Pusikoista löytyi lääkeruiskuja: Dopingin ostaminen on naurettavan helppoa Keniassa – ”90 prosenttia käyttää”

iltalehti 20:06 08.05

Kenian yleisurheiluliitto kieltää syytökset jyrkästi. Kenian yleisurheilussa on viime viikkoina kuohunut. Kohu alkoi norjalaistoimittaja Arve Berganista, joka julkaisi Anti-Doping World -nimisellä Facebook-sivullaan kuvan kolmesta lääkeruiskusta. Sivuston mukaan kuva oli otettu Keniassa Itenin kylässä sijaitsevalla urheilukentällä. Iten tunnetaan etenkin pitkän matkan juoksijoiden harjoittelupaikkana, sillä kylä sijaitsee 2 400 metrin korkeudessa.


Laulaja Anna Hanski, 49, sairastui koronaan

iltalehti 15:07 25.03

Laulaja Anna Hanski kertoo Facebookissa sairastuneensa COVID19-virukseen. Helsingissä asuva laulaja ja näyttelijä Anna Hanski kertoo julkisella Facebook-sivullaan saaneensa koronatartunnan, mutta on jo toipumassa taudista. – COVID19- positiivinen. Haluaisin nostaa esille asian, jonka kanssa olen kamppaillut viikon; henkinen ahdistus, epätietoisuus ja pelko. Kuten meidän yhteiskunnalla on tapana, nämä asiat jäävät huomiotta corona-keskustelussa. Tarjolla on ristiriitaista tietoa, joka on liian helposti saatavilla sotkemaan mieltä ja ajatuksia, hän kirjoittaa.


”Liikuttavaa, miten jöröt suomalaiset ovat olleet mukana pelastamassa hevosta” – Gun Hänninen päätti heti Facebook-päivityksen nähtyään, että Archie on saatava Maltalta Suomeen

iltalehti 20:06 24.02

Suomalaisen hevosen tarina sai ihmiset lahjoittamaan tuhansia euroja eläinsuojelujärjestölle, joka tuo ruunan maaliskuussa kotimaahansa. Maltalla asuva ruuna Archie Ride on saanut helmikuussa aikaan ison sosiaalisen median ilmiön. 13-vuotiaan hevosen tarina kosketti ihmisiä ja sai heidät lahjoittamaan lähes 7 000 euroa, jotta hevonen saataisiin takaisin Suomeen. Kaikki alkoi tammikuussa, kun maltalainen eläinsuojelujärjestö RMJ’s Horse Rescue julkaisi Facebook-sivullaan kuvan suomalaisesta ravurista, joka etsii kotia. 13-vuotias ruuna juoksi Suomessa noin 149 500 euroa.


Ruotsalainen The Ark -yhtye tekee paluun - esiintyy kesällä Suomessa

iltalehti 13:49 13.02

The Ark -yhtye pisti pillit pussiin vuonna 2011, mutta tekee nyt paluun. The Ark -yhtye paljasti torstaina Facebook-sivullaan tekevänsä paluun. Hiljaiseloa kymmenisen vuotta pitänyt teatraalinen yhtye lähtee Reunion Tour -kiertueelle ensi kesänä. Keikat ovat pääosin Ruotsissa. Ensimmäinen paluukeikka on Lollapalooza-festivaaleilla Tukholmassa 28. kesäkuuta. Suomessa yhtye nähdään Ruisrockissa 4. heinäkuuta. Vuosien varrella The Ark on keikkaillut Suomessa usein. Bändi nähtiin Suomessa myös jäähyväiskiertueellaan vuonna 2011.


Näyttelijälegenda Kirk Douglas on kuollut 103-vuotiaana – Michael-pojan koskettava kirjoitus: "Maailmalle hän oli legenda"

mtv 05:20 06.02

Näyttelijälegenda Kirk Douglas on kuollut 103-vuotiaana, kertovat useat yhdysvaltalaismediat. Näyttelijän kuolemasta kertoo myös hänen poikansa Michael Douglas Facebook-sivullaan.


