Robert Heleniuksen manageri paljastaa Yle Urheilulle, keitä huippunimiä parhaillaan pyöritellään suomalaisen seuraavaksi vastustajaksi – ”Siinä olisi kyllä kova päänahka”

yle 13:59 05.07

Robert Heleniuksen manageri Markus Sundmanin mukaan Heleniuksen seuraavan ottelun ajankohta pyritään lyömään lukkoon vielä heinäkuun aikana.


Robert Heleniuksen manageri paljastaa: suunnitteilla todella iso ottelu Yhdysvaltoihin – ”Valmis kehään 4 viikossa”

iltalehti 09:16 02.07

Manageri Markus Sundmanin mukaan Helenius on yhden ottelun päässä MM-ottelusta. Robert Helenius on saanut täysin uuden vaihteen treenaamiseen 36-vuotiaana. Viime maaliskuussa ”Nordic Nightmare” tyrmäsi komeasti Adam Kownackin New Yorkissa. Kyseinen voitto nosti Heleniuksen osakkeita selvästi raskaansarjan listoilla. Samalla se oli iso henkinen lisäpotku.


Robert Heleniuksen nyrkki oli liikaa – tyrmätty nyrkkeilytähti tilitti: ”En muista milloin minua olisi satutettu niin pahasti”

iltasanomat 19:08 09.06

Puolan Adam Kownacki muistelee Heleniuksen aiheuttamaa ammattilaisuransa ensimmäistä tappiota.


Robert Heleniuksen nyrkki oli liikaa – tyrmätty nyrkkeilytähti tilittää: ”En muista milloin minua olisi satutettu niin pahasti”

iltasanomat 19:08 09.06

Puolan Adam Kownacki muistelee Heleniuksen aiheuttamaa ammattilaisuransa ensimmäistä tappiota.


Robert Heleniuksen nyrkki oli liikaa – tyrmätty nyrkkeilytähti tilittää: ”Olen joutunut kuuntelemaan niin paljon kuraa”

iltasanomat 19:08 09.06

Puolaisnyrkkeilijä muistelee Heleniuksen aiheuttamaa ammattilaisuransa ensimmäistä tappiota.


Robert Heleniuksen tyrmäämä puolalainen tilittää: Yksi tyhmä päätös johti suomalaisjätin sensaatioon – ”Fanit puhuvat paljon paskaa”

iltalehti 18:31 05.06

Adam Kownacki hävisi maaliskuussa Robert Heleniukselle ja on saanut tylyä palautetta. Puolalaisnyrkkeilijä Adam Kownacki, 31, kärsi maaliskuussa ammattilaisuransa ensimmäisen tappion, kun Robert Helenius otti voiton teknisellä tyrmäyksellä neljännessä erässä. Kownacki muisteli ottelua Fight Hub TV:n videolla. Hän myöntää altavastaajana olleen suomalaisen tehneen hurjaa jälkeä kehässä.


Amin Asikainen arvioi Robert Heleniuksen MM-unelmaa – yksi selkeä toive: "Kun näkisi, että se pelaisi hyvin"

MTV 06:02 02.06

Nyrkkeilyn entinen keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen pitää Robert Heleniuksen unelmaa MM-titteliottelusta realistisena, mutta näkee raskaan sarjan absoluuttisen kärjen olevan kuitenkin suomalaista askeleen edellä.


Robert Heleniuksen lyönyt nyrkkeilytähti vakavana: "Mitä jos Mike Tyson kuolee kehään?"

MTV 07:15 01.06

Raskaan sarjan nyrkkeilytähti Dillian Whyte varoittaa kylmäävin sanoin, että Mike Tysonin paluussa on vaaranmerkit ilmassa. 


Synkkä arvio Robert Heleniuksen tyrmäämästä puolalaisesta – ”Hän oli aika huonossa kunnossa”

iltalehti 13:57 28.05

Ex-mestari Charles Martin kehui Robert Heleniusta. IBF-liiton entinen raskaansarjan mestari, yhdysvaltalainen Charles Martin, 34, kommentoi Robert Heleniuksen, 36, ja puolalaisen Adam Kownackin, 31, maaliskuista ottelua tuoreeltaan Boxing Scene -sivustolle. Helenius voitti Kownackin teknisellä tyrmäyksellä neljännessä erässä. Tappio oli puolalaisen uran ensimmäinen.


Valmentajalta kova haaste – entinen maailmanmestari haluaa kehään Robert Heleniuksen kanssa

MTV 09:34 25.05

Suomen Robert Helenius on saamassa uuden haastajan nyrkkeilyn raskaaseensarjaan. Alemman raskaansarjan entinen maailmanmestari Murat Gassiev tekee paluuta kehään painoluokkaa ylempänä. 


