Jättitienestit tehneen Janni Hussin, 28, kivinen tie huipulle: Joel-rakas yllätti sohvalta kyyneleet silmissä

iltalehti 07:20 12.07

Sometähti Janni Hussi, 28, on monella mittarilla menestynyt. Nyt hän haluaa raottaa elämäänsä kuliessien takana. Saavutukset ovat aina merkinneet myös jostain luopumista. Janni Hussi, 28, kuuluu seuratuimpiin suomalaisiin sometähtiin. Hän on ottanut suvereenisti haltuun media-alaa monesta eri kulmasta ja luonut itsestään vahvan henkilöbrändin. Pulppuilevan puhelias persoona on tullut tutuksi niin Instagramista, Youtube-videoilta, podcastista, radiosta kuin monista tv-ohjelmistakin.


Janni Hussi upeissa bikinikuvissa – söpö kuvasarja someen

stara 08:40 11.07

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 11.07

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä


Näin Janni Hussi on muuttunut – kroppa reagoi rajusti fitness-rääkin lopettamiseen

iltalehti 07:37 11.07

Sometähti Janni Hussi, 28, nousi julkisuuteen fitnessurheilijana, mutta nykyään hänet tunnetaan tv:stä ja radiosta. Vuosien varrella sometähti Janni Hussi, 28, on oppinut suhtautumaan lempeydellä itseensä. Jo nuoruudesta lähtien urheilullinen kaunotar pelasi 13 vuotta jalkapalloa kilpatasolla. Sen jälkeen hän tempautui mukaan fitness-maailmaan, jonka kuitenkin koki uuvuttavaksi. Janni kertookin Iltalehden tämän viikonlopun kansijutussa kokeneensa kriisin lopetettuaan fitness-lajin. Rankat treenit vaihtuivat tavalliseen elämään, mutta kroppa ei pysynyt heti menossa mukana. Hormonitoiminta ja aineenvaihdunta olivat sekaisin ja keho alkoikin kerätä toipumisvaiheessa nestettä.


Sara Sieppi ja Janni Hussi loivat rahakkaat bisnekset, Nanna Karalahden kahvila ajautui ongelmiin heti – näin tähtien yritykset tuottavat

iltasanomat 06:16 08.07

Suuria summia, muhkeita voittoja ja maksuhäiriömerkintöjä – IS selvitti, miten suosittujen somekasvojen yritykset ovat pärjänneet ja millaista tulosta ne ovat tehneet.


Syöpädiagnoosi pakotti Janni Hussin pysähtymään – loman aikana hän teki haaveistaan totta: "Hattu kourassa töitä etsimään"

mtv 17:30 30.06

Janni Hussi on haaveillut radiotöistä jo vuosia. 


Syöpädiagnoosi sai Janni Hussin toteuttamaan unelmansa: ”Otin ensimmäistä kertaa kunnon tuumaustauon”

iltalehti 18:26 28.06

Kysymysmerkin muotoinen arpi olkapäässä herätti Hussin tarttumaan haaveeseensa. Bloggaaja, fitnessmalli, juontaja Janni Hussi meni vuosi sitten keväällä lääkäriin näyttämään harmittomaksi luulemaansa näppylää. Se paljastuikin dermatofibrosarkoomaksi, ihon harvinaiseksi, pahanlaatuiseksi sidekudoskasvaimeksi. Kasvain leikattiin ja nyt kaikki on hyvin.


Janni Hussi muistelee, kuinka yllättävä syöpädiagnoosi rohkaisi toteuttamaan suuren unelman

iltasanomat 22:02 27.06

Hussi kertoo Instagramissa muuttaneensa elämänsä suuntaa sairastuttuaan harvinaiseen syöpään.


Janni Hussi muistelee hetkeä, kun kuuli ensimmäistä kertaa syövästään – yllättävä diagnoosi rohkaisi toteuttamaan suuren unelman

iltasanomat 22:02 27.06

Hussi kertoo Instagramissa muuttaneensa elämänsä suuntaa sairastuttuaan harvinaiseen syöpään.


