Nämä tähdet eivät pitäneet roolihahmoistaan: ”Läskipuvun pitäminen oli surullista”

iltalehti 16:54 23.06

Monet Hollywood-tähdet ovat tulleet tunnetuiksi tiettyjen roolien myötä. Kaikkien roolien näytteleminen ei ole ollut näyttelijöille mukavaa ja antoisaa. Monet näyttelijät kokevat, että jotkut roolit olisi ollut parempi jättää kokonaan tekemättä. Game of Thronesista tuttu Emilia Clarke halusi nimeä myös muista rooleista kuin suositusta fantasiasarjasta, joten hän suostui ottamaan roolin Terminaattori-elokuvasta. Vanity Fairille antamassaan haastattelussa Clarke on kertonut, ettei rooli ollut hänelle lainkaan mieluisa. Myös ohjaaja Alan Taylor koki elokuvan ohjaamisen hankalana.


George R.R. Martin paljasti: Game of Thronesin oli määrä loppua kolmen elokuvan muodossa

stara 20:40 27.03

HBO-kanavan fantasiasarja Game of Thrones päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 27.03

HBO-kanavan fantasiasarja Game of Thrones päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton


Nyt se on varmaa! Game of Thronesin esiosa televisioruutuihin

stara 13:20 19.01

HBO-kanavan fantasiasarja Game of Thrones päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton


HBO:n supersuositussa fantasiasarjassa puhutaan selvää suomea Pasi Remsun ansiosta – rovaniemeläinen raksamies sai roolin puhelimella kuvatun klipin perusteella

iltasanomat 18:36 16.12

Pasi Remsu nähdään HBO:n His Dark Materials -sarjassa. Näyttelemisen lisäksi Remsua on työllistänyt toinenkin ammatti: hän rakentaa Lontooseen saunoja.


Uusi fantasiasarja esittelee suomalaisnäyttelijän ja noidan nimeltä Pekkala – BBC:n ja HBO:n jättisatsaus saa ylistävät arviot

yle 20:51 04.11

Pasi Remsu ehdotti ohjaajalle, että hänen roolihahmonsa puhuisi suomea.


HBO:n huipputekijöiden fantasiasarjassa Suomi-viittauksia: raksamies Rovaniemeltä nappasi roolin!

iltasanomat 08:02 03.11

Philip Pullmanin nuortenkirjoihin perustuvan, HBO:n ja BBC:n tuottaman fantasiasarjan His Dark Materials tarinan juuret ovat vahvasti Suomessa.


Vihdoin vahvistus! Game of Thronesin tarina jatkuu

iltalehti 07:57 30.10

Suositusta Game of Thrones -fantasiasarjasta tehdään esiosasarja. George R.R. Martinin supersuosittu Game of Thrones -fantasiasarja saa jatkoa. Tekijät tiedottivat asiasta myöhään tiistaina. Esiosasarjan tapahtumat perustuvat Martinin Fire and Blood -kirjan tapahtumiin. Esiosasarja alkaa 300 vuotta ennen Game of Thrones -sarjan tapahtumien alkua.


Hot topics