Lopullinen niitti parisuhteelle - TIS-Mira vaihtoi Valton Markukseen

iltalehti 22:45 04.06

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi päättyi yllättävästi. Temptation Island Suomeen yhdessä osallistuneet Mira ja Valto erosivat viimeisellä iltanuotiolla Valton saatua kuulla Miran pettäneen häntä. Valto totesi, ettei voi antaa anteeksi Miran tekoja, vaikka rakastaakin Miraa. Mira itki kuultuaan rakkaansa sanat. Temptation Island Suomen jälkeisessä Temptation Island Suomi Extrassa Mira ja Valto kertovat nykykuulumisiaan Harri Moisiolle ja Sami Kuroselle.


Temptation Island Suomessa suhdettaan koetelleet Mattu ja Jape ovat yhä yhdessä – kämppäkaverikin televisiosta tuttu

iltalehti 22:31 04.06

Mattu ja Jape jakavat kodin Wallun kanssa. Temptation Island Suomessa hullutellut Mattu ja tyttöystävänsä hölmöilyistä närkästynyt Jape ovat yhä yhdessä. Pari on keskustellut ongelmistaan ja löytänyt jälleen yhteisen sävelen. Mattu ja Jape kertovat kuulumisiaan torstain Temptation Island Suomi Extrassa. – Vikat bileet meni niin yli, ymmärrän, että se voi suututtaa toista, Mattu kommentoi tekemisiään keväisessä Helsingissä.


TIS-Ekstra: Vallun yllättävä teko – tuhosi kuuluisan vaateboksinsa!

iltalehti 22:38 28.05

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella Vallun vaateboksi on ollut yksi puheenaiheista. Kolmen viikon kohellusloman viettelysten saarella viettäneet Vallu ja Emilia erosivat viimeisellä iltanuotiolla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden keskiviikkona nähdyssä jaksossa. Molemmat kertoivat nykykuulumisistaan Temptation Island Suomi -Extrassa torstai-iltana.


Elintapojaan muuttanut Simon Cowell paljasti laihtuneensa jo lähes 30 kiloa - miestä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista

iltalehti 10:45 23.05

Cowell paljasti laihtuneensa lähes 30 kiloa. Tosi-tv-tuomari Simon Cowell, 60, on laittanut viimeisen vuoden aikana elämäntapansa totaaliseen remonttiin. – Olen noudattanut dieettiä noin vuoden ja pudottanut sinä aikana noin 30 kiloa, Cowell kertoi Extra TV:lle.


THL:n pääjohtajan arvio MTV:llä: Koronavirus tukahtumassa Suomessa jo lähiviikkoina

iltasanomat 13:26 16.05

Koronavirusepidemia on painumassa Suomessa nolliin, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) pääjohtaja Markku Tervahauta sanoo MTV:n Uutisextra-ohjelmassa.


Temptation Island Extrassa kuullaan yllätyspaljastuksia: ”Mailaa on ehdottomasti lainattu”

iltalehti 15:13 14.05

Temptation Island Suomen viimeiset iltanuotiot lähestyvät kovaa vauhtia. Temptation Island Suomi on tarjoillut tällä tuotantokaudella hyviä keskusteluita ja odottamattomia käänteitä. Mukana pariskuntina ovat Mattu ja Jape, Mira ja Valto sekä Wallu ja Emilia. Jatkaako yksikään pari yhteistä taivalta? Henri ja Macce kertovat tällä viikolla Temptation Island Suomen jälkeen tulevassa Temptation Island Suomi Extra -jaksossa Miran ja sinkku-Markuksen väleistä. Macce muistelee kuulemansa.


Paljastuuko kauden suurin shokki yllättäen Temptation Island Extrassa? ”Mailaa on ehdottomasti lainattu”

iltasanomat 14:30 14.05

TIS Extrassa paljastuu uutinen.


Katsojia vaivanneeseen kysymykseen saatiin vihdoin vastaus – tuotanto paljastaa, kuka oikeasti kirjoittaa Temptation Island -sinkkujen härskit esittelyt

iltalehti 10:38 23.04

Temptation Island Suomi -ohjelman ohjaaja vastaa ohjelman katsojia askarruttaneisiin kysymyksiin. Torstaina Temptation Island Suomi Extrassa vierailee kaikki ohjelman kaudet ohjannut Kimmo Mäki. Mäki vastaa ohjelmassa katsojia mietityttäneisiin ikuisuuskysymyksiin kuten kysymykseen koskien sitä, että kuka kirjoittaa sarjan sinkkujen älyttömät esittelytekstit. Joka vuosi tekstit ovat herättäneet keskustelua katsojien keskuudessa. Esimerkiksi 20-vuotias Sofia esiteltiin suurelle yleisölle seuraavanlaisen esittelytekstin siivittämänä.


