Mika Salo myy luksuskotiaan Helsingissä, samettinen makuuhuone varastaa huomion – Myyntihinta hulppeat 3,3 miljoonaa euroa

iltalehti 17:28 03.07

Entinen F1-kuski Mika Salo myy Tammisalon-asuntoaan. Entisen F1-kuski Mika Salon Tammisalon-asunnon myynti-ilmoitus on jätetty Etuovi.com-sivustolle. Asunnon myyntihinta on peräti 3 300 000 euroa. Asunnolla on kokoa 453 neliötä ja se on rakennettu vuonna 2001. Kaksikerroksinen omakotitalo sijaitsee merenrannalla Helsingin Tammisalossa, joka tunnetaan hinnakkaista ja hulppeista asunnoistaan.


34-vuotiasta miestä epäillään Helsingissä useista alaikäisiin kohdistuneista seksuaali­rikoksista – poliisi etsii lisää mahdollisia uhreja

iltasanomat 15:17 03.07

Miestä epäillään tällä hetkellä neljästä teosta, joiden rikosnimikkeenä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tai sen yritys.


Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty otettiin kiinni Helsingissä – poliisi selvittää, onko tapauksia lisää Kannelmäen ympäristössä

yle 15:02 03.07

Poliisi pyytää Kannelmäen ja sen lähialueen asukkailta yhteydenottoa, mikäli tiedossa on lisää vastaavia tapauksia.


Helsingin itäreunalla rapistuu sadoille ihmisille tarkoitettu luola – Paikkaa etsivän on oltava tarkkana, sillä ympäristö kuhisee käärmeitä

iltasanomat 10:09 03.07

Sotahistoriaa, arvokasta luontoa – ja käärmeitä. Mustavuori on mainio päiväretkikohde Helsingissä, mutta metsässä saa tarpoa tarkoin askelin. Reissaajan kuitenkin palkitsevat näyt maan alla.


Erikoinen vuokrailmoitus Helsingissä herättää kummastusta: ”Hormista valuu mustaa liejua” – hinta 650 €/kk

iltasanomat 08:30 02.07

Ilmoituksessa todetaan, ettei keittiössä voi laittaa ruokaa, koska ”hellan lämmetessä hormista valuu mustaa liejua, vaikka liesituuletin ei ole edes päällä”.


Avauspelissä loistanut KuPS:n jalkapallohelmi aikoo napata paikan Huuhkajien EM-kisaryhmästä: "Tiedän, että nämä ovat nyt lähellä"

yle 08:25 02.07

Ilmari Niskanen antoi vahvan osaamismäytteen, kun KuPS esitti mestarin otteita Helsingissä.


Helsingissä alkaa liikkua vegaaninen pyöräkahvila, josta saa myös ilmaista lakineuvontaa

iltasanomat 10:45 01.07

Meilahdessa aloittaa lauantaina toimintansa yhden hengen kahvila, jossa tarjoillaan herkkuja ja lakineuvoja. Sen takana on taiteilija ja oikeustieteen ylioppilas Riikka Kuoppala.


Weekend Festival peruuntui – järjestäjät toivoivat muutosta viime hetkille saakka: "Olemme koko kevään seuranneet tilannetta"

mtv 09:27 01.07

Helsingissä järjestettävä Weekend Festival perutetaan koronatilanteen vuoksi.  


Kuvat: Porsche lepää rapakossa keskellä liikenneympyrää Helsingissä – musta luksusauto vaurioitui rytinässä pahoin

iltasanomat 19:10 30.06

Pahoin vaurioitunut musta Porsche lepää kirjaimellisesti rapakossa liikenneympyrän keskellä.


Wilma Murrolle synkkiä uutisia – kipeytynyt polvi joudutaan leikkaamaan

iltalehti 11:53 30.06

Wilma Murto joutuu leikkaukseen. Seiväshyppääjä Wilma Murron polvivamma on osoittautunut odotettua pahemmaksi. Murron polvi leikataan huomenna Helsingissä. Murron polven tähystysleikkauksessa operoi ortopedi Ilkka Räsänen.


