murto voi palata täysipainotteiseen harjoitteluun muutaman viikon kuluttua.


Jättikaappaus! Bild: Bayern osti Manchester Cityn supertähden pilkkahintaan

iltalehti 20:31 30.06

Vuoden päästä Sane olisi päässyt siirtymään vapaana agenttina ilmaiseksi. Saksalaislehti Bild kertoo, että Leroy Sane siirtyy Bayen Müncheniin. Lehden mukaan Bayern maksaa Manchester Citylle Sanesta noin 50 miljoonaa euroa. 24-vuotias saksalainen allekirjoittaa Saksan menestyneimmän seuran kanssa sopimuksen vuoteen 2025 asti.


Wilma Murrolle synkkiä uutisia – kipeytynyt polvi joudutaan leikkaamaan

iltalehti 11:53 30.06

Wilma Murto joutuu leikkaukseen. Seiväshyppääjä Wilma Murron polvivamma on osoittautunut odotettua pahemmaksi. Murron polvi leikataan huomenna Helsingissä. Murron polven tähystysleikkauksessa operoi ortopedi Ilkka Räsänen.


150-kiloinen maalivahti loksautti leuat Englannissa – yksi kikka sai näyttämään vielä suuremmalta: "Kuin vuori ja ketterä kuin kissa"

iltalehti 13:18 28.06

Fatty Foulke hurmasi 1800- ja 1900-luvun vaihteessa. Who ate all the pies? on brittifutiskentiltä tuttu laulu, joka kohdistetaan joskus rakkaudella, joskus pilkkaavana nurmien pyöreimmille pelaajille: Who ate all the pies? Who ate all the pies? You fat bastard. You fat bastard. You ate all the pies. (Kuka söi kaikki piiraat. Senkin paksu paskiainen. Sinä söit kaikki piiraat.)


Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen haluaa sittenkin palata

iltasanomat 16:41 25.06

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Turtiaisen tviitistä, jossa hän pilkkasi poliisin pahoinpitelyyn kuollutta amerikkalaista George Floydia.


Yle: Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen haluaa sittenkin palata

iltasanomat 16:41 25.06

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Turtiaisen tviitistä, jossa hän pilkkasi poliisin pahoinpitelyyn kuollutta amerikkalaista George Floydia.


Kunnon kämmi! Miehen frisbeekoppi silkkaa taistelua

stara 17:20 24.06

Frisbeen heittely on suosittu kesälaji, jota voi harjoitella maalla ja


Salakuljetuksen vilkkaus yllätti poliisin: "Rikollisjärjestöillä on vakiintuneet kalustot kumipyörillä" – jopa Nigeriasta asti hoidetaan Suomen huumekauppaa

yle 13:41 22.06

Suomen poikkeustilan myötä poliisi huomasi, että niin sanottujen muulien rooli huumeiden salakuljetuksessa on luultua pienempi.


Tänään tv:ssä: Finlayson-pomo teilaa Huonona äitinä tunnetun Sari Helinin

iltalehti 08:15 22.06

Jukka Kurttila ei ymmärrä Sari Helinin ruokainnovaatiota. Ruokakaupan hyllyille etsitään taas uusia, kotimaisia tuotteita. Innovaatio on päivän sana myös Suomalaisen menestysresepti -kisan kakkoskaudella. Ensimmäinen tuotantokausi esitettiin viime vuonna TV5:lla, nyt kanavaksi on vaihtunut Nelonen. Meno on silti miltei entisellään. Päätuomari, huippukokki Jyrki Sukulan kanssa ruokakeksintöjä arvioivat yhä Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, S-ryhmän johtaja Ilkka Alarotu ja Finlayson-pomo Jukka Kurttila. Uutena jäsenenä aloittaa ruokakirjailijanakin tunnettu radio- ja tv-persoona Anni Hautala.


Julkkisten vauvabuumi iski – vuonna 2020 monet tunnetut kasvot saavat perheenlisäystä

iltalehti 11:51 21.06

Ihania vauvauutisia on kuultu tänä vuonna jo monesta julkkisperheestä. Vuodesta 2020 on kulunut vasta ensimmäiset kuusi kuukautta, mutta silti vuoteen on mahtunut ennätysmäärä julkkisvauvoja. Keräsimme kattavan listan perheenlisäystä saaneista ja vauvaa tänä vuonna odottavista. Radiojuontaja Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka kertoivat odotuksestaan radiossa ja Instagramissa.


