Lähellä kuolemaa käynyt Heidi Suomi kertoo toipumisestaan – vakava sairastuminen vei voimat: "Hengästyttää ja hikoiluttaa"

mtv 20:34 28.09

Radiojuontaja Heidi Suomi kertoo Instagram-tilillään, kuinka toipuminen vatsakalvontulehduksesta etenee.


Heidi Suomi toipuu vakavasta leikkauksesta – kertoo somessa avoimena voinnistaan: ”Hengästyttää ja hikoiluttaa”

iltalehti 11:19 28.09

Heidi Suomi julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo toipumisestaan. Radio Novan juontaja Heidi Suomi kertoi taannoin joutuneensa sairaalaan pahojen vatsakipujen vuoksi. Sittemmin selvisi, että tosi oli kyseessä, ja Suomi leikattiin laajalle levinneen vatsakalvontulehduksen vuoksi. – Minut leikannut gastrokirurgi kertoi myöhemmin, että vatsa oli pitänyt avata, koska vatsakalvontulehdus oli levinnyt niin laajalle. Tilani oli ollut hengenvaarallinen. Vatsan huuhtelu oli kestänyt kaksi tuntia, Suomi kirjoitti aiemmin Instagramissa.


Heidi Suomi sivuutti vatsakivun, joka osoittautui hengenvaaralliseksi – kertoo nyt voinnistaan hurjan vatsaleikkauksen jälkeen

iltasanomat 10:13 28.09

Heidi Suomi kertoo kuulumisiaan viikko leikkauksen jälkeen.


Heidi Pakarinen pysäytti poliisien jahtaaman huume­kuskin kiivaassa taka-ajossa – esitutkinta­materiaali paljastaa: Tällaista jälkeä rytäkässä syntyi

iltasanomat 18:09 24.09

26-vuotias mies myöntää valtaosan syytteistä, jotka hän sai torstaina Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.


Radiojuontaja Heidi Suomi kertoo käyneensä lähellä kuolemaa – lopulta syy kivuille selvisi: Heräämössä kysyin, että kuolinko minä"

mtv 18:07 23.09

Heidi Suomen oireet alkoivat alavatsakivuista, jotka äityivät lopulta niin pahaksi, että hänen tulehdusarvonsa olivat 400 tietämillä. 


Heidi Suomen vatsakipu osoittautui hengenvaaralliseksi – paljastaa Instagramissa käyneensä lähellä kuolemaa

iltasanomat 17:40 23.09

Radiojuontaja Heidi Suomi paljastaa Instagramissa joutuneensa leikkaukseen kivuliaan vatsakalvontulehduksen takia.


Heidi Suomi kävi lähellä kuolemaa - julkaisi dramaattisen kuvan

iltalehti 16:51 23.09

Heidi Suomi kertoo Instagramissa, miksi joutui sairaalaan. Radio Novan juontaja Heidi Suomi joutui noin viikko sitten sairaalaan. Tuolloin syytä oireisiin ei vielä tiedetty. Nyt tiedetään. Suomi kirjoittaa Instagramissa käyneensä lähellä kuolemaa.


Heidi Suomi joutui sairaalaan ja tiputukseen: ”Ei kannata kysyä mikä mua vaivaa”

iltalehti 22:41 17.09

Juontaja Heidi Suomi kertoo Instagramissa joutuneensa sairaalaan. Radio Novan illoista tuttu juontaja Heidi Suomi sanoo joutuneensa sairaalahoitoon. Suomi on julkaissut kaksi kuvaa sairaalasta. Toinen kuvista on julkaistu kolme päivää sitten, ja siinä Suomella on kädessään tiputusletku.


Suomalaishyökkääjä oli juuri murtautumassa maajoukkueen vakiopelaajaksi, kun kaikki meni uusiksi vakavan loukkaantumisen takia – Heidi Kollanen kertoo vaikeasta tilanteestaan

yle 15:54 16.09

Jalkapalloilija Heidi Kollasen eturistiside katkesi toissa viikonloppuna. Vakavasta vammasta kuntoutuminen kestää ainakin 8–9 kuukautta.


