Freiburgin puolustus tänään helteessä - jatkuuko Mönchengladbachin hyökkääjien hurja vire?

iltalehti 13:30 05.06

Perjantain pelivalinta löytyy Bundesliigasta. Freiburg-Mönchengladbach -ottelussa katseet kannattaa kiinnittää vierasjoukkueen kärkipariin Marcus Thuram - Alassane Plea. Kaksikko on iskenyt koronatauon jälkeisissä neljässä pelissä yhteensä jo kuusi maalia. Kaksi voittoa ja yksi tasapeli ovat pitäneet Mönchengladbachin kiinni paikassa ensi kauden Mestarien liigaan. Joukkue on tällä hetkellä neljäntenä, eli viimeisellä suoraan UCL-paikkaan oikeuttavalla sijalla.


Lukas Hradecky torjui nollapelin – Leverkusen nappasi tärkeän voiton sarjahistoriaa tehneen 20-vuotiaan osumalla

MTV 07:55 30.05

Saksan jalkapallon Bundesliigassa Lukas Hradeckyn Leverkusen otti tärkeän 1–0-voiton Freiburgista.


Hradecky torjui nollapelin, Leverkusenin nuori tähti teki Bundesliigan historiaa

yle 00:00 30.05

Lukas Hradecky torjui nollapelin, kun Bayer Leverkusen palasi voittojen tielle Saksan Bundesliigassa voitettuaan vieraissa Freiburgin 1-0 (0-0). Video: Viasat


Leverkusen taistelee pääsystä Mestarien liigaan – maestro Kai Havertz pyöritti Freiburgia

iltalehti 23:25 29.05

Bayern Leverkusenin helmi Kai Havertz pelasti jälleen joukkueensa. Kai Havertz oli mukana luomassa ja päättämässä tilannetta, joka huipentui tuikkaukseen Freiburgin maalivahdin Alexander Schwolowin jalkojen välistä verkkoon. Leverkusen johti 1–0, kun 54 minuuttia oli pelattu. Maali jäi ottelun ainoaksi.


Freiburg ollut koronatauon jälkeisten otteluiden onnekkain joukkue – Lukas Hradeckýn Leverkusenilla hyvät mahdollisuudet päästä kyykystä ylös

iltalehti 12:50 29.05

Perjantain pelivalinta löytyy Bundesliigasta. SC Freiburg–Leverkusen-ottelun urheilullisesti huomioitavimmat seikat ovat Freiburgin onnekkuus koronatauon jälkeisissä otteluissa sekä Leverkusenin otteiden voimakas ailahtelu. Freiburg saalisti viime kierroksella Frankfurtista 3–3-tasapelin otteilla, joilla sen ei olisi kuulunut saada pelistä pistettäkään.


Bayern München vietti maalijuhlaa – Niklas Moisanderin Werder Bremenille elintärkeä voitto

MTV 21:56 23.05

Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen nappasi tärkeän voiton kukistamalla vieraissa Freiburgin 1–0. Moisander pelasi puolustuksessa koko ottelun.


Lauantain vakiovihje: Ryhdistäytyykö Werder Bremen Freiburgin kustannuksella?

iltalehti 11:13 23.05

Lauantain vakion paras ohipelikohde on kohteen 3 kotijoukkue Freiburg. Freiburg on sarjataulukossa seitsemäntenä, mutta todelliselta tasoltaan se ei kuulu sarjan kärkipäähän. Viimeksikin se oli jättionnekas saalistaessaan 1–1-tasapelin Leipzigin vieraana. Jossain vaiheessa Freiburgin munkittaminen loppuu. Ei Werder Bremenistä kovin paljon sarjasijoitustaan (toiseksi viimeinen) parempaa joukkuetta saa tekemälläkään, mutta ei se toisaalta potentiaaliltaan aivan niin surkeakaan ole kuin alkukauden saldot kertovat.


Lukas Hradecky paljasti, mitä tapahtui Huuhkajien kansanjuhlan jälkeen: Teemu Pukki vauhdissa pizzeriassa – ”En uskaltanut syödä”

iltalehti 08:06 24.11

Lukas Hradecky täyttää sunnuntaina 30 vuotta. Hän ei järjestä vastaanottoa vaan viettää merkkipäiväänsä palautellen harjoituksissa lauantain Freiburg-ottelun jälkeen. Heti ensi viikolla kutsuu Moskova.


Valmentaja tylysti kumoon! Käsittämätön tempaus sai koko vaihtopenkin raivon valtaan Bundesliigassa

iltalehti 09:01 11.11

Freiburgin ja Eintracht Frankfurtin ottelu päättyi joukkorähinään. Sysäyksen sekasorrolle antoi Frankrfurtin David Abrahamin vintin pimeneminen ottelun lisäajalla. Palloa hakemaan mennyt argentiinalainen juoksi valmentajan alueelle ja pyyhkäisi pahaa-aavistamattoman Freiburg-luotsi Christian Streichin kädellään kumoon. Oheisen videon hidastus kertoo, että valmentaja ehti ennen kaatumistaan sanoa jotain Abrahamille.


Bundesliigassa täysi kaaos – pelaaja tönäisi vastustajan valmentajaa ja sai kimppuunsa koko vaihtopenkin

iltasanomat 22:55 10.11

Freiburgin ja Frankfurtin välinen Bundesliigan kohtaaminen huipentui tuliseen välikohtaukseen.


Hot topics