Rene Rinnekangas ”erittäin fiiliksissä” – ”Kisa oli heittämällä maailman kovatasoisin”

iltasanomat 10:38 01.02

Lumilautailija Rene Rinnekangas oli X Gamesissa kovassa seurassa. Menestystäkin tuli.


Nyt etsitään ”maailman kovakuntoisinta ihmistä” – suomalaiselta Jonne Koskelta, 25, hieno lähtö kisaan!

iltalehti 13:31 19.09

Crossfitin kovimpien urheilijoiden metsästys alkoi perjantaina. 25-vuotias Jonne Koski on avauspäivän jälkeen viidentenä Crossfit Gamesissa, jonka voittajan on mainostettu olevan ”maailman kovakuntoisin ihminen”. Crossfit on 2000-luvulla suosiotaan kasvattanut tuotemerkki ja harjoittelumuoto, jossa urheilijat ja kuntoilijat pyrkivät kehittämään tasaisesti useita fyysisiä ominaisuuksia. Crossfit Games on tuotemerkin järjestämä epävirallinen MM-kilpailu.


Aki Parviainen vakuuttunut Johannes Vetterin ME-kapasiteetista: ”Olisi sieltä tanssilavalta löytynyt se keihäs”

iltalehti 09:22 08.09

Se oli oikea pommi, kunnon jysäytys, keihäslegenda Aki Parviainen kuvailee Johannes Vetterin sunnuntaina heittämää 97,76 metrin kaarta. Täysin puskista hirmukaari ei Aki Parviaiselle tullut. Johannes Vetterin iskukyky kiinnitti hänen huomionsa jo elokuussa Turun Paavo Nurmi Gamesissa, jossa saksalainen räväytti 91,49. – Katsoin, että on pikkuisen mennyt tekniikka eteenpäin... että voi vaikka tulla vieläkin kovempia tuloksia.


Kristiina Mäkelä purskahti vuolaaseen itkuun: ”Mä olen niin väsynyt”

iltalehti 18:20 16.08

Polvivamma oli päättää Mäkelän kisan ennenaikaisesti. Kristiina Mäkelä voitti odotetusti kolmiloikan Suomen mestaruuden Turussa. Tulokseksi jäi vain 13,61, mutta kisan jälkeen Mäkelä oli onnellinen, että pystyi edes hyppäämään. –?Kesän alussa kävin kuvissa, ja silloin siellä näkyi tulehdus polvijänteessä. Sen takia hypättiin rauhallisesti. Se ei vaivannut missään muissa kisoissa, ei edes tiistaina Paavo Nurmi Gamesissa.


Vaaralliseksi kritisoitu hyppypaikka vaihtui Kalevan kisoihin – ”Se oli hukattu mahdollisuus”

iltalehti 20:00 14.08

Seiväshyppääjät yrittivät kääntää edes hyppysuunnan Paavo Nurmi Gamesissa. Tiistaina Turussa käydyssä Paavo Nurmi Gamesissa. seiväshyppääjät eivät olleet tyytyväisiä kilpailuolosuhteisiin. Hyppypaikka oli varsin poikkeuksellinen. Se sijaitsi pääsuoralla, katsomon ja radan välisessä tilassa.


Suomen kärkijuoksijalta kovaa kritiikkiä – ei annettu mahdollisuutta huippuaikaan Turussa: ”Onko se osaamisesta vai tahtomisesta kiinni?”

iltalehti 19:14 13.08

Sara Kuivisto pettyi Paavo Nurmi Gamesissa. >Gamesissa. /a> tiistaina. Hän ottaa myös yleisesti kantaa suomalaisten kyvyistä järjestää 800 metrin kilpailuja. Suomen huippujuoksijaa Sara Kuivisto a, 28, ottaa päähän tapahtumat tiistaina Turun Paavo Nurmi Gamesissa. >Gamesissa. /a> . –?Olen vähän pettynyt, kun kisa oli mitä oli. Olin tähdännyt mun huippukunnon elokuulle ja sen piti olla mun kauden pääkisa. Sitten sain yksin juosta kovassa tuulessa, kyllä se harmittaa, Kuivisto sanoo.