Maajussi-Heidin kanssa kolme vuotta sitten treffeillä ollut Timo pohtii tilannettaan sulhasehdokkaiden joukossa: "En koe olevani etulyöntiasemassa"

mtv 19:04 14.09

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Timo on entuudestaan tuttu hahmo Heidin elämässä, joka etsii tositarkoituksella elämänmittaista kumppanuutta.


Toisellakin maajussi-Heidin sulhasehdokkaalla on ollut entuudestaan yhteys naiseen: "Tajusin, että mä olen ollut..."

mtv 19:01 14.09

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jari P on vieraillut entuudestaan Heidin tilalla. 


Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jussi omaa erikoisen elämäntyylin: "Juomavesi haetaan paloasemalta ja pesuvesi tulee taivaalta"

mtv 13:33 11.09

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jussi asuu lähes satavuotiaassa talossa, jossa ei ole muuta modernia mukavuutta kuin sähköt.


Nämä puolisoehdokkaat maajussit valitsivat ryhmätreffeille – päätös sai yhden naisista pidättelemään itkua

iltasanomat 21:53 07.09

Tämän illan Maajussille morsian -jaksossa Aleksi, Heidi, Miia ja Joui valitsivt neljä parasta puolisoehdokasta, joiden kanssa he lähtevät seuraavaksi ryhmätreffeille.


Maajussitar Heidi kohtasi pikatreffeillä vanhan heilansa: ”Onko sulla ollut sutinaa tässä välillä?”

iltalehti 21:00 07.09

Maajussille morsian -ohjelmassa tentattiin kumppaniehdokkaita viiden minuutin treffeillä. Naantalissa oltiin kovan paikan edessä, kun maajussit ja jussittaret pääsivät viiden minuutin pikatreffeillä jututtamaan kumppaniehdokkaitaan. Nähtiin niin täydellisiä jäätymisiä kuin ihastunutta hekotteluakin.


Maajussi-Heidi muistaa vihdoin, missä tapasi entuudestaan tutun sulhasehdokkaansa: "Kyllä ne tavallaan olivat treffit silloin"

mtv 20:15 07.09

Maajussi-Heidi muistaa viimein, missä hän on kohdannut entuudestaan tutun sulhasehdokkaansa Timon.


Taiteilija-sulhasehdokas yllättää maajussi-Heidin lahjalla – nainen ei kuitenkaan vaikutu: "Ei meillä ihan kauheasti mitään yhteistä ole"

mtv 17:03 07.09

Maajussi-Heidi tapaa taitelija-Raunon, joka haltioituu maajussittaren kohtaamisesta täysin.


Tangokuningatar pysäytti nopealla liikkeellä kaaharin takaa-ajon päätteeksi – kuskille liuta syytteitä

iltasanomat 13:31 04.09

Tangokuningatar Heidi Pakarisen ”sisäinen poliisi heräsi”, kun hän todisti takaa-ajotilannetta Varkaudessa. Kaaharille luetaan pian syytteet.


Keihäsnaiset Suomi-Ruotsi-otteluun valittiin karsintakisassa – kauden kotimainen kärki jäi yllättäen ulos joukkueesta

iltalehti 21:58 01.09

Kauden kotimainen kärkitulos on Heidi Nokelaisen ryhmässä, mutta keihäsnaista ei nähdä viikonloppuna Tampereella. Suomen keihäsnaiset karsivat tiistaina paikasta viikonloppuna kisattavaan Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Pisimmälle keihään kiskaisi Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen, jonka heitto kantoi Jyväskylän illassa 56,01 metriin. – En ole vielä ehtinyt paljon Ruotsi-ottelua miettiä. Mutta tosi kiva, että onnistuin ja pääsen maaotteluun heittämään. Omat heitot olivat nyt tuommoisia perusheittoja. Tekniikan kanssa on vielä hommia, Valtanen kommentoi Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.


Hot topics