Urallaan menestyneen Hjallis Harkimon keskiarvo oli 6,3 ja häntä kiusattiin koulussa: "Koulutodistus ei ole kaikki kaikessa"

mtv 19:01 05.06

Hjallis Harkimo kannustaa nyt nuoria tuoreella videollaan.


Hjallis Harkimon ulkomailla asuva poika valmistui: "Ette voi kuvitella kuinka ylpeä isä on"

mtv 08:28 25.05

Poliitikko Hjallis Harkimo julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän iloitsee poikansa valmistumista.


Hjallis Harkimo iloitsi Instagramissa Floridassa asuvan Leo-poikansa valmistumisesta – Teemu Selänne kommentoi heti uutista

iltasanomat 22:30 24.05

Hjallis Harkimo iloitsee Instagramissa Leo-poikansa valmistumisesta. Leo Harkimo muutti opiskelemaan Yhdysvaltoihin vuonna 2016.


Hjallis Harkimo iloitsee - Floridassa asuva Leo-poika valmistui

iltalehti 19:22 24.05

Jääkiekkoileva Leo Harkimo valmistui high schoolista. Hjallis ja Leena Harkimon nuorimmainen Leo-poika valmistui floridalaisesta high schoolista. Vaikka Yhdysvalloissa koulujärjestelmä eroaa suomalaisesta järjestelmästä, high schoolia voi verrata lukioon. – Mun rakas poikani valmistui tänään 3 vuoden koulun jälkeen Jenkeissä. Ette voi kuvitella kuinka ylpeä isä on, Hjallis hehkuttaa Instagramissaan.


Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt kulttisarjan jalanjäljillä: ”Jos meidän viuhahtelut blurrataan, se peittäisi puoli ruutua”

iltalehti 12:10 22.05

Jethro Rostedt lupaa, että hänen ja Hjallis Harkimon uutuussarjassa löylylukemat ovat korkeat. Kulttisarja Hyvät herrat -pyöri tv-ruudussa 90-luvulla. Poliittisessa satiirissa Kauppaneuvos Paukku (Matti Tuominen) laittoi maan asiat kuntoon saunan lauteilla vävypoikansa Tollon (Eero Melasniemi) kanssa. Tai ainakin heillä oli tähän kova pyrkimys.


Jari Kurri: ”Suomessa erilaisia rahoituskuvioita ei ymmärretä eikä aina edes haluta ymmärtää”

iltalehti 16:12 18.05

Jokerit pelaa ja menestyy maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, mutta kaikille se ei sovi. Kiekkolegenda Jari Kurrista tuli 2013 Jokerien GM, kun seuran pääomistaja Hjallis Harkimo halusi urheilupuolen johtajaksi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. –Takana oli pitkä taival Leijonien GM:nä. Jokerit on kasvattajaseurani ja tarjosi uuden haasteen, uutta intoa ja motivaatiota, Kurri sanoo.


Liikemiehet Hjallis ja Joel Harkimo julkaisivat suloisia kuvia koiranpennun kanssa – seuraajat ihastelevat: "Hjalliksen pehmeä puoli"

mtv 08:45 06.05

Poliitikkona ja liikemiehenä tunnettu Hjallis Harkimo ilahdutti Instagram-seuraajia suloisella kuvalla koiranpennun kanssa. Myös hänen poikansa Joel Harkimo julkaisi kuvan samaisen pennun kanssa.


Harkimolta kirjallinen kysymys hallitukselle suoja­varustekaupan sotkusta: ”Tämä on täysin absurdia”

iltasanomat 11:07 09.04

Hjallis Harkimo (liik) vaatii Huoltovarmuuskeskuksen kaikkia hankintoja syyniin.


Hjallis Harkimo poisti hampaan hohtimilla maailmanympäripurjehduksellaan: "Ajattelin, ettei ole mitään muuta mahdollisuutta"

mtv 21:36 28.03

Hjallis Harkimo purjehti yksin maailman ympäri reilu 30 vuotta sitten. 


Hjallis Harkimo poisti hampaansa hohtimilla maailmanympäripurjehduksellaan: "Ajattelin, ettei ole mitään muuta mahdollisuutta"

mtv 21:36 28.03

Hjallis Harkimo purjehti yksin maailman ympäri reilu 30 vuotta sitten. 


