Kimi Räikkösen pomo kertoo, milloin talli julkistaa ensi kauden kuskit: ”Olemme erilaisessa tilanteessa”

iltalehti 17:54 30.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo ensi kauden kuskeista vasta syksyllä. Alfa Romeon kuskeina toimivat tällä kaudella Kimi Räikkönen sekä italialainen Antonio Giovinazzi. Kaksikko ajoi Alfa Romeo -tallissa myös viime kaudella. Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi, että ensi kauden kuskit paljastetaan vasta syksyllä.


Kimi Räikkösen Alfa Romeon kuskipäätöksistä paljastus – "Meillä on hyvä kaksikko ensi vuonna"

MTV 15:39 26.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on tiputtanut tietoa sveitsiläistiimin F1-kuskipäätöksistä ensi vuotta koskien.


Kimi Räikkösen pomolta veikeä päivitys Jäämiehen tilanteesta – "Valmis painamaan!"

MTV 16:40 25.06

Uusi F1-kausi käynnistyy ensi viikolla Itävallassa. Suomalaiskuljettajien osalta tilanne ei ole muuttunut miksikään viime kauteen nähden. Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ja Kimi Räikkönen Alfa Romeolla. Räikkösen pomon Frederic Vasseurin mukaan F1-sarjan konkari Räikkönen on enemmän kuin valmis kauteen.


Naton tehtävään osallistunut kanadalais­kopteri kateissa Välimerellä

iltasanomat 00:09 30.04

Kopteri oli lähtenyt liikkeelle kanadalaiselta Fredericton-frigaatilta.


Suomen mäkihyppymaajoukkueelle uusi valmentaja – tuttu luotsi palaa kymmenen ulkomaan vuoden jälkeen

iltalehti 12:28 24.04

Janne Väätäinen on uusi mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja. Janne Väätäinen on Suomen mäkihyppymaajoukkueen uusi päävalmentaja. Väätäisen rinnalla toimivat apuvalmentaja Lauri Hakola sekä välineteknikkona ja apuvalmentajana työskentelevä Frederic Zoz. Hiihtoliitto tiedotti valinnoista perjantaina. Väätäinen oli Suomen maajoukkueen päävalmentajana vuosina 2008–2010. Hän on toiminut myös maajoukkueen apuvalmentajana ja luotsannut Japanin mäkihyppääjiä.


Frederikin väitetään olevan maailman seksikkäin hevonen – majesteettiset kuvat

iltalehti 00:31 21.04

Frederikin harja kääntää katseita. Musta, kiitäväharjainen Frederik Suuri kerää kehuja sosiaalisessa mediassa. Hevosta ylistetään esimerkiksi uljaaksi, majesteettiseksi, upeaksi ja jopa seksikkääksi. 19-vuotias hevonen on nauttinut kasvavaa somesuosiosta vuodesta 2016. Frederikillä on Facebookissa jopa 97 000 aktiivista seuraajaa. Hevosesta on tehty myös maalauksia ja muita fanitöitä. Frederik, viralliselta nimeltään Frederick the Great, on saanut nimensä Fredrik II Suuren mukaan.


Kimi Räikkösen pomo nosti kissan pöydälle – kuuntelevatko F1-päättäjät pikkutallin toiveita?

iltalehti 07:56 13.04

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur on huolissaan F1-sarjan tulevasta aikataulusta. Frédéric Vasseur muistuttaa Motorsportin haastattelussa F1-pomoja, että kisojen sullominen liian pieneen aikaikkunaan loppukauden osalta voi aiheuttaa isoja talousongelmia pienille talleille. – Jos kisoja halutaan ajaa useampi putkeen, se maksaa enemmän, Vasseur kertoo.


Kimi Räikkösen pomo esitti synkän arvion F1-sarjan tulevaisuudesta – "En ole ollenkaan varma"

MTV 14:51 21.03

Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon F1-tallin pomona työskentelevä Frédéric Vasseur on huolissaan siitä, mikä on moottoriurheilun asema koronaviruksen jälkeisessä maailmassa.


