Turkanen! McLarenilla sensaation täräyttäneelle kuskille lähtöruuturangaistus – mokasi itse

iltalehti 15:32 10.07

Lando Norris paineli kahden auton ohitse väärässä paikassa. McLarenin Lando Norris on saanut kolmen lähtöruudun rangaistuksen tulevaan Steienmarkin osakilpailuun. Norris joutui tutkintaan miehen ohitettua kaksi autoa keltaisten lippujen heiluessa. Tuomaristo katsoi tuomiossaan Norrisin ohittaneen AlphaTaurin Pierre Gaslyn keltaisten lippujen vaiktusualueella, mikä on säännöissä kiellettyä.


Red Bullilta syrjäytetty F1-kuski löi suunsa kiinni – vaikenee kipeästä aiheesta

MTV 17:29 29.04

F1-kuljettaja Pierre Gaslyn on määrä aloittaa kausi AlphaTaurin ratissa. Ranskalainen aloitti kauden 2019 emotalli Red Bull Racingilla, mutta 11 kilpailun jälkeen edessä oli siirto tuolloin Toro Rosson nimellä tunnettuun tytärtalliin. Gasly ei ole halukas puhumaan viime kauden käänteistä julkisuudessa.


Red Bullilta sivuun siirretty F1-kuski latasi: Max Verstappenin lellimisellä kova hintalappu

MTV 16:28 10.04

F1-kuski Pierre Gaslyn mukaan koko Red Bullin talli on kuin ”räätälöity” hollantilaiselle Max Verstappenille. Gaslyn mukaan tämä on samalla syy sille, miksi Red Bull ei voi voittaa tallimestaruutta.


F1-kuskilla ikävä ongelma – pomo linjasi: ”Jos se menee liian pahaksi, hänen täytyy käyttää vaippoja”

iltasanomat 20:17 26.10

Helmut Marko kommentoi Pierre Gaslyn vatsavaivoja.


Montezuman kosto uhkaa riistää F1-kuskin lähtöruudukosta - ”Meillä ei ole varakuljettajaa”

iltalehti 19:07 26.10

Toro Rosso -talli toivoo Pierre Gaslyn pystyvän ajamaan Meksikon GP:n aika-ajon. Meksikon GP:n kolmas ja viimeinen harjoitus ajettiin sateen kastelemalla Rodríguez-veljesten moottoriradalla. Vasta viimeisen kymmenen minuutin aikana kuskit uskaltautuivat radalle slickseillä. Viimeisten minuuttien hurlumheissä parhaan kierrosajan sai Ferrarin Charles Leclerc, joka jätti tallikaverinsa Sebastian Vettelin vain 0,027 sekunnin päähän. Red Bullin Max Verstappenin kierros meni piloille, ja hollantilainen syytti siitä hänen mielestään edessä hidastellutta Kimi Räikköstä.


Hot topics