JVG yllätti 11-vuotiaat tytöt täydellisesti – hiipi salaa mukaan valokuvaan ja maksoi pitkään odotetun matkan Helsinkiin

iltasanomat 17:54 10.07

Jare ja VilleGalle ovat osallistuneet jo useampana vuonna Helsinki cupiin sponsoroimalla yhden joukkueen osallistumisen.


Suomessa pesii uusi lintulaji – tulipäähippiäinen asettui Poriin ja Helsinkiin

yle 11:09 08.07

Tulipäähippiäisen ensipesintää on odotettu Suomessa jo vuosia.


Tove Jansson saa oman elokuvansa – ensimmäinen traileri vihdoin julki

iltalehti 08:02 24.06

Uutuuselokuvan on ohjannut Zaida Bergroth. Tove Janssonin elämästä on tehty elokuva nimeltä TOVE. Elokuva sijoittuu 1940-50-lukujen taitteen Helsinkiin. Elokuvan on ohjannut Zaida Bergroth. Muumien äidin tarina nähdään energisenä, rosoisena ja intiiminä. Janssonin roolissa nähdään Alma Pöysti. Pöystin lisäksi elokuvassa nähdään esimerkiksi Krista Kosonen ja Shanti Roney. Elokuvassa seurataan taidemaalari Tove Janssonin elämää. Yksipuolinen rakkaus teatterijohtaja Vivica Bandleriin vaikuttaa Janssonin valintoihin.


HJK pestasi 18-vuotiaan huippulupauksen Tanskasta

iltasanomat 14:51 18.06

Pyry Hannola siirtyy Helsinkiin Midtjyllandista.


Helsinkiin rakennettiin vahingossa puoli metriä kapea jalkakäytävä – Oulunkylän jättiremontti on täynnä omituisuuksia, osa alueesta unohtui suunnitella kokonaan

iltasanomat 10:01 16.06

Oulunkylää halkovan pääkadun perusparannushanke ei ole mennyt aivan putkeen. Rakentaminen on viivästynyt kuukausilla, eikä lopputuloksessakaan ole kaikilta osin hurraamista.


Uuden jättisairaalan rakentaminen Helsinkiin etenee – yli 900 potilaan Laakson yhteissairaala on yksi suurimpia sairaalahankkeita koko maassa

yle 00:12 11.06

Laakson yhteissairaalassa hoidettaisiin sekä ihmisen keho että mieli.


Alman virtuaalinen levyjulkkarikeikka rikkoo rajoja: Taikasieniä, jättimäinen silmä, painajaisia

iltalehti 18:51 10.06

Helsingin syntymäpäivää juhlitaan verkossa perjantaina 12. kesäkuuta Alman virtuaalikeikan merkeissä. Helsinki-päivän ohjelman kruunaa Alman virtuaaliseen Helsinkiin sijoittuva Have U Seen Her? Helsinki Day Cyber Concert - erikoiskeikka, jota striimataan perjantai-iltana kello 21 Helsinki-kanavalle, burst.fi-sivulle sekä Alman Youtube-kanavalle. Näin kansainvälistä uraa luovan Alman fanit ympäri maailman pääsevät myös osallistumaan keikalle. Tapahtuma on Alman vastikään päivänvalon nähneen debyyttialbumin julkaisukonsertti, jossa kuullaan kaikki levyn kappaleet.


Miljoonasopimuksen tehnyt supertähti tulee Helsinkiin – Olympiastadionin huippu­tapahtumaan kova kaappaus

iltasanomat 15:05 08.06

Huikean sponsorisopimuksen tehnyt Johannes Hösflot Kläbo stadikan tapahtuman vetonaulaksi.


HJK hankki kiintoisan maalivahtinimen – Hugo Keto palaa Englannista Suomeen

yle 17:46 06.06

Kotikaupunkiinsa Helsinkiin ensi kaudeksi palaava Keto on pelannut Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa 13 maaottelua.


Tuleeko Helsinkiin kaikkien aikojen terassikesä? Kaupungille satelee lupahakemuksia ja ruokaa nautitaan jo jäähallinkin pihalla

yle 18:09 04.06

Myös Vapaavuoren lupailemalle Senaatintorin terassillle etsitään jo halukkaita toimijoita keskustan ravintoloiden ja kahviloiden joukosta.