Alfa-pomo nimesi tulevaisuuden F1-maailmanmestarin: "Hän on ainoa, jota pidän silmällä"

MTV 06:15 10.01

Alfa Romeon F1-tallipäällikkö Frederic Vasseur arvioi Ferrarin Charles Leclercin tulevaisuuden maailmanmestariksi. Vuoteen 2024 ulottuvan Ferrari-jatkosopimuksen hiljattain solmineen monacolaisnuorukaisen ensimmäinen kausi punaisissa teki Vasseuriin suuren vaikutuksen.


Pomo paljastaa: Kimi Räikkösen tallikaveri oli lähellä menettää työpaikkansa – noloa virhettä seurasi tiukka keskustelu

MTV 10:59 03.01

Alfa Romeon F1-tallin pomo Frederic Vasseur paljasti, että italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi oli hyvin lähellä menettää työpaikkansa Belgian GP:ssä sattuneen ulosajon seurauksena.


”Kimi ajaa niin kauan kuin haluaa” – Alfa Romeo pomo ei halua turhautuvia tähtikuskeja riveihinsä

MTV 11:10 30.12

Alfa Romeo ei lähde tavoittelemaan kärkitallien paikoilta putoavia F1-tähtikuskeja riveihinsä. Tallipomo Frederic Vasseur haluaa erityisesti jatkaa Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin kanssa.


Kimi Räikkösen pomo kertoo puhelusta, joka johti F1-tallin nimenmuutokseen – "Hänen vastauksensa oli tärkeä minulle"

MTV 17:31 27.12

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur kertoo pyytäneensä Sauberin perustajalta Peter Sauberilta lupaa F1-tallin nimen vaihtamiseen edellisen kauden päätteeksi. Vasseur kertoo olleensa ensimmäinen Sauberille soittanut ja nimenvaihtoa ehdottanut henkilö. 


Emmerdale-tähti Sheila Mercier, 100, on kuollut

iltalehti 21:55 13.12

Usealla vuosikymmenellä Annie Sugdenia Emmerdale-sarjassa esittänyt brittinäyttelijä Sheila Mercier on kuollut 100-vuotiaana. Brittimedioiden mukaan Emmerdale-sarjassa myös näytellyt Frederick Pyne vahvisti asian sosiaalisessa mediassa perjantaina. –?Surullisena uutisena joudun kertomaan Emmerdale-faneille, että Sheila Mercier, Annie Sugden, on kuollut rauhallisesti nukkuessaan... Hän olisi täyttänyt 101 vuotta uudenvuodenpäivänä. Hän oli suuri näyttelijä ja hänen kanssaan oli mahtavaa näytellä, Pyne kirjoittaa.


Kimi Räikkösen tahdittama huippusuoritus hurmasi F1-tiimipomon – "Ei rajoittavaa tekijää"

MTV 13:29 19.11

Alfa Romeon neljän kilpailun pisteetön putki F1-sarjassa päättyi loisteliaalla tavalla Brasiliassa, mikä sai tiimipomo Frederic Vasseurin myhäilemään. 


Alfa Romeo -pomo poistaa epäilyt Kimi Räikkösen ja tallikaverin yltä – ”Meillä on erilaisia ongelmia”

MTV 08:30 17.11

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Vahva alku on kuin muisto menneestä. Loppukausi on ollut melkoista taaperrusta. Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan syyttävä sormi ei osoita Räikkösen tai tämän tallikaverin Antonio Giovinazzin suuntaan.


Kimi Räikkösen pomo pitää yhä näppinsä kaukana paniikkinappulalta: ”Tämä on vaikein osa työtäni”

MTV 14:51 16.11

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur varoo yhä tekemästä mielestään ylireagoivia toimia tiimin palauttamiseksi F1-sarjan pistetaisteluihin.


Nukutuslääkäriä epäillään sarjamyrkyttämisestä Ranskassa – osa potilaista kuollut

stara 07:00 09.11

Ranskan poliisi on pidättänyt ja kuulustellut Besanconissa työskennelleen anestesialääkärin. Frederic


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 09.11

Ranskan poliisi on pidättänyt ja kuulustellut Besanconissa työskennelleen anestesialääkärin. Frederic


Hot topics