Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin julkaisema kasvokuva sai somen hullaantumaan – VilleGalle kirjoitti ex-rakkaalleen suloisen kommentin

mtv 11:30 13.05

Elli Haloo ja VilleGalle erosivat vuonna 2014.


Lauri Tähkän hyväntekeväisyysbiisi julki – kuuntele kappale, jolla on mukana 150 muusikkoa

iltalehti 02:58 10.04

Suomen eturivin muusikot esittävät kappaleen helpottamaan ihmisten korona-ahdistusta. Kun Lauri Tähkä houkutteli Instagramissa kotimaisia muusikoita mukaan hyväntekeväisyyskappaleeseen, jolla on tarkoitus auttaa koronaviruksen vuoksi pulaan joutuneita suomalaisia, mukaan lähti 90 kotimaista artistia, esimerkiksi Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Vesala, Alma, JVG, Anssi Kela, Chisu, Arttu Wiskari, Samu Haber, Maija Vilkkumaa, Anna Puu, Elastinen, Mikael Gabriel, Abreu, Sanni, Jukka Poika, Katri Helena ja Tuure Kilpeläinen. Lisäksi kappaleen ja videon tuotantoon osallistui yli 60 musiikkialan ammattilaista.


Haloo Helsingin Elli hurahti trendikkääseen harrastukseen: "Se palauttaa hyvin kierrokset alas"

mtv 09:04 29.02

Paluun tekevän Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet harrastavat vapaa-ajallaan luovuutta herättäviä ja hyvinvointia edistäviä toimintoja.


Haloo Helsinki! palasi julkisuuteen - tältä yhtye näyttää nyt

iltalehti 21:55 06.02

Taukoa pitänyt Haloo Helsinki! saapui median eteen musiikkiinsa perustuvan Maailma on tehty meitä varten -musikaalin ensi-illassa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Haloo Helsinki! jäi tauolle vuonna 2018. Yhtye palaa kiertueen ja uuden levyn myötä ensi vuonna. Täysin ilman Haloo Helsinkiä yhtyeen fanit eivät joudu olemaan, sillä bändin kappaleisiin perustuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali sai ensi-iltansa tänään torstaina. –Meidän työmme musikaalin osalta tuli tehtyä silloin kun biisit tehtiin, Elli Haloo sanoo.


Haloo Helsinki! -yhtyeen paluusta liikkuu villejä huhuja: "Aika paljon on kyseenalaistettu sitä"

mtv 11:45 06.02

Megasuosittu Haloo Helsinki! -palaa keikkalavoille vuonna 2021. Osa faneista on kyseenalaistanut bändin mahdollisen paluun.


Haloo Helsinki! kertoo, miksi yhtye vetäytyi keikkalavoilta suosionsa huipulla – kulisseissa käyty keskustelu ratkaisi bändin tulevaisuuden

iltasanomat 08:01 30.01

Haloo Helsinki! vetäytyi vuonna 2018 kolmen vuoden mittaiselle keikkatauolle. Nyt yhtye suunnittelee paluuta – kovempana kuin koskaan.


Haloo Helsinki! tekee paluun – seitsemäs albumi jo työn alla

stara 15:00 10.01

Suomalainen laulajatähti Elli Haloo on kertonut Instagramissa jättävänsä sooloprojekti Ellipsin


Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli Haloo teki yllättävän ilmoituksen: "Olen vältellyt tätä postausta"

mtv 16:36 09.01

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo ilmoitti sosiaalisessa mediassa lopettavansa sooloprojektinsa. 


Cafe Lanzarote: Elli Haloo on kamppaillut epävarmuuden kourissa – ”En uskalla soittaa pianoa kenenkään edessä”

iltalehti 10:52 26.12

Elli Haloo kertoo Cafe Lanzaroten haastattelussa siitä, millaista on tehdä luovaa työtä ja pelätä samalla toisten mielipiteitä. Elli Haloo, oikealta nimeltään Elisa Tiilikainen, 29, on tullut tunnetuksi Haloo Helsinki! -yhtyeen laulajana ja basistina. Vuodesta 2018 hän on tehnyt soolouraa taiteilijanimellä Ellips. Luovan työn tekijä painii yllättävän usein epävarmuuden ja pelkojen kanssa. Se on tuttua myös Elli Haloolle.


Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo meni kihloihin

iltalehti 22:01 23.10

Haloo Helsinki! -yhtyeestä tunnettu Leo Hakanen on mennyt kihloihin. Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristina tunnettu Leo Hakanen kertoo kihlauksestaan Instagram-tilillään. Kuvassa Hakasen naisystävä esittelee sormustaan kameralle. Kasvoista näkyy vain onnellinen hymy. Kuvan keskipisteenä on kimmeltävä sormus. Kuva on saanut alleen valtavasti onnitteluita ja tykkäyksiä. Onnittelijoihin kuuluvat esimerkiksi Elias Kaskinen ja Juno.


Hot topics