Kimi Räikkönen säästyi rangaistukselta – Ferrarin ja Charles Leclercin tilanne synkkeni entisestään

iltalehti 19:06 11.07

Alfa Romeo -kuski Kimi Räikkönen joutui vastailemaan F1-tuomaristolle toimistaan punaisten lippujen aikaan, mutta säästyi rangaistukselta. Kimi Räikkönen oli kutsuttu Itävallan GP:n tuomariston juttusille, kertoo Racefans. Syynä tähän oli se, että suomalainen ei mennyt varikolle samalla kierroksella, kun punaiset liput alkoivat liehua. Myös Ferrarin Charles Leclerc oli kutsuttu tuomariston eteen kuultavaksi samasta syystä. Spielbergin radalla alkoivat punaiset liput liehua ensimmäisessä aika-ajovaiheessa, kun Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi pyörähti, osui rataa ympäröivään rengaskaiteeseen ja joutui pysäyttämään autonsa radan varteen.


Kimi Räikkönen joutuu tuomareiden kuultavaksi – Jäämieheltä paljon puhuva reaktio erikoiseen sekoiluun

iltalehti 19:06 11.07

Alfa Romeo -kuski Kimi Räikkönen joutuu vastailemaan F1-tuomaristolle toimistaan punaisten lippujen aikaan. Kimi Räikkönen on kutsuttu Itävallan GP:n tuomariston juttusille, kertoo Racefans. Syynä tähän on se, että suomalainen ei mennyt varikolle samalla kierroksella, kun punaiset liput alkoivat liehua. Myös Ferrarin Charles Leclerc on kutsuttu tuomariston eteen kuultavaksi samasta syystä. Spielbergin radalla alkoivat punaiset liput liehua ensimmäisessä aika-ajovaiheessa, kun Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi pyörähti, osui rataa ympäröivään rengaskaiteeseen ja joutui pysäyttämään autonsa radan varteen.


IL seuraa livenä: Bottas hamuaa paalupaikkaa hurjassa säässä – Räikkönen jäi ensimmäiseen osioon, Giovinazzi ajoi ulos

iltalehti 15:01 11.07

Valtteri Bottas hakee jatkoa erinomaisesti käynnistyneelle kaudelleen. F1-kauden toinen osakilpailu ajetaan tutussa paikassa Red Bull Ringin radalla Itävallassa. Viikonloppu kantaa Steiermarkin osakilpailun nimeä. Avausosakilpailussa paalun ja voiton napannut Valtteri Bottas on jälleen yksi kärkinimistä, mutta rataa riepotteleva rajuilma voi tehdä tyhjäksi aika-ajot.


Kimi Räikkösen tallikaveri villeissä Ferrari-spekulaatioissa – "Katsotaan, katsotaan"

MTV 08:24 11.07

F1-maailmassa on alettu spekuloida silläkin vaihtoehdolla, että Ferrarin ja Sebastian Vettelin yhteinen taival saattaisi rajuimmassa tapauksessa päättyä jo kesken tämän kauden. Näissä puheissa pöydälle on nostettu Alfa Romeon Antonio Giovinazzin nimi.


Kimi Räikkönen saa perjantaina rinnalleen Robert Kubican – kokenut testikuljettaja: "Viikonloppu on kaikille uusi kokemus"

MTV 19:21 07.07

Puolalainen Robert Kubica ajaa perjantaina ensimmäiset harjoitukset Alfa Romeolla, kun formula ykköset jatkavat MM-sarjaa Itävallan Spielbergissä. Toisissa harjoituksissa talli ajattaa Kimi Räikkösen parina tuttua Antonio Giovinazzia, joka avasi MM-sarjan sunnuntaina yhdeksännellä sijalla.


Käsittämätöntä – F1-asiantuntijalta shokeeraava huomio Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon menosta

MTV 18:49 04.07

Alfa Romeon vauhti ei vakuuttanut Itävallan GP:n aika-ajossa. Antonio Giovinazzi (18.) ja Kimi Räikkönen (19.) jäivät molemmat aika-ajon ensimmäiseen osioon.


Kimi Räikkösen kommentti ilahdutti tallikaveri Antonio Giovinazzia – ”Se teki minut tosi iloiseksi!”

iltasanomat 06:53 03.07

Antonio Giovinazzilla on mittatikkuna 40-vuotias maailmanmestari Kimi Räikkönen, jonka nopeus vakuuttaa yhä.


Kimi Räikkösen paljastus sai tallikaverin häkeltymään – ”Minusta tuntuu, että tunne on molemminpuolinen”

iltasanomat 06:53 03.07

Antonio Giovinazzilla on mittatikkuna 40-vuotias maailmanmestari Kimi Räikkönen, jonka nopeus vakuuttaa yhä.


Kimi Räikkösen tallitoveri piiskaa itseään parempaan – koko ura katkolla: "Minun on pakko voittaa Kimi tänä vuonna"

MTV 13:48 01.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi tietää, että tällä kaudella hänen on näytettävä kykynsä. Ferrarin kuljettajaohjelma tuottaa jatkuvasti nuoria lupauksia, jotka hyppäisivät mieluusti hänen haalareihinsa Alfa Romeolla.


