Helsingin Senaatintorille avattiin jättikokoinen kesäterassi – 16 ravintolaa ja 480 asiakaspaikkaa

stara 10:00 04.07

Koronakevät on kurittanut ehkäpä eniten ravintola- ja kulttuurialaa. Nyt Suomen


Sara Chafak poseeraa tyrmäävänä luonnossa - katso helteiset kesäkuvat

iltalehti 09:47 04.07

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak heittäytyi Iltalehden kuvauksissa kesän tunnelmaan. Helsingin Töölönlahden maisemissa ohikulkijat kääntävät päätään, kun tuttu kaunotar poseeraa kesäisissä vaatteissa. Sara Chafak, 29, on kameran edessä luonnollinen ja varma malli. Hän sanookin nauttivansa työstään, joka on vienyt missikaunotarta ympäri maailmaa erilaisiin mallitöihin. Iltalehden viikonlopun lehden kansikasvo kertoo viihtyneensä kesähelteillä parvekkeella auringonottopuuhissa. Päivettyneisyys näkyy iholla edelleen, onhan kuumimmista helteistä vain muutamia päiviä aikaa.


Turvavälit unohtuivat katsomoissa, kun urheilusarjat käynnistyivät – näin kommentoivat HUSin ja Helsingin yliopiston asiantuntijat

iltasanomat 09:42 04.07

Veikkausliigan avauskierroksen ottelut herättivät huolen koronaviruksen leviämisen mahdollisuuksista, koska turvaväleistä ei paikoin ollut tietoakaan.


Sananmuunnosten someriemu repesi – helsinkiläisen kaupan nimeksi Pikku-Kamppi

stara 08:00 04.07

Helsingin Kampissa sijaitseva K-market on vaihtanut nimensä. Se on nykyään


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 04.07

Helsingin Kampissa sijaitseva K-market on vaihtanut nimensä. Se on nykyään


Tältä näyttää Helsingin uudella jättiterassilla – Maria toivoi ilmiöstä jo perinnettä: ”Jos koronasta jotain hyvää...”

iltasanomat 22:10 03.07

Senaatintorin jättiterassi keräsi perjantai-iltana väkeä jonoksi asti.


HJK:n entinen huippulupaus päättää pelaajauransa vain 23-vuotiaana

iltalehti 17:51 03.07

Helsingin Jalkapalloklubin pelaaja Roni Peiponen laittaa nappulakenkänsä naulaan. HJK:n Roni Peiponen lopettaa pelaajauransa vain 23-vuotiaana, seura kertoo verkkosivullaan. Peiponen on HJK:n kasvatti ja pitkäaikainen puolustaja. Peiponen oli aikoinaan HJK:n lupaavimpia pelaajia.


HS: Virve Rostin elämä musertui, kun hän synnytti kuolleen lapsen – vuoden päästä tapahtui ihme, jonka avulla laulaja selvisi suruajasta

iltasanomat 17:48 03.07

Virve Rosti antoi hiljattain haastattelun Helsingin Sanomille yhdessä tyttärensä Ellan kanssa, jonka syntymän taustalta löytyy kipeä tarina.


Mika Salo myy luksuskotiaan Helsingissä, samettinen makuuhuone varastaa huomion – Myyntihinta hulppeat 3,3 miljoonaa euroa

iltalehti 17:28 03.07

Entinen F1-kuski Mika Salo myy Tammisalon-asuntoaan. Entisen F1-kuski Mika Salon Tammisalon-asunnon myynti-ilmoitus on jätetty Etuovi.com-sivustolle. Asunnon myyntihinta on peräti 3 300 000 euroa. Asunnolla on kokoa 453 neliötä ja se on rakennettu vuonna 2001. Kaksikerroksinen omakotitalo sijaitsee merenrannalla Helsingin Tammisalossa, joka tunnetaan hinnakkaista ja hulppeista asunnoistaan.


Vapaavuoreen henkilöitynyt johtamiskohu roihahti raportista – sen tehnyt tarkastuslautakunta toppuuttelee: arvioinnissa ei käsitelty pormestarin käytöstä

yle 12:00 03.07

Helsingin tarkastuslautakunnan raportti luotasi uuden pormestarjärjestelmän toimivuutta, mutta siitä syntynyt keskustelu on kääntynyt nopeasti henkilökohtaiseksi.


