Liverpool hyytyi nolla-nollaan Evertonin vieraana

iltalehti 23:02 21.06

Liverpool ei loistanut Goodison Parkilla. – Jos emme olisi voineet pelata (kautta loppuun) ja mestaruus olisi jaettu pistekeskiarvon perusteella, olisimme kaiketi mestareita. Nyt emme ole, vaan meidän on pelattava mestaruudesta – ja se on mahtava homma. Näin tunnelmoi Liverpool-manageri Jürgen Klopp seuransa verkkosivuilla ennen koronavirustauon päättymistä.


Video: ManU-veskarilta megaluokan moka – mitä ihmettä David de Gea ajatteli?

iltalehti 17:32 01.03

Everton kohtaa Goodison Parkilla Manchester United. Katso videolta, miten David de Gea törttöili Evertonin avausmaalissa. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Evertonin ja Manchester Unitedin välinen Valioliiga-kamppailu oli tuskin ehtinyt käynnistyä, kun pallo oli jo ensimmäisen kerran vierailijoiden verkossa.


Kommentti: Norwichin voitto saattaa kostautua karmivalla tavalla

iltalehti 19:31 23.11

Norwichilla on täysi työ pitää kiinni manageri Daniel Farkesta, kirjoittaa Janne Palomäki. Katso videolta Teemu Pukin Viasat-haastattelu Everton-voiton jälkeen. Valioliigan matsit näkyvät Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Everton oli surkea. Jopa Valioliigan jumbona satamakaupunkiin saapunut Norwich juoksi Goodison Parkilla täysin ansaittuun 2-0-vierasvoittoon.


Video: Teemu Pukki juhli kauden ensimmäistä vierasvoittoa - suomalaistähti suuressa roolissa

iltalehti 17:28 23.11

Norwich nappasi kauden ensimmäisen vierasvoiton kaatamalla Evertonin 2-0. Katso videolta Norwichin johtomaali Goodison Parkilla. Valioliiga-futis nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään.


Video: Teemu Pukki syötti Norwichin johtomaalin - kestääkö puolustus ottelun loppuun asti?

iltalehti 17:28 23.11

Todd Cantwell vei Norwichin 1-0-johtoon Evertonia vastaan. Katso videolta Norwichin johtomaali Goodison Parkilla. Valioliiga-futis nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään.


IL seuraa - Norwich siirtyi johtoon - Teemu Pukki syötti Kanarialintujen avausmaalin

iltalehti 17:28 23.11

Todd Cantwell vei Norwichin 1-0-johtoon Evertonia vastaan. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


IL seuraa - Norwichilla pirteä esitys vieraskentällä - Teemu Pukki on pysynyt Everton-puolustuksen pihdeissä

iltalehti 17:28 23.11

Everton-Norwich on avausjakson jälkeen yhä 0-0. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


IL seuraa - Norwichin uusittu keskikenttä ruokkii Teemu Pukkia - avausminuutit Evertonin komennossa

iltalehti 17:28 23.11

Everton-Norwich on 0-0-tasatilanteessa 25 minuutin pelin jälkeen. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


Hot topics