Kimi Räikkösen tallikaverin koko F1-ura vaakalaudalla? – "Tulos tai ulos"

MTV 07:30 01.07

Jatkuuko Kimi Räikkösen F1-ura vai ei, on kysymys, joka liittyy Alfa Romeoon. Italialaissveitsiläisen tallin sisällä katseet kohdistuvat myös toiseen kuskiin, Antonio Giovinazziin, joka aloittaa nyt toisen täyden kautensa F1-sarjassa.


Kimi Räikkösen tallikaveri jäi suomalaisen jyrän alle – lataa nyt kovaa puhetta: ”Minun on voitettava Kimi”

iltalehti 22:39 30.06

Alfa Romeo -kuski Antonio Giovinazzi iskee pöytään kovan tavoitteen tälle kaudelle. Antonio Giovinazzi oli viime kaudella pulassa tallikaverinsa Kimi Räikkösen kanssa. 40-vuotias Räikkönen päihitti italialaiskuskin kauden alkupuoliskon 12 osakilpailussa pistein 31–1, mutta loppukaudesta Giovinazzi piristyi hieman.


Kimi Räikkösen pomo kertoo, milloin talli julkistaa ensi kauden kuskit: ”Olemme erilaisessa tilanteessa”

iltalehti 17:54 30.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo ensi kauden kuskeista vasta syksyllä. Alfa Romeon kuskeina toimivat tällä kaudella Kimi Räikkönen sekä italialainen Antonio Giovinazzi. Kaksikko ajoi Alfa Romeo -tallissa myös viime kaudella. Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi, että ensi kauden kuskit paljastetaan vasta syksyllä.


Tallikaveri kertoo: Kimi Räikkösen F1-talli ei pääse testaamaan ennen kauden alkua – avauskisaan erityinen asetelma: ”Näemme ehkä yllätyksiä”

iltasanomat 07:55 14.06

Antonio Giovinazzi ei usko, että testaamattomuus aiheuttaa suurta eroa muihin tiimeihin.


Kimi Räikkösen tallikaveri sivuutettiin Ferrari-valinnassa – tallipäällikön lausunto pahassa ristiriidassa suomalaistähden korvaamisen kanssa

MTV 11:21 18.05

Jo vuosia tilaisuuttaan Ferrarin organisaatiossa odottanut italialaiskuski Antonio Giovinazzi ei ollut tarpeeksi kypsä F1-kuljettaja nostettavaksi Alfa Romeolta huipputiimiin, kertoo tallipäällikkö Mattia Binotto.


Miksi Ferrari sivuutti oman suojattinsa kuskivalinnassa? Tallipomolta tyhjentävä vastaus

iltasanomat 06:40 17.05

Huhut veivät Antonio Giovinazzia Ferrarille. Italialaistallin valinta kuitenkin kohdistui Carlos Sainziin.


Mika Salo hämmästyi kuullessaan uutisia Ferrarin uudesta F1-kuljettajasta – ”Kuulostaa kaukaa haetulta”

iltasanomat 06:02 13.05

Mika Salon mielestä Antonio Giovinazzi olisi luontevampi valinta Ferrarille kuin Carlos Sainz.


Valtteri Bottas Ferrarille? F1-toimittajalta herkullinen näkemys suomalaisen valteista italialaistallille

iltalehti 14:30 12.05

F1-sarjan kuskimarkkinat villiintyivät. Ferrarin ja Sebastian Vettelin polkujen eriytyminen tämän vuoden jälkeen käynnisti formula ykkösten silly seasonin. Spekulaatiot toisesta Ferrari-paikasta käyvät tällä hetkellä valtoimenaan. Charles Leclercin rinnalle on ehdotettu Daniel Ricciardoa, Carlos Sainzia ja Antonio Giovinazzia. myös Mercedeksellä sarjaa viime vuodet hallinneen Lewis Hamiltonin siirrolla on spekuloitu, Ferrari kun on aina halunnut pitää riveissään sarjan kärkikuljettajia.


Kimi Räikkösen tallikaveri pyörittelee päätään – F1-sarjan käynnistämissuunnitelma erittäin vaativa rasti kuljettajille

MTV 16:39 17.04

Alfa Romeon kuljettaja Antonio Giovinazzi ei ole aivan varma, onko F1-sarjan käynnistäminen kuukausien odottelun jälkeen valtavalla ryminällä hyväksi kuskien rasituskestävyyden kannalta.


Tallikaveri sanoo suoraan: Kimi Räikkönen teki elämästä todella vaikeaa, jakaa myös kiitosta suomalaiselle – "Se oli hänen ansiotaan"

MTV 17:05 08.04

Alfa Romeon F1-kuljettaja Antonio Giovinazzi sanoo olevansa iloinen, että saa ajaa toisenkin kauden Kimi Räikkösen tallikaverina. Vielä viime kauden alussa asetelma oli 26-vuotiaalle italialaiselle vaikea.


Kimi Räikkösen tallikaveri kertoi haasteistaan suomalaistähden rinnalla – ”Yritin ajatella asiaa eri tavalla”

iltasanomat 09:23 08.04

Kimi Räikkönen on Antonio Giovinazzin tallikaveri.


Hot topics