10 vuotta sitten nähtiin yksi MM-historian kuuluisimmista käsivirheistä – Suarezille ei edelleenkään anneta anteeksi

iltasanomat 20:34 02.07

"Hän tietää, mitä teki", ottelussa puolustajana pelannut Hans Sarpei sanoo BBC:llä.


10 vuotta sitten nähtiin yksi MM-historian kuuluisimmista käsivirheistä – Suarezille ei edelleenkään anneta anteeksi

MTV 20:04 02.07

Torstaina tuli kuluneeksi tasan kymmenen vuotta kuumasta jalkapalloillasta Etelä-Afrikan Johannesburgissa – illasta, jota ei vierähtänyt vuosikymmen ole saanut unohtumaan länsiafrikkalaisessa Ghanan valtiossa.


Hongkongissa poliisi otti kiinni melkein 400 ihmistä – Pompeo: ”Yhdysvallat ei aio katsoa toimettomana”

iltasanomat 20:44 01.07

Hongkongissa poliisi otti kiinni melkein 400 ihmistä, heistä kymmenen uuden turvallisuuslain perusteella.


Hongkongissa poliisi hajottaa mielenosoituksia kyynelkaasulla ja vesitykillä

iltasanomat 11:21 01.07

Poliisi kertoo pidättäneensä yli 30 ihmistä. Heistä osa on pidätetty uuden turvallisuuslain perusteella.


Sebastian Aholla tänään massiivinen tilipäivä – kalpenee silti miljoonakaupalla Auston Matthewsin rinnalla

MTV 09:04 01.07

Jääkiekon NHL on ollut tauolla jo kuukausia koronaviruspandemian takia, mutta tänään on monella pelaajalla syytä hymyyn. Yksi heistä on Carolina Hurricanesin suomalaistaituri Sebastian Aho. 


Mika Häkkinen laukoo kovaa tekstiä Ferrarin toiminnasta – kuljettajien kohtelu saa mestarin hämilleen: "Sitä en hiffaa"

MTV 05:55 01.07

Ferrari on houkutellut vuosien saatossa F1-talliinsa tukun historian kovimpina pidetyistä kuljettajista. Viimeisten vuosikymmenten aikana vain harvat heistä ovat yltäneet menestykseen punaisen auton ohjaimissa.


Pirjo-Leena Pitkänen, 75, ajoi mökille salaa yön pimeydessä, kun ikäihmiset kehotettiin kotikaranteeniin: “Päättäjät eivät pysty asettumaan housuihimme”

yle 19:00 28.06

Yli 70-vuotiaat saivat maaliskuussa muita tarkemmat koronaohjeistukset. Nyt kaksi heistä kertoo, miten se muutti arjen.


Keksitty väite Sanna Marinin puheista leviää Twitterissä – suurlähetystö kiirehti kumoamaan

yle 13:04 28.06

Twiitin mukaan Marin olisi kommentoinut Boltonin kohukirjaa.


Tiktok-haaste särkee sydämen - edesmenneet rakkaat jättävät tyhjiön

iltalehti 20:53 27.06

Tiktokissa muistellaan koskettavalla tavalla edesmenneitä läheisiä. Nuorten suosimassa videopalvelu Tiktokissa on levinnyt kesäkuun ajan varsin koskettava haaste. Haasteessa muistellaan edesmenneitä perheenjäseniä, ystäviä ja lemmikkejä luomalla vanha, merkityksellinen valokuva uudelleen ilman edesmennyttä henkilöä. Haasteen tarkoitus on kuvata, miltä elämä tuntuu ilman rakasta läheistä.


Huuhkajien kapteeni Tim Sparv sivussa Tanskan liigan ratkaisuvaiheista

yle 15:03 26.06

Pohjevamma kiusaa jälleen Tanskassa pelaavaa Tim Sparvia.