Suomalainen keihäänheitto rypee pohjamudissa – saksalaistähti Johannes Vetteriltä tulinen puolustuspuhe: "On muistettava, että Suomella on potentiaalinen 90 metrin heittäjä"

MTV 06:00 13.08

Maailman kovin keihäskarju Johannes Vetter viihtyi pitkään median edessä Turun Paavo Nurmi Gamesissa ja otti kantaa myös suomalaisen keihäänheiton alhoon.


Johannes Vetterin jättiheitto Turussa oli millejä vaille hylätty – julkaisi paljonpuhuvan kuvan

iltalehti 19:54 12.08

Saksalaisen 91,49 lähti niukasti heittokaaren takaa. Johannes Vetterin jättiheitto 91,49 tiistaina Paavo Nurmi Gamesissa oli millejä vaille hylätty. Saksalainen julkaisi Instagramin tarinaosiossa paljonpuhuvan kuvan tilanteesta. Keihäänheiton säännöissä sanotaan:


Daniel Ståhlin hylätty hirmukaari puhutti Turussa – hämmästynyt ruotsalaistähti teki protestin: "Näin videon itse"

MTV 14:42 12.08

Ruotsin kiekonheittotähti Daniel Ståhl pettyi silminnähden, kun hänen yli 70-metrinen heittonsa hylättiin Paavo Nurmi Gamesissa Turussa tiistaina. Hän kuitenkin nieli pettymyksensä nähtyään videon suorituksestaan. 


Poikkeusajan pieni ihme – Turussa tehtiin huomattava määrä huipputuloksia

iltalehti 12:52 12.08

Paavo Nurmi Gamesissa tiistaina nähtiin maailman tämän kauden kärkitulokset miesten keihäässä, naisten 100 metrin aidoissa ja miesten 110 metrin aidoissa. Paavo Nurmi Games tiistaina oli hiljaisella koronakaudella poikkeuksellinen ja iso kansainvälinen yleisurheilutapahtuma. Mukana oli urheilijoita 24:stä Euroopan maasta, muutama laji oli viittä vaille EM-finaalitasoa.


Turussa hirmukaaren heittäneeltä Johannes Vetteriltä mykistävä arvio potentiaalistaan – otti vertailuksi Jan Zeleznyn maailmanennätyksen

MTV 05:45 12.08

Turun Paavo Nurmi Gamesissa heti ensimmäisellä heitollaan stadionennätyksen kiskaissut Johannes Vetter on juuri nyt maailman paras keihäänheittäjä.


Presidentti Sauli Niinistö teki tiukan havainnon yleisurheilukatsomossa – ”Jaksammeko enää suhtautua tähän tarpeeksi vakavasti?”

iltasanomat 22:31 11.08

Sauli Niinistö olisi toivonut Paavo Nurmi Gamesissa hieman tiukempaa suhtautumista turvaväleihin.


Kiekkojätti Daniel Ståhlin hurja heitto hylättiin – kuuli tuloksen mitätöinnistä kesken haastattelun: ”Mä en ole johtaja, mä vain heitän kiekkoa”

MTV 22:06 11.08

Ruotsin kiekkojätti Daniel Ståhl kiskaisi kovimman Suomessa heitetyn tuloksen Paavo Nurmi Gamesissa tiistaina, mutta 70,20 metriä kantanut kaari lopulta hylättiin. Voittotulokseksi jäi hänen ainoa mittakelpoinen kiskaisu 69,23.


Ruotsin kiekkotähden jättiheitossa hämmentävää tulossekoilua – pisin kaari hylättiin jälkikäteen

iltalehti 21:49 11.08

Daniel Ståhlin 70,20 mitätöitiin yliastumisen vuoksi. Ruotsin Daniel Ståhl heitti Paavo Nurmi Gamesissa kiekkoa 70,20. Ståhlin tulos oli valotaululla ja kilpailun virallisessa tulospalvelussa netissä, mutta kilpailun jälkeen suorituksen päälle oli laitettu X. Se tarkoittaa hylättyä suoritusta.