Raskasta joulua 15 vuotta! Kooste juhlakiertueelta tänään tv:ssä – Tarja Turusen sairastuminen pimitettiin loppumetreille

iltalehti 07:54 24.12

Raskaamman musiikin ystäville on tänään luvassa harvinaista herkkua, sillä Nelonen televisioi tuoreeltaan Raskasta joulua -kiertueen parhaita paloja. Valtavaan suosioon noussut Raskasta Joulua -kiertue viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlaansa. Kiertue on tuonut joulun tunnelmaa ympäri maata viimeisten kuukausien aikana. Koostelähetyksessä nähdään kattaus hevivireisistä jouluisista vedoista Hyvinkään, Oulun, Tampereen ja Helsingin konserteista. Juhlavuoden kunniaksi mukana on kova jengi raskaan musiikin taitajia, muun muassa Nightwish-tähdet Marko Hietala ja Floor Jansen. Mukana on myös komeaääninen Antti Railio, Suburban Tribe-, Kyyria- ja Leningrad Cowboys -yhtyeistä tuttu Ville Tuomi ja Amaranthe-solisti Elize Ryd. Ex-Nightwish-solisti Tarja Turusen piti esiintyä Raskasta joulua -kiertueen keikalla Helsingin Hartwall-areenalla 14. joulukuuta. Hän oli ikävä kyllä sairastunut flunssaan ja joutui siksi perumaan keikan. Turunen oli tiedottanut keikkaperuutuksestaan omalla Facebook-sivullaan jo päivää ennen keikkaa, mutta tieto ei tietenkään tavoittanut ihan kaikkia lipun ostaneita paikan päällä.


Raskasta joulua 15 vuotta - kooste juhlakiertueelta tänään tv:ssä - Tarja Turusen sairastuminen pimitettiin loppumetreille

iltalehti 07:54 24.12

Raskaamman musiikin ystäville on tänään luvassa harvinaista herkkua, sillä Nelonen televisioi tuoreeltaan Raskasta joulua -kiertueen parhaita paloja. Valtavaan suosioon noussut Raskasta Joulua -kiertue viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlaansa. Kiertue on tuonut joulun tunnelmaa ympäri maata viimeisten kuukausien aikana. Koostelähetyksessä nähdään kattaus hevivireisistä jouluisista vedoista Hyvinkään, Oulun, Tampereen ja Helsingin konserteista. Juhlavuoden kunniaksi mukana on kova jengi raskaan musiikin taitajia, muun muassa Nightwish-tähdet Marko Hietala ja Floor Jansen. Mukana on myös komeaääninen Antti Railio, Leningrad Cowboysien riveissä ollut Ville Tuomi ja Amaranthe-solisti Elize Ryd. Ex-Nightwish-solisti Tarja Turusen piti esiintyä Raskasta joulua -kiertueen keikalla Helsingin Hartwall-areenalla 14. joulukuuta. Hän oli ikävä kyllä sairastunut flunssaan ja joutui siksi perumaan keikan. Turunen oli tiedottanut keikkaperuutuksestaan omalla Facebook-sivullaan jo päivää ennen keikkaa, mutta tieto ei tietenkään tavoittanut ihan kaikkia lipun ostaneita paikan päällä.


Pelaaja imetti lastaan penkillä kesken ottelun Intiassa: kuva sulatti sydämet – tuntuva lahjoitus luvassa

iltalehti 23:00 11.12

Kuva lastaan ruokkivasta intialaisesta lentopalloilijasta on saavuttanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion ja noussut otsikoihin. Maanantaina otettu kuva lähti leviämään, kun intialainen toimittaja jakoi sen Facebook-sivullaan. Intian koillisosassa sijaitsevan Mizoramin osavaltion mestaruuskisoissa otetussa kuvassa on erään turnaukseen osallistuneen joukkueen pelaaja, joka imettää seitsemän kuukauden ikäistä vauvaansa ottelun lomassa.


Hot topics