Myrsky tärveli Dannyn Rauman huvilaa – juhlistaa korjausten jälkeen juhannusta Erika Vikmanin perheen kanssa

iltalehti 12:38 19.06

Musiikkineuvos Dannyn, 77, huvila koki 1,5 kuukautta sitten isoja tuhoja myrskyn takia. Nyt vauriot on korjattu ja huvila on valmis juhannuksenviettoa varten. Musiikkineuvos Dannyn, eli Ilkka Lipsasen, 77, juhannukseen on aina kuulunut perinteikkäästi mökkeily Rauman huvilalla. Vanha-Lahti sukutilalla sijaitseva Rokinnokan sukuhuvila on ollut jo Dannyn vanhempien ja isovanhempienkin asuttama. Alueella onkin laulajalle juuri siksi suuri tunnearvo. 4,5 hehtaarin alueelta löytyy päätalon lisäksi vierastalo, baari, disco, venevaja, autotallit ja tenniskenttä.


Pelastaako hiiliviljely Itämeren? Meren suojelija Ilkka Herlin ja MTK näkevät mahdollisuutena – mutta siihen ei vielä viljelijöitä kannusteta

yle 19:30 18.06

Vesistöjen rehevöityminen ja lämpeneminen lisäävät sinileviä, mutta myös järvien ja Itämeren metaanipäästöjä.


Juhannuksen menoliikenne sujui rauhallisesti – Itä-Suomessa ukkosti, etelässä joitakin kolareita

yle 14:00 18.06

Paluuliikenteen odotetaan olevan vilkkaimmillaan sunnuntaina aamupäivästä.


Herätys: Koronakriisi sekoitti valmistuvien suunnitelmat, nuorten potilaiden itsetuhoisuus yleistyy, juhannuksen menoliikenne tänään vilkkaimmillaan

yle 06:12 18.06

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Juhannuksen menoliikenne käynnistyy tänään – paikoitellen luvattu rajuja ukkoskuuroja

iltasanomat 02:17 18.06

Juhannuksen menoliikenne on tänään vilkkaimmillaan.


Katso video: Lidl myi PlayStation 4 -konsolia 95 eurolla – ranskalaisten joukkoryntäystä hillitsemään tarvittiin 70 santarmia

yle 16:13 17.06

Joukkoryntäyksen seurauksena ranskalainen myymälä päätti luopua pilkkahintaisesta tarjouksesta.


Katso video: Lidl myi Play Station 4 -konsolia 95 eurolla – ranskalaisten joukkoryntäystä hillitsemään tarvittiin 70 santarmia

yle 16:13 17.06

Joukkoryntäyksen seurauksena ranskalainen myymälä päätti luopua pilkkahintaisesta tarjouksesta.


Ile Vainio muistelee rajua juhannusta – ryyppyilta vei sairaalaan leikkauspöydälle: ”Naamasta nahka puoliksi irti”

iltalehti 07:31 17.06

Muusikko ja sanoittaja Ilkka "Ile" Vainio muistelee nuoruuden juhannusta, jolloin poikien varomattomuus oli kostautua. Musiikkialan monitoimimies ja sanoittaja Ilkka "Ile" Vainio, 59, viettää tulevan juhannuksen Koskenkylän mökillä Elina-vaimonsa kanssa rauhallisissa merkeissä. Hän on oleillut Porvoon ja Loviisan välissä sijaitsevalla mökillä korona-ajan syöpäleikkauksensa jälkeen. Sairaudesta toipuvan musiikkimiehen elämä alkaa palautua takaisin tuttuihin uomiinsa.


TPS julkaisi raskaat tappiot – Supercell-miljonäärit pelastavat jälleen: ”Viime kausi oli iso pettymys”

iltalehti 19:04 15.06

HC TPS Oy on kuuden viime tilikauden aikana tehnyt taloudellista tappiota lähes 10 miljoonaa euroa. Vuonna 2007 muutamalla tuhannella eurolla HC TPS Oy:n pienomistajiksi lähteneet peliyhtiö Supercellin perustajat Mikko Kodisoja ja Ilkka Paananen ovat useamman kerran pelastaneet perinteikkään turkulaisseuran konkurssilta. Isommin he lähtivät mukaan vuosina 2014–2015. Ennen tänään julkaistua tuoreinta tilikautta HC TPS Turku Oy teki viiden edellisen tilikauden aikana yhteensä lähes kahdeksan miljoonan euron tappiot.


Hot topics