Video: jalkapalloilija puri vastustajaansa Italiassa – raukkamaisesta tempusta tuntuva rangaistus

iltasanomat 19:15 08.07

Serie A:n kakkossijasta taistelevalle Laziolle tappio häntäpään Lecceä vastaan oli kova pala purtavaksi.


Johnny Depp antoi 13-vuotiaalle tyttärelleen huumeita - piti sitä vastuullisena vanhemmuutena

iltalehti 18:24 08.07

Johnny Deppin päihdehistoriaa on käyty läpi tuoreessa oikeusistunnossa. Näyttelijä Johnny Depp, 56, nosti syytteen brittiläisen The Sun -lehden kustantajaa ja sen päätoimittajaa vastaan vuonna 2018, sillä häntä oli luonnehdittu ex-vaimoonsa Amber Heardiin, 33, liittyvässä artikkelissa vaimonhakkaajaksi. Depp ja Heard puivat edelleen vuonna 2017 päättyneen myrskyisän avioliittonsa jälkipyykkejä. Vuonna 2015 avioituneen parin lyhyttä ja railakasta yhteiseloa varjostivat lukuisat pahoinpitelysyytökset puolin ja toisin.


Johnny Deppin uusi oikeudenkäynti alkoi - tyrmää valheiksi kaikki Amber Heardin väitteet pahoinpitelyistä

iltalehti 16:28 07.07

Johnny Deppin oikeustaistelu brittiläistä The Sun -sanomalehteä vastaan alkoi. Näyttelijä Johnny Depp, 56, nosti syytteen brittiläisen The Sun -lehden kustantajaa ja sen päätoimittajaa vastaan vuonna 2018, sillä häntä oli luonnehdittu ex-vaimoonsa Amber Heardiin, 33, liittyvässä artikkelissa ja otsikossa vaimonhakkaajaksi. Depp ja Heard puivat edelleen vuonna 2017 päättyneen myrskyisän avioliittonsa jälkipyykkejä. Vuonna 2015 avioituneen parin lyhyttä ja railakasta yhteiseloa varjostivat lukuisat pahoinpitelysyytökset puolin ja toisin.


Näyttelijä Alicia Arden väittää Jeffrey Epsteinin hyväksikäyttäneen häntä 90-luvulla – luuli saapuvansa Victoria’s Secret koe-esiintymiseen

iltasanomat 15:45 07.07

Näyttelijä-malli Alicia Arden on paljastanut yksityiskohtia siitä, mitä hänen ja Jeffrey Epsteinin välillä tapahtui hotellihuoneessa Santa Monicassa 1997.


Halle Berry ilmoittaa vetäytyvänsä kriittisesti vastaanotetusta elokuvaroolista: ”Transyhteisön pitää saada tilaisuus kertoa omat tarinansa”

iltalehti 11:26 07.07

Näyttelijä Halle Berry kertoo anteeksipyynnössään valistavan itseään entisestään transihmisten oikeuksista. Näyttelijä Halle Berry, 53, ilmoittaa vetäytyvänsä tulevasta elokuvaroolistaan saamansa negatiivisen palautteen myötä. Berryn oli tarkoitus esittää elokuvassa transmiestä. Näyttelijän mukaan hän oli valmistautunut rooliin, mutta häntä ei ollut vielä virallisesti valittu. Tulevasta roolista kertoessaan Berry muun muassa puhui hahmostaan toistuvasti virheellisesti naisena ja kuvaili elokuvan juonta ”naisen tarinaksi”. Hän on myös kertonut olevan innokas syventymään ”tuohon maailmaan”, jolla hän ilmeisesti viittaa transyhteisöön.


Pop-ikoni Michael Jacksonin tytär paljastaa – isä kiusoitteli lapsuudessa seksuaalisesta suuntautumisesta

iltalehti 22:36 05.07

Näyttelijä ja malli Paris Jackson palaa tuoreessa haastattelussa lapsuusmuistoihinsa. Pop-ikoni Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 22, kertoo tuoreessa haastattelussa isänsä kiusoitelleen häntä seksuaalisesta suuntautumisesta lapsena. Näyttelijänä ja mallina tunnettu Paris oli isänsä kuollessa vain 11-vuotias. Hän kertoo haastattelussa kamppailleensa seksuaalisuutensa kanssa kasvaessaan, ja myöntää isän saaneen melko nopeasti kiinni hänen tuntemuksistaan. Pop-ikoni oli elämänsä aikana kaksi kertaa naimisissa naisen kanssa, mutta huhut tähden homoseksuaalisuudesta velloivat aika ajoin julkisuudessa.


Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas julkaisi tunteikkaan yhteiskuvan radalta – ”Sain tukea häntä, kuten hänkin minua”

iltasanomat 22:21 05.07

Valtteri Bottaksen tyttöystävä Tiffany Cromwell seurasi palkintojenjakoa paraatipaikalta


Shokkikäänne! TIS-Jape petti Mattua – avautuu virheestään: ”Mulla ei ole mitään syytä tai selitystä”

iltalehti 19:17 05.07

Hiljattain yhteen muuttaneen Temptation Island Suomi -parin suhde on kokenut kovan kolauksen. Temptation Island Suomen seitsemänneltä kaudelta tunnettu Mathilda eli Mattu kertoo Instagramin Story-osiossa poikaystävänsä Jarkon eli Japen pettäneen häntä. Murtunut Mattu vahvistaa tiedon Iltalehdelle.


