Ferrarin entinen F1-kuljettaja sanoi suorat sanat Sebastian Vettelin tasosta

iltasanomat 11:22 06.06

Jean Alesi ilmoitti, että Sebastian Vettel epäonnistui Ferrarilla.


Entinen F1-kuljettaja sanoi suorat sanat Sebastian Vettelin tasosta

iltasanomat 11:22 06.06

Jean Alesi ilmoitti, että Sebastian Vettel epäonnistui Ferrarilla.


Kimi Räikkösen pomo kertoo yksityiskoneessa suomalaiselle antamastaan lupauksesta, joka lunastettiin myöhemmin

iltalehti 21:34 03.06

Sopimusneuvotteluiden käynnistyttyä niitä ei kauaa pöydän ääressä hierottu. F1-talli Alfa Romeon tiimipäällikkö Beat Zehnder on muistellut Autosportille Kimi Räikkösen kanssa käymiään sopimusneuvotteluja. Yhteistyötä viriteltiin jo kauan ennen lopullista siirtoa. Räikkönen kisasi Ferrarilla 2014–2018, kunnes italialaistalli päätyi nostamaan Charles Leclercin suomalaisen tilalle Sebastian Vettelin tallikaveriksi. Räikkönen siirtyi toiseen suuntaan Leclercin paikalle Alfa Romeolle, joka tunnettiin aiemmin Sauberin nimellä.


Kimi Räikkösen pomo kertoo yksityiskoneessa suomalaiselle antamansa lupauksen, joka lunastettiin myöhemmin

iltalehti 21:34 03.06

Sopimusneuvotteluiden käynnistyttyä niitä ei kauaa pöydän ääressä hierottu. F1-talli Alfa Romeon tiimipäällikkö Beat Zehnder on muistellut Autosportille Kimi Räikkösen kanssa käymiään sopimusneuvotteluja. Yhteistyötä viriteltiin jo kauan ennen lopullista siirtoa. Räikkönen kisasi Ferrarilla 2014–2018, kunnes italialaistalli päätyi nostamaan Charles Leclercin suomalaisen tilalle Sebastian Vettelin tallikaveriksi. Räikkönen siirtyi toiseen suuntaan Leclercin paikalle Alfa Romeolle, joka tunnettiin aiemmin Sauberin nimellä.


Mika Häkkiseltä suoraa puhetta F1-podcastissa: tämän vuoksi Sebastian Vettel ei jatka Ferrarilla

iltasanomat 10:58 03.06

Häkkinen pohti myös, miltä Vettelistä tuntui Ferrarin tiimin jäsenenä.


”Hän saa kasvattaa elefantin nahan selviytyäkseen” – Ferrarin julman kääntöpuolen kokenut ex-pomo tietää hyvin, mihin Carlos Sainz joutuu italialaistiimissä

MTV 09:36 02.06

Ferrarilla vaativassa roolissa työskennellyt britti-insinööri Rob Smedley varoittaa F1-kuljettaja Carlos Sainzia italialaistiimin jatkuvasta paineesta, mutta muistuttaa, että onnistumisen hetkellä mikään paikka ei ole Scuderiaa parempi.


"Kerron nyt jotain sellaista, mitä en ole koskaan kertonut" – Ferrari-unelman tuhoutuminen jätti Kimi Räikkösen tallikaveriin syvät arvet

MTV 07:08 01.06

Alfa Romeon kolmoskuljettajana toimivan Robert Kubican, 35, uskottiin ja odotettiin saavuttavan F1-urallaan paljon nyt nähtyä enemmän. Puolalaisen uran käännekohta oli vuonna 2011 sattunut rallionnettomuus, joka vei häneltä mahdollisuuden ajaa Ferrarilla.


Bernie Ecclestone paljasti Michael Schumacherin kanssa käymänsä keskustelun, joka osoittaa, mikä Ferrarilla on pielessä – "Se oli ehkä se syy"

MTV 06:30 26.05

Bernie Ecclestone on asettunut Sebastian Vettelin tueksi sen jälkeen, kun saksalaiskuskin kerrottiin lähtevän Ferrarilta kauden 2020 päätteeksi. Vettel siirtyi Ferrarille kauden 2014 jälkeen, ja Maranellossa toivottiin hänen johtavan tallin ensimmäiseen MM-titteliin sitten vuoden 2008. Tuo odotus kuitenkin jatkuu edelleen.


Charles Leclerc otti kantaa spekulaatioon Ferrarin ykköskuskista – miten lausuntoa pitäisi tulkita?

iltasanomat 20:52 25.05

Charles Leclerc ja Carlos Sainz ajavat Ferrarilla ensi kaudesta alkaen. Onko tallilla tuolloin ykköskuskia?


Ferrari söi Kimi Räikkösen - nyt hyvä ystävä uskoo Sebastian Vettelin kokeneen saman kohtalon

iltalehti 08:02 23.05

Paineet Ferrarilla ovat valtavat. Ykköskuskeilta ei odoteta kuin menestystä. Ferrarilta lähtevän Sebastian Vettelin ystävä, entinen F1-kuljettaja Alexander Wurz, uskoo saksalaismestarin kompastuneen samaan ansaan monen edeltäjänsä kanssa. Wurz, 46, kertoi Sky Sportsille omat mietteensä kevään suuresta kuljettajauutisesta. Vuosien 1997–2007 aikana 69 GP-starttiin osallistunut ja kolmesti palkintopallille noussut Wurz uskoo Vettelin palaneen yksinkertaisesti loppuun Ferrari-vuosiensa aikana.