Helsingin itäreunalla rapistuu sadoille ihmisille tarkoitettu luola – Paikkaa etsivän on oltava tarkkana, sillä ympäristö kuhisee käärmeitä

iltasanomat 10:09 03.07

Sotahistoriaa, arvokasta luontoa – ja käärmeitä. Mustavuori on mainio päiväretkikohde Helsingissä, mutta metsässä saa tarpoa tarkoin askelin. Reissaajan kuitenkin palkitsevat näyt maan alla.


Mikael Jungner saapui Ravintola Teatterin iltajuhliin tumman kaunottaren kanssa – vihjaa poistuneensa sinkkumarkkinoilta

iltasanomat 21:44 02.07

Mikael Jugner saapui monen muun vieraan kanssa juhlistamaan Helsingin ykköspaikan, Ravintola Teatterin 20-vuotista taivalta.


Uusi Iloinen Teatteri ei menekään konkurssiin – posti möhli

iltalehti 20:28 02.07

Konkurssihakemus jätettiin, koska posti ei toimittanut maksuilmoitusta ajoissa. Uutisoimme eilen keskiviikkona, että Hakaniemen musiikkiteatteri Oy eli tuttavallisemmin Uusi Iloinen Teatteri UIT, haetaan konkurssiin. Iltalehden saamien tietojen mukaan konkurssihakemus oli jätetty Helsingin käräjäoikeuteen 30. kesäkuuta. Teatterilla oli maksettavia yli 30 000 euron edestä.


Oudot puut herättävät ihmetystä Helsingin Maunulassa – tutkija kertoo, mikä ne on tuhonnut

iltasanomat 18:43 02.07

Hyönteiset olivat syöneet kaksi saarnipuuta lähes lehdettömiksi.


Helsingin Sompasaaressa on niin suosittu sauna, ettei lieveilmiöiltä vältytä: tänä vuonna tulivat vorot ja reviirivääntö teknoväen kanssa

yle 11:55 02.07

Sompasauna on niittänyt mainetta ja kävijämäärät kasvavat. Osansa paikan välittömästä tunnelmasta haluavat myös varkaat.


Suomesta löytyi uusi hyttyslaji – saattaa levittää malariaa tulevaisuudessa

stara 10:06 02.07

Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava Lorna Culverwell on löytänyt Suomesta Anopheles daciae


Useita lapsia altistui viime viikolla koronavirukselle helsinkiläisessä päiväkodissa – vanhemmat pöyristyneitä: miksi osa sai tiedon myöhemmin kuin toiset?

yle 10:00 02.07

Helsingin sosiaali ja -terveystoimialan mukaan asianosaisille tiedotetaan ensin ja sen jälkeen muille, altistuneiden piiri voi myös laajeta jäljityksen edetessä.


Suomesta löytynyt uusi hyttyslaji, joka pystynee levittämään malariaa – Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava: "Syytä paniikkiin ei ole"

yle 09:36 02.07

Tohtorikoulutettava Lorna Culverwell keräsi hyttysiä eri puolilta Suomea vuosina 2013–2018.


”Idiootiksi” paljon voittanut pesislegenda oli mukana kohutuissa Kaisaniemen Tiikereissä ja sopupeleissä: ”Sponsorirahoja jäi miljoona markkaa saamatta”

iltalehti 06:47 02.07

50 vuotta täyttävä Sami Sirviö työskentelee nykyisin opettajana Helsingin Käpylän yhtenäiskoulussa. Silloin pesis oli vielä pesistä, tuumaa Sami Sirviö. Elettiin kauden 2008 tulikuumaa finaalisarjaa Pattijoki–Sotkamo. Sotkamon Jarmo Heikkinen sai pelikieltoa keskisormen näyttämisestä ja Jimi Heikkinen vastustajan provosoinnista, Pattijoen Pertti Mäkelälle tuli kakkua, kun hän ruiskutti naapurin päälle nesteet juomapullosta.


Hot topics