Kun tubetähti Roni Back muutti lapsena maalta Helsinkiin, hän joutui ruotsin kielikylpyluokalle osaamatta kieltä sanaakaan – Sitä hän ei osaa vieläkään, sillä intohimo löytyi aivan muualta

iltasanomat 13:18 27.05

Yksi Suomen tunnetuimmista Youtube-kasvoista joutui nuorena kovaan kielikylpyyn. Tuolloin hän löysi asian, joka lopulta määritteli hänen koko nuoruuttaan. Tänä keväänä hän tukee urheiluseuroja koronakriisin keskellä.


Työryhmän ehdotus: Eduskunta voisi äänestää poikkeus­oloissa etänä ja valio­kunnat pitää etä­kokouksia

iltasanomat 16:05 26.05

"Sääntely vähentäisi kansanedustajien tarvetta matkustaa Helsinkiin."


Vuonna 1926 Helsinkiin lipui ”rikkaiden risteilyalus” – se toi mukanaan Suomeen ihmeellisen musiikin, joka muutti kaiken

iltasanomat 17:24 21.05

1920-luku toi suomalaisiin koteihin gramofonit – ja Suomeen iskelmän ja jazzin. Äänilevyjen myynti nousi miljoonaan vuosikymmenen lopussa.


Suomen rajaviranomaiset ohjeistavat Tallinnan satamassa Helsinkiin haluavia – "99 prosenttia uskoo neuvojamme, mutta pieni osa lähtee kokeilemaan onneaan"

yle 19:19 19.05

Matkustajille tehdään Tallinnan laivaterminaaleissa myös ilmaisia koronatestejä.


Mikko Leppilammen jättimäinen hanke Helsingissä harppasi aimo askeleen: ”Mallia voi ottaa Turusta”

iltalehti 15:36 15.05

Mikko Leppilampi on mukana puuhaamassa Helsinkiin pitkään kaivattua tapahtuma-areenaa. –Jotta jotain tapahtuu, pitää jotain tehdä, sanoo Suvilahti Event Hub -hankkeessa mukana oleva näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi. Leppilampi on selvästi innoissaan kertoessaan hankkeesta, jota on suunniteltu vuosia.


Jokerit kaappasi tehokkaan maajoukkuepuolustajan muiden nenän edestä

iltalehti 09:03 12.05

SHL:n kolmanneksi tehokkain puolustaja valitsi eri vaihtoehdoista Jokerit. KHL.n kärkijoukkueisiin kuuluva Jokerit jatkaa kovien hankintojen tekemistä: 27-vuotias ruotsalaispuolustaja Jonathan Pudas on tehnyt helsinkiläisjoukkueen kanssa 2-vuotisen sopimuksen. –?Muutamista venäläisseuroista osoitettiin kiinnostusta, mutta Jokereiden tullessa kuvioihin mukaan tuntui päätös seuraan ja Helsinkiin siirtymisestä heti oikealta niin urheilullista kuin perheen kannalta tärkeää sosiaalista puolta ajatellen. Odotamme innolla, että pääsemme muuttamaan Helsinkiin ja liittymään Jokerit-perheeseen, Pudas toteaa Jokerien tiedotteessa.


Pitkän kierroksen jälkeen Helsinkiin palaavalla Iiro Pakarisella on selvät tavoitteet Jokereissa – hyökkääjä kertoo, miksi NHL-unelma kariutui Edmontonissa

MTV 13:45 11.05

Jokerien kanssa kolmivuotisen sopimuksen tehnyt hyökkääjä Iiro Pakarinen palaa Helsinkiin pitkän ulkomaankiertueensa jälkeen. Joukkue vain on eri kuin kuusi vuotta aiemmin. 


Kello tikittää uhkaavasti jo Helsingin salibandyn MM-kisoja ajatellen – järjestäjä: "Kartoitamme myös seuraavalle vuodelle vaihtoehtoja"

yle 11:40 11.05

Kuudentoista joukkueen on tarkoitus kokoontua joulukuussa Helsinkiin salibandyn miesten MM-kisoihin, mutta pandemia saattaa lyödä kapuloita rattaisiin.


Jokereille jälleen uusi tähtivahvistus – Kärpät-taituri siirtyy Helsinkiin

MTV 09:18 07.05

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Julius Junttilan kanssa.


Helsinkiin rakennetaan uusi lähes 1 200 oppilaan suurlukio – koulun ulkoilupiha tulee katolle

yle 21:44 06.05

Myllypuron uusi lukio muodostaa kampusalueen Metropolia-ammattikorkeakoulun ja tulevan Stadin ammattiopiston kanssa.


Hot topics