Tiesitkö, mitä kuninkaalliset puolisot tekivät työkseen ennen liittymistään hoviin? Lista saattaa yllättää: Glamourmalli, lastenhoitaja, kuntosaliyrittäjä...

iltalehti 07:01 26.06

Muistatko vielä, mitä kuninkaalliset puolisot tekivät ennen kuin heistä tuli kuninkaallisia? Entisaikoihin kuninkaallisten sallittiin pariutua vain toisten kuninkaallisten ja aatelisten kanssa. Viime vuosikymmeninä säännöstä on kuitenkin joustettu, ja monet kuninkaalliset ja kruununperijät ovat löytäneet puolisonsa tavisten joukosta. Monilla näistä on takanaan monivaiheinen työura ennen kuninkaallisiin tehtäviin siirtymistään. Lady Diana Spencer työskenteli ennen avioitumistaan useaan otteeseen lasten parissa. Hän toimi Lontoon Pimlicossa sijaitsevassa päiväkodissa avustajana sekä amerikkalaisen liikenaisen Mary Robertsonin perheessä lastenhoitajana. Robertsonin kerrotaan maksaneen 18-vuotiaalle Dianalle viiden euron tuntipalkkaa ja yllättyneen, kun myöhemmin sai tietää Dianan päätyneen osaksi kuninkaallista perhettä.


Horoskooppi

iltalehti 01:59 26.06

OINAS 21.3.–19.4. Olet levoton ja ärtyisä, ja keskittymiskykysi on olematon. Vetäydy hetkeksi omiin oloihisi suojaan ärsyketulvalta, niin huomaat, että olosi helpottuu ja mielesi tasoittuu. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Elämääsi on tullut runsaasti uusia ihmisiä. Eräs heistä viehättää sinua erityisesti, ja vanhat ystäväsi ja muut läheisesi tuntevat kenties jäävänsä hieman taka-alalle.


Arvostetun urheilukanavan listaukseen ylsi kuusi suomalaista NHL-tähteä – valitaanko joku heistä tulevaisuudessa Hall of Fameen?

iltasanomat 06:45 25.06

ESPN listasi tulevaisuuden Hall of Fame -ehdokkaat kustakin 31 NHL-seurasta.


Pääkirjoitus: Aika lähteä liikkeelle ja tavata isovanhempia

iltasanomat 21:00 24.06

Kun yli 70-vuotiaiden koronarajoituksia on nyt purettu, toivottavasti mahdollisimman moni heistä lähtee liikkeelle ja tapaamaan ihmisiä.


Eduskunta kävi lennokkaan keskustelun kansanedustaja Mäenpään vieraslaji-puheista: ”Huonoista vitseistä loukkaantuvat ovat joko tosikkoja tai liian politisoituneita”

iltasanomat 18:55 24.06

Värikkäässä keskustelussa Juha Mäenpään (ps) vuoden takaisiin puheisiin viitattiin toisessa päässä huonoina vitseinä ja toisessa ne rinnastettiin 1930-luvun Saksan retoriikkaan. Mäenpään syytesuojasta äänestetään perjantaina.


Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow avautuvat Frendien paluusta: ”Olemme kaikki pieniä palasia heistä”

iltalehti 15:10 24.06

Erikoisjakson kuvaukset lykkääntyivät koronaviruspandemian vuoksi. Rakastettu Frendit-sarja tekee paluun, kun sarjan näyttelijät kokoontuvat HBO Max -kanavalle kuvattavan erikoisjakson merkeissä. Paluun oli tarkoitus tapahtua jo keväällä, mutta koronaviruspandemian vuoksi kuvaukset lykkääntyivät. Sarjan fanit saivat kuitenkin pienen herkkupalan maanantaina, kun näyttelijät Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow olivat Varietyn haastattelussa. Aniston näytteli sarjassa Rachel Greenea, Kudrow Phoebe Buffayta.


Eduskunnan täysistunnossa käsitellään tänään sitä, saako valtakunnansyyttäjä syyttämisluvan perussuomalaisten Mäenpään vieraslajipuheista

yle 04:42 24.06

Asiasta äänestetään perjantaina.


Arja Paanasen kommentti: Paljastukset Niinistön puheista ovat kuin musiikkia Putinin korville

iltasanomat 16:11 22.06

Sauli Niinistö näyttää sanoneen Donald Trumpille Helsingissä täsmälleen juuri ne asiat, jotka Vladimir Putin halusikin hänen sanovan, Arja Paananen kirjoittaa.


Leirintäalueyrittäjää epäillään kesä­työn­tekijöiden asiattomasta koskettelusta ja seksuaali­sävytteisistä puheista

iltasanomat 14:29 22.06

Uhrit olivat epäiltyjen rikosten tekoaikaan 16-18-vuotiaita.


Hot topics