Presidentti Niinistö pyrki Robert Heleniuksen pukukoppiin, mutta järjestysmies puuttui asiaan – tilanne harmittaa yhä promoottori Kalle Keskistä

iltasanomat 20:23 06.05

Tänään keskiviikkona 40 vuotta täyttävällä Kalle Keskisellä riittää tarinoita – muun muassa Robert Heleniuksen mestaruusottelun jälkitunnelmista.


Robert Heleniuksen lyöntivoima vakuutti tunnetun managerin, ennakoi kutkuttavaa huippukohtaamista – ”Uskon että tulos olisi sama”

MTV 19:30 04.05

Tunnettu nyrkkeilymanageri Mike Borao uskoo Robert Heleniuksen iskujen tekevän tuhoa, jos suomalainen pääsee nousemaan samaan kehään britti-iskijä Anthony Joshuan kanssa.


Huippumanageri avaa WBA-liiton tittelisekoilua ja antaa herkullisen arvion Robert Heleniuksen tulevaisuudesta – ”Hän saa mahdollisuuden”

MTV 18:44 04.05

Maaliskuussa Adam Kownackin tyrmännyt Robert Helenius sai voitollaan yllättäen WBA-liiton kultamestarin tittelin. Nyrkkeilymanageri Mike Borao uskoo Heleniuksen nousevan liiton ykköshaastajaksi.


Robert Heleniuksen tarjottimelle megaottelu? Nyrkkeilyn huipulla todellinen yllätyskäänne: "Olen valmis matkaan"

MTV 09:18 01.05

Ammattinyrkkeilyn odotetuin suurottelu on britti-iskijöiden Tyson Furyn ja Anthony Joshuan kohtaaminen. ESPN:n tietojen mukaan raskaan sarjan suurottelusta on yllättäen käynnistetty neuvottelut, vaikka molemmilla on sopimus muista otteluista eikä otteluiden järjestämisestä ole vielä tietoa koronamääräysten takia.


Asiantuntijalta karu arvio: Robert Heleniuksen haave on uhattuna – ammattinyrkkeilyn seuraavat suurottelut saatetaan nähdä vasta ensi vuoden puolella

yle 00:20 28.04

Ammattinyrkkeilyn suurimpien tähtien edesottamuksia joudutaan BBC:n asiantuntijan mukaan odottamaan pitkälle ensi vuoden puolelle.


Nyrkkeilymaailmaa järkyttäneen Robert Heleniuksen tilanne hämmentää yhä – MM-otteluun supertähteä vastaan on tunkua: "Eivät todellakaan ansaitse"

MTV 09:15 26.04

Nyrkkeilijä Robert Helenius on kerännyt itselleen aimo annoksen itseluottamusta maaliskuisesta ottelustaan, jossa hän tyrmäsi Adam Kownackin New Yorkissa.


Raskasta sarjaa kovalla kädellä hallinnut mestari ei halunnut kohdata Robert Heleniusta: ”Hän oli suuri uhka Klitshkolle”

iltasanomat 17:11 20.04

Heleniuksen voittanut Dillian Whyte kertoi kunnioituksestaan suomalaista kohtaan.


Kommentti: Robert Helenius ei ole niiden miesten listalla, jotka Anthony Joshua haluaa kohdata ennen kuin jää eläkkeelle

yle 12:03 20.04

Heleniuksen voittamisella ei olisi mitään merkitystä Joshuan uran kannalta, kirjoittaa Yle Urheilun Christer Sarlin.


Kiirettä pitää! Robert Heleniuksen managerilta paljonpuhuva huomio jymyvoiton seurauksista

MTV 10:25 17.04

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius ja hänen managerinsa Markus Sundman vahvistavat, että raskaan sarjan suomalaisammattilaisen tavoitteena on WBA-liiton maailmanmestaruus. Titteli on tällä erää britti Anthony Joshuan hallussa ja hänen on tarkoitus puolustaa sitä bulgarialaista Kubrat Pulevia vastaan näillä näkymin loppukesästä.


Huippukunnossa oleva Robert Helenius ei lepää ennen kuin suuri unelma on saavutettu, uran tärkein voitto seurausta erityiselle tapahtumaketjulle – "Iso kivi tippui hartioilta"

MTV 07:30 16.04

Omien sanojensa mukaan uransa parhaassa kunnossa olevan Robert Heleniuksen tähtäin on yhä MM-tittelissä. Uran varrelle on mahtunut karvaita pettymyksiä, jotka ovat kuitenkin muovanneet Heleniuksesta paremman nyrkkeilijän.


Hot topics