Tässäkö syy Sebastian Vettelin romahdukselle Ferrarilla? Saksalaistähden ystävä paljasti sisäpiirin näkemyksen

iltasanomat 21:33 22.05

Entinen F1-kuljettaja ja Sebastian Vettelin ystävänä esittäytyvä Alexander Wurz arvioi syitä saksalaisen ja Ferrarin yhteistyön kariutumiselle.


Tässäkö syy Sebastian Vettelin dramaattiselle lähdölle? Ex-F1-kuski puhuu huolestuttavasta ”Ferrari-ilmiöstä”

MTV 17:32 22.05

Ex-F1-kuski ja kuljettajayhdistyksen puheenjohtaja Alex Wurz uskoo, että formuloiden nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel saattaa kärsiä jonkin sortin burnoutista Ferrarilla. Wurz sanoo, että tämä voi olla hyvinkin syy sille, miksi Vettel jättää tallin kauden 2020 jälkeen.


Michael Schumacher kumoon Ferrarilla, Sebastien Loeb ralliautolla – ihmeteko jättiyleisön edessä teki Heikki Kovalaisesta hetkessä rocktähden

MTV 06:06 22.05

Joulukuussa 2004 kovinkaan moni maailman moottoriurheilupiireissä ei ollut kuullut vielä mitään suomalaiskuskista nimeltä Heikki Kovalainen. Pariisissa ajetun Mestareiden kisan jälkeen hänet tunsivat ainakin Michael Schumacher ja Sébastien Loeb.


Ralf Schumacher uskoo Ferrarin sisällä tapahtuneen jotain, mistä kukaan ei tiedä – esitti myös osuvan huomion Sebastian Vettelin tilanteesta

MTV 17:56 19.05

Ralf Schumacher uskoo viime viikolla kuultujen sopimusuutisten kielivän siitä, että Ferrarilla on kiistelty viimeisen vuoden aikana huomattavasti enemmän kuin julkisuudessa on annettu ymmärtää. Toisaalta Schumacher uskoo myös, ettei Sebastian Vettel olisi lähtenyt Ferrarilta nyt nähtyyn tapaan, ellei tällä olisi varasuunnitelmaa valmiina.


Ferrarin luottomies varoittaa Carlos Sainzia, elämä muuttuu ensi vuonna: ”Hänen täytyy olla hyvin varovainen”

iltalehti 07:34 19.05

Carlos Sainz sai unelmasiirron Ferrarille. Italialaistallin pitkäaikainen palvelija Marc Gené sanoo, että tiedossa on hyvin erilainen arki kuin aikaisemmin. Ferrarilla muun muassa testikuljettaja toiminut Marc Gené muistuttaa Marcan haastattelussa maanmiestään Carlos Sainzia, että Ferrari on siinä määrin vanhoillinen instituutio, ettei siellä kohuille ole sijaa. Ei pienimmillekään.


Tuhosiko Daniel Ricciardo suuren unelmansa omilla valinnoillaan? Vuodet vierivät hymypojan kannalta uhkaavasti: "Aika tiukka paikka"

MTV 07:30 16.05

Daniel Ricciardoa oltiin viemässä jo muutama vuosi sitten Kimi Räikkösen tilalle Ferrarille, voittaja-autoon. Ricciardo on sanonut Ferrarilla ajamisen olevansa hänen unelmiensa täyttymys, mutta C Moren asiantuntija Toni Vilander uskoo, että Maranellon ovi on nyt sulkeutunut australialaiskuljettajalta lopullisesti.


F1-kuskilta villi väläyttely – kahden ison formulatallin kuskivalinnat selvillä jopa kuudeksi kaudeksi?

MTV 15:00 15.05

Charles Leclerc ja Carlos Sainz Ferrarilla, Daniel Ricciardo ja Lando Norris McLarenilla. Nämä kombinaatiot saattavat pysyä voimissaan useiden kausien ajan. Näin uskoo F1-kuljettaja George Russell.


"Ikuinen kakkonen” saa vihdoin näytön paikan – voiko Carlos Sainz jopa syrjäyttää Leclercin? ”Voi nousta voittoon”

iltalehti 09:03 15.05

Menestys ja paikka kovassa tallissa ovat suorastaan karttaneet Carlos Sainzia. Huhut saivat torstaina vahvistuksen, kun Ferrari tiedotti Carlos Sainz juniorin siirtyvän italialaistalliin kaudella 2021. Ferrarilla on ensi vuonna käsissään tallihistorian toiseksi nuorin kuljettajakaksikko, sillä Sainzilla on tällä hetkellä ikää 25 ja Charles Leclercillä 22 vuotta. Maranellon punaista edusti nuorempi duo ainoastaan vuonna 1968, kun ratin takana istuivat Chris Amon ja Jackie Ickx.


Carlos Sainz hehkutti Ferrari-pestiään: ”Tämä on unelma”

iltasanomat 22:52 14.05

Sainz korvaa nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin ensi kaudella Ferrarilla.


Tuima tiedote! Renault-pomo kuittasi Daniel Ricciardon lähdön varsin katkeraan sävyyn

iltalehti 13:54 14.05

Daniel Ricciardon pesti Renault’lla jää kahden kauden mittaiseksi. F1-kuljettajapalapelissä kaudella 2021 valmistui torstaina merkittävästi, kun Ferrari ja McLaren ilmoittivat uusista vahvistuksistaan. Ferrarilla Sebastian Vettelin korvaa ensi kaudesta lähtien Carlos Sainz, jonka paikan McLarenilla ottaa Daniel Ricciardo.


Hot topics