Kaksi polvileikkausta siirsi Roger Federerin ajatukset ensi vuoteen – tavoitteena olympiakultaa 40-vuotislahjaksi

yle 18:42 06.07

Tennispelaaja Roger Federer kertoi maanantaina, ettei hän pysty vielä pelaamaan huipputasolla.


Polvioperaatio vaati paikkailua – Roger Federer ottaa välivuoden ja tähtää kentille vasta 2021

yle 10:11 10.06

Sveitsiläissuuruus joutui uudelleen leikkauspöydälle. Alun perin pelitauon uskottiin olevan ohi ruohokenttäkauteen mennessä.


Roger Federerille kova takaisku – kuluva kausi jää pelaamatta

MTV 10:05 10.06

Tennistähti Roger Federer joutuu jättämään väliin kuluvan vuoden kilpailut, kun niitä koronavirustauon jälkeen päästään pelaamaan. Federer on käynyt polvileikkauksessa, josta toivuttuaan hän suunnittelee palaavansa kentille ensi vuoden alussa.


Roger Federeriä nöyryyttänyt junioritähti joutui rajuun huumekierteeseen – saa nyt valmentajana kuulla ikäviä muistutuksia menneisyydestään

iltalehti 08:00 08.06

Nikola Gnjatovic oli huippulupaus juniorina, mutta urheilu-ura vaihtui rajuun huumekierteeseen. Nikola Gnjatovicin nimi tuskin soittaa kelloja edes tennisentusiastien parissa, sillä serbi oli parhaimmillaan ATP-rankingissa sijalla 759. Serbillä oli kuitenkin mahdollisuus taitojensa puolesta paljon parempaan. Novak Djokovicin isä Srdjan on jopa kutsunut tätä suurimmaksi lahjakkuudeksi, jonka hän on koskaan nähnyt.


Nikola Gnjatovic sai Roger Federerinkin turhautumaan – serbialaisesta lahjakkuudesta piti tulla maailman paras, kunnes Naton pommituksista alkoi synkkä alamäki: "Se on kokonaisvaltaista kauhua"

MTV 06:30 02.06

Entinen Jugoslavian alue on tuottanut tennismaailman huipulle suuren joukon toinen toistaan taitavampia pelaajia. Harva kuitenkaan tietää Nikola Gnjatovicia, vaikka hän oli heistä kenties kaikkein lahjakkain. Näin on sanonut ainakin maailman ykköspelaajan Novak Djokovicin isä Srdjan.


Maailman kovatuloisimpien urheilijoiden lista julki: Roger Federer nousi ykköseksi poskettomilla yli sadan miljoonan tuloilla

iltalehti 22:15 29.05

Sadan kärkeen mahtui vain kaksi naista. Tennistähti Roger Federer on Forbesin perinteisen listauksen mukaan vuoden 2020 kovatuloisin urheilija. Federer on tienannut tänä vuonna reilut 106 miljoonaa dollaria eli noin 95,5 miljoonaa euroa ennen veroja. 20 grand slam -turnausta urallaan voittanut Federer on ensimmäinen listan kärkeen noussut tennispelaaja. Viime vuonna sijoitus oli viides.


Forbes listasi urheilumaailman parhaiten ansainneet: Poskettomat sponsoritulot nostivat tennistähti Roger Federerin palkkakeisariksi

yle 21:33 29.05

Vain kaksi naisurheilijaa ylsi talouslehti Forbesin vuosittaiseen listaukseen parhaiten tienanneista urheilijoista.


Forbes: Urheilumaailman palkkakuninkaaksi kruunattiin uusi nimi – Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin tulot putosivat

MTV 21:21 29.05

Roger Federer on voittanut huimalla tennisurallaan kaiken mahdollisen ja vähän päälle, mutta perjantaina 38-vuotias sveitsiläislegenda sai ansioluetteloonsa uuden "mestaruuden".


Tennistähdeltä kova linjaus: Ennemmin peruisin grand slam -turnaukset kuin pelaisin tyhjille katsomoille

MTV 07:12 26.05

Kaksinkertainen Wimbledonin-voittaja Petra Kvitova kertoi maanantaina, ettei kannata ajatusta pelata grand slam -turnauksia suljettujen ovien takana. Kvitova kuulosti Roger Federeriltä, joka viime viikolla ihmetteli Ranskan avointen pelaamista tyhjille katsomoille.


Polvileikkauksesta hyvin toipunut Roger Federer ei näe syytä harjoitella – "En usko pelien alkavan vielä pitkään aikaan"

yle 18:52 24.05

Roger Federer ei halua pelata tyhjille katsomoille.


Roger Federerin twiitit toivat historialliset muutossuunnitelmat julkisuuteen – mitä ATP:n ja WTA:n yhdistyminen käytännössä tarkoittaisi?

yle 08:58 30.04

Miespelaaijen järjestön ATP:n ja naispelaajien järjestön WTA:n lähentymistä on puuhattu kulisseissa.