Mikä homma? HIFK:n pukuhuoneessa soi Hjallis Harkimon voimabiisi

iltalehti 23:01 25.02

Riki Sorsan Haaveissa vainko oot mun kuuluu HIFK:n tiskijukan Mikko Kousan soittolistalle. Haaveet, kaikki turhat haaveet Minut on jo saaneet huutamaan huomiseen


Urmas Viilunk saa puhelun Hjallis Harkimolta – yrittää piilotella kiellettyä esinettä BB-talossa

mtv 20:12 15.02

Näyttelijä Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk nähtiin Putouksessa BB-talon päiväkirjahuoneessa. 


Oma bändi ja karate-esityksiä saunailloissa – Hjallis Harkimon Jokerit nousi humauksessa pohjalta huipulle ja pelaajat päätyivät jopa naistenlehtiin

MTV 07:47 15.02

Jokerit kunnioittaa lauantain pelissä 1990-luvun SM-liigan pelimiehiä, jotka voittivat vuosikymmenen aikana neljä SM-kultaa ja kaksi Euroopan cupia. Mitä sen ajan pelaajat ajattelevat entisaikojen menestysjoukkueesta ja Jokereiden nykyisestä KHL-taipaleesta?


Pia Nykänen ei saanut kutsua Urheilugaalaan – näin kutsujen lähettäjä perustelee: ”Kysyimme äidiltä, kenet hän haluaa mukaansa”

iltalehti 10:45 17.01

Urheilugaalan järjestäjät kertoivat kutsujen taustoista. Mäkikotka Matti Nykänen valittiin torstaina Urheilugaalassa postuumisti Suomen urheilun kunniagalleriaan, eli Hall of Fameen. Matti Nykäsen uran huippuhetkiä esittäneen videon jälkeen Anssi Kela esitti Nykäsen kunniaksi tekemänsä kappaleen. Lopuksi Kela vei Uuno-pokaalin Nykäsen äidille Vienolle, joka istui samassa pöydässä Hjallis Harkimon kanssa. Harkimo on yksi Suomen Urheilugaalan perustajista.


Hjallis Harkimon Sipoon-kodissa vesivahinko – ”Tämä tulee ihan sairaan kalliiksi”

iltasanomat 11:49 07.01

Harkimo puratti varmuuden vuoksi poikien huoneet katosta lattiaan, vaikka ei olisi tarvinnut.


Hjallis Harkimon Sipoon kodissa vesivahinko – ”Tämä tulee ihan sairaan kalliiksi”

iltasanomat 11:49 07.01

Harkimo puratti varmuuden vuoksi poikien huoneet katosta lattiaan, vaikka ei olisi tarvinnut.


Hjallis Harkimon Sipoon kodissa salakavala vesivahinko – ”Tämä tulee ihan sairaan kalliiksi”

iltasanomat 11:49 07.01

Harkimo puratti varmuuden vuoksi poikien huoneet katosta lattiaan, vaikka ei olisi tarvinnut.


Hyvä Terveys: Hjallis Harkimo meni lääkäriin jatkuvien nenäverenvuotojen vuoksi – sai yllättävän diagnoosin

iltasanomat 19:38 02.01

Hajllis Harkimo kärsi nenäverenvuodoista ja meni siksi lääkäriin. Jatkotutkimusten jälkeen selvisi, että hän sairastaa uniapneaa.


Somessa riemuitaan kuvaparista, joka tiivistää kaiken Suomen hallituksesta ja oppositiosta

iltalehti 07:36 13.12

Hjallis Harkimon tviitti opposition välikysymyksen jättämisestä on saanut sosiaalisen median irvailemaan. Aihe on vakava ja miesten ilmeet sen mukaiset: Tulisiko Suomen kotiuttaa al-Holin leirillä olevat suomalaiset? Liike Nyt -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Hjallis Harkimo tviittasi aiheesta heti välikysymyksen jättämisen jälkeen. Kuvassa Harkimo, Jussi Halla-aho (ps), Ville Tavio (ps) ja Kai Mykkänen (kok) katsovat vaisuina kameraan. ”Välikysymys jätetty”, Hjallis kirjoittaa.


Hot topics