Ruotsin kiekkotähden jättiheitossa hämmentävää tulossekoilua – pisin Suomessa koskaan heitetty kaari hylättiin jälkikäteen

iltalehti 21:49 11.08

Daniel Ståhlin 70,20 mitätöitiin yliastumisen vuoksi. Ruotsin Daniel Ståhl heitti Paavo Nurmi Gamesissa kiekkoa 70,20. Se oli pisin Suomessa koskaan heitetty kaari, kertaakaan aiemmin ei ole heitetty yli 70 metriä. Ståhlin tulos oli valotaululla ja kilpailun virallisessa tulospalvelussa netissä, mutta kilpailun jälkeen suorituksen päälle oli laitettu X. Se tarkoittaa hylättyä suoritusta.


Kuva: Annimari Kortteella kyyneleet silmissä ja raju jälki jalassa: ”On se aika turvonnut”

iltalehti 21:31 11.08

Suomalaistähti kolautti oikean jalkansa ensimmäisen kerran toiseen aitaan Paavo Nurmi Gamesissa. Annimari Kortteella oli kylmää oikeassa jalassa ja kyyneleet silmissä Paavo Nurmi Gamesin aitasuoran jälkeen. –?Osuin tosi kovaa aitaan heti alussa. Sain hyvän lähdön, mutta kun mun nopeus on paljon parempi kuin aiemmin kaudella, en hallitse sitä. Tulen suoraan aitaan, Korte kertoi.


Hirmukaaren kiskaissut Johannes Vetter suuntasi saunaan ja kysyi vinkkejä Turun yöelämään: ”Olen melko varma, että juon tänään enemmän kuin yhden oluen”

MTV 21:11 11.08

Johannes Vetter on tällä hetkellä keihäänheiton kiistaton ykkösmies maailmassa. Saksalainen osoitti sen jälleen Turussa tiistaina, kun hän kiskaisi Paavo Nurmi Gamesissa uuden stadionennätyksen 91,49.


Johannes Vetter ja Daniel Ståhl kiskaisivat hirmukaaret! Annimari Korte jätettiin neljänneksi Paavo Nurmi Gamesissa – IS seurasi

iltasanomat 20:58 11.08

Turun Paavo Nurmi Gamesissa kovatasoinen yleisurheiluilta! IS seuraa.


Daniel Ståhl upealla heitolla voittoon Turussa – soitti ilmakitaraa hirmukiskaisun jälkeen, joka kuitenkin hylättiin

iltalehti 20:35 11.08

Ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl heitti lähelle 70 metriä Turussa. Suomea sujuvasti puhuva Daniel Ståhl voitti miesten kiekonheittokisan Paavo Nurmi Gamesissa Turussa. Hän heitti ensin kolmannella heitollaan 69,23 metriä, mutta viidennellä heitollaan kiekko lensi vieläkin pidemmälle, kun 27-vuotias heitti 70,20 metriä. Heittonsa jälkeen Ståhl soitti ilmakitaraa Metallican tahtiin. Tulos kuitenkin hylättiin kilpailun jälkeen, joten Ståhl in tulokseksi jäi 69,23.


Daniel Ståhl upealla heitolla voittoon Turussa – soitti ilmakitaraa hirmukiskaisun jälkeen

iltalehti 20:35 11.08

Ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl heitti yli 70 metriä Turussa. Suomea sujuvasti puhuva Daniel Ståhl voitti miesten kiekonheittokisan Paavo Nurmi Gamesissa Turussa. Hän heitti ensin kolmannella heitollaan 69,23 metriä, mutta viidennellä heitollaan kiekko lensi vieläkin pidemmälle, kun 27-vuotias heitti 70,20 metriä. Heittonsa jälkeen Ståhl soitti ilmakitaraa Metallican tahtiin.


Hot topics