Toto Wolff hankki taas uuden F1-tallin osakkeita

MTV 16:25 05.06

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on tullut tutuksi niin saksalaistallin menestysvuosien yhtenä isona arkkitehtinä kuin myös formulasijoittajana. F1-toimittajan Peter Windsorin mukaan Wolff hankki jo kolmannen eri tallin osakkeita.


F1-toimittajan tiedot: Sebastian Vettel punnitsee enää kahta vaihtoehtoa, toinen niistä tietää hankaluuksia Valtteri Bottakselle

MTV 15:47 14.05

Kun Daniel Ricciardo nappasi McLaren-pestin, jonka Carlos Sainz vapautti Ferrari-siirrollaan, kuljettajakarusellin liikkeelle laittaneen Sebastian Vettelin vaihdoehdot F1-uran jatkamiseksi käyvät vähiin.


Alfa Romeon yllätysilmoitus herätti F1-toimittajan epäilyt – spekuloi Kimi Räikkösen olleen päätöksen taustalla

MTV 05:50 04.12

Osa F1-kuskeista on jäänyt Abu Dhabiin testeihin, jossa valmistaudutaan jo tulevaan kauteen. Myös Kimi Räikkönen oli menossa mukana tiistaina.


F1-toimittajan heitto ei mykistänyt Kimi Räikköstä – Jäämies tarjosi oman kuittinsa ja hymyili velmusti

MTV 06:25 02.12

Kimi Räikkönen viihtyi kauden viimeistä F1-osakilpailua edeltäneessä kuskiparaatissa entisen tallikaverinsa Sebastian Vettelin seurassa. F1-sarjan haastattelija Rosanna Tennant pääsi myös esittämään kaksikolle sesongin viimeiset kysymyksensä.


Kimi Räikköseltä salamannopea kuitti F1-toimittajan erikoiseen uteluun – Jäämiehen naama pysyi peruslukemilla

MTV 20:15 18.10

Saksalaiskanava RTL on haastatellut torstaina 40 vuotta täyttänyttä Kimi Räikköstä.


F1-toimittaja kaivoi arkistoista aarteen: Kimi Räikkösen ja F1-legendan kolaria seurasi ikimuistoinen hetki – ”Hieno mies”

MTV 06:02 18.10

Pitkään F1-toimittajana työskennelleellä Matt Bishopilla on tapana muistella moottoriurheilun kuninkuusluokassa koettuja legendaarisia hetkiä. Tällä kertaa hän on nostanut esiin 18 vuoden takaiset tapahtumat Japanista.


Kovan luokan F1-huhu: McLaren siirtyy Mercedeksen asiakkaaksi - parivaljakko teki aiemmin kovaa jälkeä

iltalehti 19:42 27.09

Arvostetun F1-toimittajan mukaan McLaren harkitsee siirtymistä Mercedeksen asiakkaaksi. F1-toimittaja Joe Saward kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, että varikolla kiertää huhu, jonka mukaan McLaren harkitsee siirtyvänsä Mercedeksen moottoriasiakkaaksi. Huhujen mukaan ”suuri ilmoitus” McLarenilta saadaan pian.


Hot topics