Jukka Haapalainen paljastaa – tämän TTK-parin välillä vallitsi maaginen kemia: "Toisilleen äärimmäisen hyvin sopivat"

mtv 21:44 22.11

Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjaksossa tuomarit muistelevat täyden kympin arvoisia tanssiesityksiä.


Jukka Haapalainen muistelee erästä täyden kympin tanssia: "En usko, että niin lyhyessä ajassa olisi edes mahdollista..."

mtv 21:44 22.11

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen muistelee ohjelman erikoisjaksossa erästä täyden kympin tanssia. 


Jukka Haapalainen iloitsee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman semifinalisteista: "Näytti alussa vähän miesten kaudelta"

mtv 19:03 16.11

Tähtituomari Jukka Haapalainen kommentoi TTK:n semifinalisteja.


Jukka Hildén sai kylmää kyytiä tuomareilta – Jukka Haapalainen näytti itse mallia miehelle: "Nyt on pakko puuttua tähän"

mtv 07:00 09.11

Jukka Hildén esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kymmenessä livelähetyksessä sunnuntai-iltana voimakkaan paso doblen.


Jukka Haapalainen paljastaa – tähtituomarit puivat kulisseissa tanssiparien onnistumisia: "On kiva kuulla kollegoiden ajatuksia"

mtv 13:22 28.10

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Jukka Haapalainen kertoo, että kilpailun koveneminen näkyy myös tuomareiden kommenteissa ja pisteissä.


Jare Brandilta jälleen tyylipuhdas suoritus – Jukka Haapalainen heitti suoran kysymyksen: "Haluatteko voittaa tämän kilpailun?"

mtv 21:05 11.10

Räppäri Jare Brand pisti jälleen parastaan Tansii Tähtien Kanssa -ohjelman kuudennessa livelähetyksessä.


Tähtituomari Jukka Haapalainen paljastaa – hän on kehittynyt eniten tanssissa: "Ei aloittanut kovin lupaavasti"

mtv 17:03 05.10

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Jukka Haapalainen analysoi kauden tähtipareja MTV Uutiset Livessä.


Jukka Haapalainen kuvailee yhden TTK-parin nousseen ennakkosuosikiksi: "Tilannehan voi muuttua ja on monesti muuttunutkin"

mtv 08:02 20.09

Jukka Haapalaisen mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella on nähty hyviä onnistumisia.


Tätä et nähnyt televisiossa - tällainen iltapuku Helena Ahti-Hallbergin yllä oli Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä

iltalehti 23:50 06.09

Helena Ahti-Hallberg edusti säihkyvässä iltapuvussa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä sunnuntaina. Tanssii tähtien kanssa - ohjelman tuomareina nähdään tälläkin kaudella Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen ja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg saapui Tanssii tähtien kanssa - livelähetykseen sädehtivässä iltapuvussa. Kimmeltävä iltapuku keräsi ihailevia katseita yleisöltä ja juontajilta. Se toi mieleen Jennifer Lopezin kimaltavat asut. Hiukset oli koottu naiselliseen kampaukseen pään päälle.


Niklas Hagmanin tanssi kerää ylistystä, ex-jääkiekkoilija vaatimattomana: "Ehkä isi jotain osaa"

iltalehti 23:39 06.09

Tanssii tähtien kanssa pyörähti sunnuntaina upeasti käyntiin. Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja hänen parinsa Kia Lehmuskoski kuuluivat illan yllättäjiin. Tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen ylistivät kaikki Hagmanin suoritusta ennen pisteiden antamista. Myös somessa Hagmanin ja Lehmuskosken tanssia on ylistetty. – Kommenteista tuli tietynlainen terve itseluottamus. Arvelin, että jos onnistutaan, niin voidaan saada hyviä pinnoja, Hagman kommentoi Iltalehdelle kuvausten päätyttyä vaatimattomasti.


Korona sulki Sirpa Suutari-Jääskön ja Jukka Haapalaisen Lontooseen ja toi heidät uuteen elämäntilanteeseen –”Emme ole koskaan aikuisiällä olleet noin pitkää aikaa samassa paikassa”

iltasanomat 18:45 09.08

Kun Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen avioituivat juhannuksena 21 vuotta sitten, he olivat tanssineet yhdessä kymmenen vuotta.


Vuoden 2019 Tanssii tähtien kanssa -opettajat ja kilpailijat kerääntyivät ”luokkakokoukseen” – katso kuvat

iltalehti 13:27 26.07

Jannika B, Laura Lepistö, Mika Poutala ja monet muut viettivät kesäiltaa yhdessä. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman opettajana tunnettu Marko Keränen on jakanut kesäisen valokuvan Instagram-tilillään. Kuvassa hymyilevät vuoden 2019 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman osallistujat ja opettajat. Myös ohjelman tuomarit ehtivät paikalle. Kaikki eivät paikalle päässeet, mutta kuvassa ovat ainakin Jutta ja Sami Helenius, Mika Poutala, Ansku Bergström, Jorma Uotinen, Saana Akiola, Aleksi Seppa?nen, Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen, Laura Lepistö, Jannika B, Veronica Verho, Katri Mäkinen, Matti Puro ja Christoffer Strandberg.


Hot topics