”Kukaan heistä ei kuole nälkään” – tennistähti laukoi suorat sanat Roger Federerin ja muiden suurnimien korona-apupaketista

iltalehti 07:22 29.04

Dominic Thiem ei innostunut tenniksen suurnimien suunnittelemasta apupaketista. Novak Djokovic haluaa luoda rahaston, jolla turvataan nykyistä paremmin ATP-rankingin sijoilla 250-700 olevien pelaajien talous. Ylistystä saanut avaus nousi esiin koronakriisin aikana, kun turnaukset on peruttu. Se tarkoittaa sitä, että pienituloiset pelaajat ovat jääneet puille paljaille. Djokovicin tavoin suunnitelmaan ovat sitoutuneet lajin suurnimet Roger Federer ja Rafael Nadal, mutta kaikkia auttamisoperaatio ei miellytä.


”Kukaan heistä ei kuole nälkään” – tennistähti laukoi suorat sanat Roger Federerin ja muiden tähtien korona-apupaketista

iltalehti 07:22 29.04

Dominic Thiem ei innostunut tenniksen suurnimien suunnittelemasta apupaketista. Novak Djokovic haluaa luoda rahaston, jolla turvataan nykyistä paremmin ATP-rankingin sijoilla 250-700 olevien pelaajien talous. Ylistystä saanut avaus nousi esiin koronakriisin aikana, kun turnaukset on peruttu. Se tarkoittaa sitä, että pienituloiset pelaajat ovat jääneet puille paljaille. Djokovicin tavoin suunnitelmaan ovat sitoutuneet lajin suurnimet Roger Federer ja Rafael Nadal, mutta kaikkia auttamisoperaatio ei miellytä.


Roger Federeriltä mullistava ehdotus tennismaailman muuttamiseksi

MTV 17:04 22.04

Entinen maailmanlistan ykkönen Roger Federer ehdottaa miesten ja naisten ammattilaistennisjärjestöjen yhdistämistä. Tällä hetkellä miehet pelaavat ATP-järjestön ja naiset WTA-järjestön alaisuudessa.


Roger Federer teki ehdotuksen, joka "olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten" – supertähti haluaa yhdistää lajin kattojärjestöt

yle 16:01 22.04

Sveitsiläisen mielestä ATP:n ja WTA:n on syytä yhdistyä.


Kilpatoveri lyttää Novak Djokovicin kriisiavun hurskasteluksi – "Olen puhunut lajin epäkohdista jo pitkään"

MTV 15:20 20.04

Australialainen tennispelaaja John Millman teilaa Novak Djokovicin alemman tason pelaajille kaavaileman kriisiavun hurskasteluksi. Djokovic esitti perjantaina, että hän järjestäisi yhdessä Roger Federerin ja Rafael Nadalin kanssa miljoonien dollarien apupaketin tuloja vaille jääneiden pelaajien avuksi.


Upeaa urheiluhenkeä! Tenniksen megatähdet junailevat miljoonien eurojen avustuspottia tulonmenetyksistä kärsiville kanssapelaajille

MTV 19:52 18.04

Tenniksen kolme suurinta supertähteä, ATP-rankingin kärkisijoja jo vuosikaudet hallinneet Novak Djokovic, Rafael Nadal ja Roger Federer haluavat auttaa kanssapelaajiaan, kertoo muun muassa Tennis.com-sivusto.


Roger Federerin julkaisema kuva ”ajalta ennen vaimoa” naurattaa seuraajia – Teemu Selännekin irvaili solmiosta

iltalehti 11:11 18.04

Roger Federer viihdytti seuraajiaan itseironisella päivityksellä. Tennistähti Roger Federer julkaisi Instagramissa kuvan 90-luvulta, ja kommenttien perusteella päivitys viihdytti urheiluväkeä kovasti. Federerin kuvassa huomiota on herättänyt etenkin hiustyyli, jota englanniksi kutsutaan frosted tips -tyyliksi. Lisäksi ihastelua on kerännyt jykevä solmio.


Entinen tennishuippu paljastaa: Roger Federer murheen murtamana legendaarisen tennisturnauksen peruuntumisesta

MTV 21:11 14.04

Entinen tennishuippu Tim Henman kertoo Roger Federerin olevan murheen murtama Wimbledonin tennisturnauksen peruuntumisesta.


Entinen tennishuippu paljastaa: Roger Fererer murheen murtamana legendaarisen tennisturnauksen peruuntumisesta

MTV 21:11 14.04

Entinen tennishuippu Tim Henman kertoo Roger Federerin olevan murheen murtama Wimbledonin tennisturnauksen peruuntumisesta.


Hot topics