Shokkikäänne! TIS-Jape petti Mattua: ”Olen tehnyt yhden elämäni pahimmista virheistä”

iltalehti 19:17 05.07

Hiljattain yhteen muuttaneen Temptation Island Suomi -parin suhde on kokenut kovan kolauksen. Temptation Island Suomen seitsemänneltä kaudelta tunnettu Mathilda eli Mattu kertoo Instagramin Story-osiossa poikaystävänsä Jarkon eli Japen pettäneen häntä. Murtunut Mattu vahvistaa tiedon Iltalehdelle.


Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen avoimena uransa ensimmäisistä vuosista – yritettiin lihottaa vaatteilla ja vanhentaa meikillä: ”Se oli kamalaa”

iltasanomat 07:11 05.07

Anniina Valtosesta tuli televisiosta tuttu meteorologi, kun hän oli vasta parikymppinen. Uransa alkuaikoina häntä yritettiin mahduttaa tiettyyn muottiin, mikä oli kolaus nuoren naisen itsetunnolle.


Yksi maailman vaarallisimmista jengipomoista joutuu viimein väistymään – miljoonabisneksen taustalla häijy kartelli

iltalehti 22:59 04.07

Daniel Kinahan ei ole saanut ainuttakaan tuomiota, mutta silti häntä pidetään yhtenä Euroopan vaarallisimmista rikollisista. Nyrkkeilyä seuraava maailma janoaa nähdä raskaansarjan valtiaiden Tyson Furyn ja Anthony Joshua välisen ottelun. Kesäkuun alkupuolella kuultiin vihdoin hieman konkretiaa, kun molempien nyrkkeilijöiden puolelta näytettiin vihreää valoa superkohtaamiselle.


Lehti: Skandia-miehen työnantaja piti häntä Palmen murhaajana heti veriteon jälkeen – poliisi ei kiinnostunut yhtiön sisäisestä selvityksestä

iltasanomat 22:24 04.07

Skandia-yhtiön sisällä epäiltiin, että heidän työntekijänsä Stig Engström oli pääministeri Olof Palmen murhaaja, kertoo Aftonbladet.


James Bond -elokuvassa nähty pioneerinäyttelijä Earl Cameron on kuollut

iltalehti 18:54 04.07

Brittiläinen pioneerinäyttelijä Earl Cameron kuoli 102-vuotiaana. Doctor Who -sarjassa ja James Bondin seikkailuista kertovassa Pallosalama-elokuvassa näytellyt Earl Cameron on kuollut. Brittiläinen pioneerinäyttelijä oli kuollessaan 102-vuotias. Perheystävä vahvisti kuoleman BBC:lle. – Hän on upea henkilö, henkinen ja hyvin vaatimaton. Tulemme kaipaamaan häntä, perheystävä kommentoi BBC:lle.


Ravikuski kertoo, miten tv-persoona löi häntä baarijakkaralla päähän – ”Ihan sairasta käytöstä”

iltasanomat 17:45 04.07

Epäilty pahoinpitely tapahtui perjantai-iltana Ruotsin Halmstadissa käytyjen suurten välipäivänä.


Jarkko söi persikkaa, kunnes suusta juoksi ulos jotain elävää – pihdit peräpäässä saivat miehen vakuuttuneeksi: ”Ei mikään kovin tuttavallinen”

iltasanomat 21:45 03.07

Persikan sisältä paljastui isopihtihäntä.


Jarkko söi persikkaa, kunnes huomasi, että jotain juoksee suusta ulos – sitten hän huomasi sen olevan elävä: ”Ei mikään kovin tuttavallinen”

iltasanomat 21:45 03.07

Persikan sisältä paljastui isopihtihäntä.


Kimi Räikkösen F1-paluussa värikkäitä käänteitä – "Ei mikään helpoin päivä"

MTV 21:12 03.07

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen jäi joukon häntäpäähän Itävallan GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Räikkösen toiseen sessioon mahtui myös pientä ohjelmaa..


Salla-Marja Hätinen lauloi Pyhimyksen hittikappaleen kertosäkeen, mutta häntä ei mainita esittäjätiedoissa – levy-yhtiö taipui maksamaan 10 000 euron korvaukset artistitulokkaalle

iltalehti 20:53 03.07

Rap-artisti Pyhimyksen Valo pimeän -hittikappaleen taustalla on käyty lakisotkua tekijänoikeuksiin liittyen. Asiasta kertoi ensin YleX. Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuopppala, pyysi laulajauralle haluavaa Salla-Marja Hätistä laulamaan Valo pimeän -kappaleellaan. Kappale julkaistiin, eikä tekijätiedoissa mainittu Hätisen nimeä biisin rinnakkaisartistina. Hätinen on tullut osalle yleisöä tunnetuksi Sallan ja Miron matka maailman ympäri- ja Mafia Honey-yhtyeistä. Hän lähti mukaan Valon pimeän -kappaleyhteistyöhön, koska on fanittanut Pyhimystä ja hän myös ajatteli saavansa yhteistyön kautta lisää tunnettuutta artistina.


Hot topics