Henri Kontisen nelinpelipari hyppäsi moninkertaisen Grand Slam -voittajan kelkkaan – miten käy kohta alkavan US Openin?

yle 17:22 12.08

Henri Kontisen saksalainen nelinpelipari Jan-Lennard Struff pelaa Yhdysvalloissa ranskalaisen Nicolas Mahut’n parina.


Henri Kontisen nelinpelipari hyppäsi moninkertaisen Grand Slam-voittajan kelkkaan – miten käy kohta alkavan US Openin?

yle 17:22 12.08

Henri Kontisen saksalainen nelinpelipari Jan-Lennard Struff pelaa Yhdysvalloissa ranskalaisen Nicolas Mahut’n parina.


Pakkokaranteenista erimielisyyttä hallituksessa – Henriksson yllättyi Kiurun jykevistä keinoista: ”Onko se ylipäänsä mahdollista?”

iltasanomat 06:35 12.08

Henriksson kuuli pakkokaranteenista ensimmäistä kertaa, kun Kiuru piti asiasta tiedotustilaisuutta.


Lääkäriliitto ymmärtää ministeriön linjausta laajoista pakkokaranteeneista: "Yksilökohtaisiin arvioihin ei ole mitään mahdollisuuksia" – Oikeusministeri Henriksson epäröi

yle 17:36 11.08

Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille uudet linjaukset tulivat yllätyksenä – vaatii hallituksen sisäistä keskustelua.


HS: Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson yllättyi pakkokaranteenista – ”Hallituksen sisällä tästä ei ole keskusteltu”

iltasanomat 15:12 11.08

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) kertoo HS:ssa, että hänelle ”on jokseenkin epäselvää, mitä kaikkea tässä nyt haetaan”.


RoKin takalinjoille kaksi vahvistusta ? konkaripuolustaja Joki-Erkkilä palaa Rovaniemelle

jatkoaika.com 22:34 05.08

RoKin puolustuskalusto vahvistuu paluun Napapiirille tekevällä Henri Joki-Erkkilällä sekä Eetu Pylkkäsellä.


Ratkaisu odotti itseään jatko-otteluun asti – Fulham nousee Valioliigaan!

iltalehti 00:56 05.08

Fulham nappasi Valioliiganousun 2-1-voitolla Brentfordista nousukarsinnan finaalissa Wembleyllä. Fulham nousee ensi kaudeksi Englannin Valioliigaan lontoolaisjoukkueen kaadettua nousukarsintafinaalissa Wembleyllä Brentfordin lukemin 2-1. Ratkaisua jouduttiin hakemaan jatko-ottelusta, sillä varsinaisen peliajan päätteeksi maalisarake näytti edelleen maalitonta tasatilannetta. Fulhamin molemmista maaleista vastasi Joe Bryan ja Brentfordin kavennuksesta Henrik Dalsgaard. Fulhamille nousukarsintafinaalin voitto on enemmän kuin painonsa arvoinen rahassa. Kyseistä ottelua kutsutaan maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi, ja voittajan arvioidaan hyötyvän noususta hulppean 190 miljoonan euron verran.


Yllättynyt Anna-Maja Henriksson antaa Marinille ja Räikköselle kaksi vinkkiä avio-onneen – näin hallituskumppanit onnittelevat

iltasanomat 19:55 02.08

”Rakkaus on elämän tärkein ja suurin asia”, Li Andersson sanoo. Ohisalo kertoo onnitelleensa Marinia välittömästi ja Kulmuni toivottaa kaikkea hyvää yhteiselle taipaleelle.


Näin hallituskumppanit onnittelevat Marinia – yllättynyt Henriksson antaa kaksi vinkkiä avio-onneen

iltasanomat 19:55 02.08

”Rakkaus on elämän tärkein ja suurin asia”, Li Andersson sanoo. Ohisalo kertoo onnitelleensa Marinia välittömästi ja Kulmuni toivottaa kaikkea hyvää yhteiselle taipaleelle.


Näin viisikko onnittelee Marinia – yllättynyt Henriksson antaa kaksi vinkkiä avio-onneen

iltasanomat 19:55 02.08

”Rakkaus on elämän tärkein ja suurin asia”, Li Andersson sanoo. Ohisalo kertoo onnitelleensa Marinia välittömästi ja Kulmuni toivottaa kaikkea hyvää yhteiselle taipaleelle.


Suomen tennisässä Henri Kontinen on nauttinut pakkolomasta, mutta kaipaa takaisin kisoihin – jatkuuko kausi jo kuukauden päästä?

yle 06:31 29.07

Mahdollinen nelinpelipari Tokion olympialaisissa Henri Kontinen – Harri Heliövaara esiintyi suomalaisyleisölle tiistaina. Yhdysvaltain avointen pitäisi alkaa kuukauden päästä New Yorkissa.