Peura ja kauris menevät alati sekaisin, vaikka niiden peräpäästä löytyy selvä tuntomerkki – Kokeile testillä, erotatko Helsingissä toikkaroivat eläimet

iltasanomat 09:20 30.06

Metsäkauriita ja valkohäntäpeuroja voi nähdä jopa Helsingin keskustassa. Asiantuntijan vinkeillä tunnistat, kumpi hirvieläin edessäsi on.


Yhä useampi halajaa avointen yliopistojen suosituille kursseille – kysyntään vastataan laajentamalla ryhmiä, jonoja on ollut ennenkin

yle 20:11 29.06

Helsingissä avoimen yliopiston opintojen kysynnässä näkyi kasvua jo ennen koronaa.


STUKin mittauksissa ei uutta tietoa Itämeren kohonneista säteilyarvoista – koostumus viittaa ydinvoimalan polttoaineisiin

yle 13:46 29.06

Helsingissä ja Kotkassa kerätyissä näytteissä havaittiin kesäkuun puolessa välissä pieniä määriä keinotekoisia radioaktiivisia aineita.


Koronan tunnistamista uloshengitysilmasta kokeillaan Helsingissä – jos kahden euron hintainen puhallustesti toimii, se antaa tuloksen nopeasti

yle 10:27 29.06

Kokeilujakso alkaa kesällä Laakson terveysasemalla.


Turvavälejä ei juuri näkynyt viikonloppuna, kun porukka parveili hyvin läheisissä tunnelmissa – ”Koko Stadi oli ihan täynnä”

iltasanomat 16:05 28.06

Helsingissä parveiltiin viikonlopun aikana hyvin läheisissä tunnelmissa, kun ihmiset kerääntyivät nauttimaan lämpimästä säästä.


Turvavälit unohtuivat viikonloppuna, kun porukka parveili hyvin läheisissä tunnelmissa – ”Koko Stadi oli ihan täynnä”

iltasanomat 16:05 28.06

Helsingissä parveiltiin viikonlopun aikana hyvin läheisissä tunnelmissa, kun ihmiset kerääntyivät nauttimaan lämpimästä säästä.


Turvavälit unohtuivat viikonloppuna, kun porukka parveili hyvin läheisissä tunnelmissa – ”Koko stadi oli ihan täynnä”

iltasanomat 16:05 28.06

Helsingissä parveiltiin viikonlopun aikana hyvin läheisissä tunnelmissa, kun ihmiset kerääntyivät nauttimaan lämpimästä säästä.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Alussa Palloliitto halusi jääkiekon alaisuuteensa – Ensimmäiset lajikokeilut Suomessa 1890-luvulla Helsingissä

jatkoaika.com 10:45 28.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Se alkoi 1800-luvun loppupuolella.


Helsingissä havaittu radioaktiivisia aineita – lähteenä ilmeisesti ydinvoimalaitos

iltasanomat 18:44 27.06

Myös Ruotsissa samanlaisia havaintoja. Säteilyturvakeskuksen mukaan Norjan havainnot eri lähteestä.


Hurja väite: Mike Tysonin piti otella Helsingissä 20 vuotta sitten – mitä jättimäisissä suunnitelmissa todella tapahtui?

iltalehti 10:33 27.06

Legendaarisen Mike Tysonin piti tulla Suomeen ottelemaan – vai pitikö sittenkään? 20 vuotta sitten Suomessa piti nähdä ennennäkemätöntä nyrkkeilyn iskujuhlaa. Mike Tysonin piti otella uutukaisella, Helsingin Töölössä sijaitsevalla Finnair Stadiumilla 19.8.2000. Näin mikäli on uskominen Tom Sjöbergiä, Kings-tallin puuhamiestä ja legendaarista Punavuoren pornokeisaria.


Hot topics