Minttu Kaulanen teki vuosi sitten elämäntaparemontin televisiossa – paljastaa Janni Hussin podcastissa suurimman muutoksen arjessaan

mtv 17:45 18.06

Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmassa elämäntapansa uusiksi laittanut Minttu Kaulanen kertoo Hussipodissa, mitkä ovat olleet merkittävimmät muutokset hänen elämässään.


Janni Hussi otti vapaata arjen keskellä – nautiskelee laiturin nokassa mökkielämästä: "Saunaraikas Suomi-neito"

mtv 16:32 16.06

Janni Hussi on Suomen suven ytimessä. 


Janni Hussilta poikkeuksellinen avautuminen – kertoo rehellisesti voinnistaan: "Eniten tekee vaan mieli olla omissa oloissaan ihan hiljaa"

mtv 08:05 13.06

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi kertoo Instagram-kuvan yhteydessä rehellisesti vaikeista päivistään.


Janni Hussi julkaisi harvinaisen kirjoituksen – ottaa kantaa aiheeseen, josta somessa yleensä vaietaan

iltasanomat 21:20 10.06

Janni Hussi julkaisi Instagramissa kirjoituksen, joka muistuttaa, ettei kaiken tarvitse olla sosiaalisessa mediassa pelkkää aurinkoa ja onnea.


Janni Hussin ja Joel Harkimon yhteiskuvat epäonnistuivat – Roni Bäck kiinnitti huomion hiuksiin, Hussi kuittasi hulvattomalla vastauksella

mtv 11:40 08.06

Tuuli teki tepposet, kun Janni Hussi ja Joel Harkimo ottivat yhteiskuvia.


Janni Hussin motoristi-look ihastuttaa: ”Puolet maailman nahkarakastajista huohottaa sun dm-boksissa”

iltalehti 21:16 03.06

Janni Hussi osti viime kuussa moottoripyörän. Yrittäjä, radiojuontaja Janni Hussi, 28, on löytänyt moottoripyörät rakkaansa, Joel Harkimon, 30, myötä. Julkisuudessa on kerrottu, miten Hussin ja Harkimon ensitreffit toteutettiin nimenomaan moottoripyöräajelulla sen jälkeen, kun Harri-villakoirasta Instagramissa lähtenyt keskustelu oli johtanut tapaamisasteelle.


Janni Hussi poseeraa uuden moottoripyöränsä kanssa – Minttu Kaulanen hehkuttaa: "Wau baby"

mtv 12:45 03.06

Janni Hussi julkaisi kuvan tämän kesän menopelistään.


Podcast: Matti Nykäsen Eveliina-tytär kertoo järkyttävistä kokemuksistaan – tuli pahasti kiusatuksi: ”Sitä hirveästi häpesi”

iltalehti 13:12 28.05

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär kertoo Janni Hussin podcastissa siitä, kuinka hän tuli kiusatuksi isänsä vuoksi. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo Janni Hussin tuoreessa Hussipodi-podcastissa siitä, kuinka häntä kiusattiin vuosia isänsä vuoksi. Kiusaamista jatkui pitkälle Eveliinan aikuisiälle asti. Eveliinan äiti on Pia Mäntykangas (ent. Hynninen), joka erosi Nykäsestä Eveliinan ollessa kaksivuotias. Mäkihyppääjä Matti Nykänen, 55, kuoli 4. helmikuuta 2019.


Eveliina Mäntykangas avautui podcastissa elämästään Matti Nykäsen tyttärenä: ”Häpesin sitä”

iltasanomat 12:11 28.05

Janni Hussin podcastissa Eveliina Mäntykangas kertoo, että Nykäsen tyttärenä oleminen muuttui taakaksi, jonka vuoksi häntä kiusattiin koulussa.


Eveliina Mäntykangas kertoo podcastissa, kuinka häpesi isäänsä pienenä: "Välillä tuntui, että minä olin Matti Nykänen, enkä hänen tyttärensä"

mtv 12:11 28.05

Eveliina Mäntykangas kertoo tuntemuksistaan Janni Hussin podcastissa.


Hot topics