Suomen tenniksen mahdollinen nelinpelipaikka Tokion olympialaisiin 2021 kulminoituu Henri Kontiseen

yle 06:31 29.07

Mahdollinen nelinpelipari Tokion olympialaisissa Henri Kontinen/Harri Heliövaara esiintyi suomalaisyleisölle maanantaina.


Dettmann nimesi nuorekkaan Susijengin Viro-otteluihin

MTV 11:03 28.07

Miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt nuoren joukkueen keskiviikkona ja torstaina Viroa vastaan pelattaviin maaotteluihin. Yhteensä Dettmann valitsi mukaan 14 pelaajaa.


TPS-pomo paljastaa: Pelaajabudjetista pudotettu 600 000 euroa

iltalehti 14:32 26.07

SM-liigaseura Turun Palloseura on ollut viime viikot tapetilla uusien ulkomaalaisvahvistusten vuoksi. Turun Palloseura on hankkinut tulevalle kaudelle jo yhdeksän ulkomaalaispelaajaa. Entuudestaan heillä oli viime kaudelta ruotsalaispuolustaja Henrik Larsson, joten tulevalla kaudella turkulaisten riveissä nähdään parhaimmillaan peräti 10 ulkomaalaispelaajaa – ellei vielä lisää ole tulossa. Suuri ulkomaalaisten määrä on herättänyt jääkiekkoa seuraavassa kansassa paljon mielipiteitä, keskustelua ja kritiikkiä. TPS:aa on sanottu muukalaislegioonaksi ja on pohdittu, miten joukkue pystyy hitsaantumaan yhteen.


SM-liigakiekkoilijasta toimitusjohtajaksi alle 30-vuotiaana – Henrik Koiviston elämä mullistui hetkessä: ”Yhtäkkiä sylissä on lapsi”

iltasanomat 11:20 24.07

Liigakiekkoilija Henrik Koiviston ura loppui alle kolmekymppisenä. Hän ei ikävöi jääkiekkoa vaan löysi uuden intohimon.


Tanskan prinssi Joachim kutsui molemmat vaimonsa juhlimaan prinssi Felixin syntymäpäiviä Ranskaan – kaksi vuotta kuuluisasta käsikohusta

iltalehti 21:01 23.07

Tanskan prinssi Joachimin vanhimmat pojat ovat jo aikuisia. Tanskan prinssi Joachimin ja Fredriksborgin kreivitär Alexandran poika Felix on jo 18-vuotias. Syntymäpäivän kunniaksi kaikki Felixin läheiset kokoontuivat yhteen juhlistamaan täysi-ikäisyyttä. Mukana juhlinnassa olivat Tanskan prinssi Joachim, Fredriksborgin kreivitär Alexandra, Felixin isoveli prinssi Nikolai ja prinssi Joachimin nykyinen vaimo prinsessa Marie sekä prinsessa Marien ja prinssi Joachimin lapset prinssi Henrik ja prinsessa Athena. Näet tuoreet kuvat myös täältä.


Anna-Maja Henriksson paljastaa Me Naisissa salaisuuden, josta vain harva tietää – kipeä muisto menneisyydestä näkyy vain bikineissä

iltasanomat 12:32 22.07

Oikeusministeri kertoo Me Naisten haastattelussa, että nuoruuden sairastumisesta on jäljellä arpi, jonka uima-asu paljastaa.


Ykköskierroksen varaus Henrik Borgström ei matkustanut NHL-pudotuspelileirille: ”En tiedä, olisinko ehtinyt pelikuntoon”

iltalehti 07:41 20.07

Henrik Borgström valmistautuu tulevaan kauteen viime talven vammoista toipuen. NHL-joukkueiden harjoitusleirit ovat pyörähtäneet käyntiin Pohjois-Amerikassa elokuun alussa käynnistyviä pudotuspelejä varten. Kaikki kauttaan jatkavat joukkueet ilmoittivat noin 30 pelaajan kokoiset leiriryhmänsä maanantaihin mennessä. Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Henrik Borgström ei kuitenkaan ollut mukana joukkueensa leirivahvuudessa, vaikka hän on oli pääasiassa kauden 2018-19 mukana Panthersin NHL-miehistössä.


Maapaikan olympialaisiin saavuttaneelle kouluratsastaja Henri Ruosteelle huipputulos Saksassa

yle 13:33 18.07

Henri Ruoste kilpaili ensimmäistä kertaa koronatauon jälkeen.


Hot topics