Selostustoiveita tänään: Saavatko Annemari Kiekaran huippusaavutukset vielä jatkoa?

yle 10:37 22.04

Yle Olohuoneen Urheiluiltamien etkot pureutuu Yle Puheessa iltapäivällä "Sen selostuksen haluaisin kuulla -extrassa" myös juoksijan pitkään ja menestyksekkääseen uraan.


Muistatko vielä TIS-Väpän? Muutti täysin tyyliään – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 22:22 09.04

Temptation Island Suomeen osallistunut Eero eli Väpä on muuttanut tyyliään. Temptation Island Extrassa nähdään torstaina tuttuja kasvoja, kun Harri Moision ja Sami Kurosen kanssa viinille saapuvat edelliseltä tuotantokaudelta tutut Mari ja Väpä. Pari ei ole enää yhdessä. He kertoivat erostaan Iltalehdelle tammikuussa 2020. Tarkemmin nykytilanteestaan ja eron syistä he kertovat Temptation Island Suomi Extrassa. Tuoreissa kuvissa Väpä näyttää erilaiselta kuin Temptation Island Suomeen osallistuessaan. Paino putosi ohjelman kuvausten jälkeen. Eero eli Väpä on kertonut asiasta myös Instagramin tarinaominaisuudella. Myös hiukset ovat erilaiset kuin ohjelmassa.


Janne Kataja, 40, oppi pitkässä parisuhteessa yllättävän asian itsestään – viihtyy nyt sinkkuna

iltalehti 09:01 05.04

Näyttelijä, koomikko ja juontaja Janne Kataja täyttää 40 vuotta. Janne Kataja nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2007, kun hän juonsi Idols Extraa. Katajan ura näyttelijänä alkoi jo 1990-luvun lopulla. Hän on tullut tutuksi aurinkoisena viihdyttäjänä, joka ei pelkää laittaa itseään alttiiksi yleisön edessä. Yli kymmenen vuotta kestänyt ura Suomen kärkijuontajien joukossa on ollut kovan työn tulosta. Kataja juhlii 5. huhtikuuta 40-vuotissyntymäpäiviään, mutta leikkisyys ei ole kadonnut mihinkään. Miehen voisi vieläkin kuvitella vetävän televisiossa luontevasti pingviinitanssia. Sen lisäksi, että ikä on tuonut sivuhiuksiin myös harmaan sävyjä, ovat vuodet kuitenkin rauhoittaneet miestä tietyllä tapaa – ja tämän hän kokee vain positiivisena.


Mikä korona? Valko-Venäjän kiekkoliigassa finaalit käyntiin – loppuottelusarjassa vain yksi suosikki

iltalehti 12:39 27.03

Perjantain pelivalinta on Valko-Venäjän jääkiekkoliigan ensimmäinen finaaliottelu. Valko-Venäjän Extraligan finaaleissa kohtaavat Junost Minsk ja Shahtjor Soligorsk. Junost on viisinkertainen Valko-Venäjän mestari. Aikoinaan KHL-seura Dinamo Minskin farmiseuraksi perustetulla Soligorskilla ei mestaruuksia Valko-Venäjän sarjasta ole. Junost Minsk on suomalaisille tuttu siitä, että joukkue pelasi tällä kaudella samassa Mestarien liigan alkulohkossa kuin Pelicans. Tasostakin saa jotain kuvaa, kun huomioidaan, että toisessa ottelussa Junost voitti Pelicansin Lahdessa 4–2 (laukaukset kohti maalia 26–28) ja Minskissä pelatun ottelun voitti Pelicans jatkoajalla 3–2 (laukaukset tässä Minskiläisille peräti 42–21).


Temptation Island Suomessa jättiyllätys – Kalle polvistui rakkaansa eteen lähes heti kuvausten jälkeen

iltalehti 22:32 26.03

Temptation Island Suomeen yhdessä osallistuneet Kalle ja Pinja ovat edelleen yhdessä. Torstain Temptation Island Suomi Extrasta selviää, että ohjelmasta ensimmäisinä poistuneet Kalle ja Pinja ovat edelleen yhdessä ja parisuhde voi paremmin kuin hyvin. Pari kertoo menneensä kihloihin yhteisellä Floridan matkalla. Kalle polvistui rakkaansa eteen jo ennakkoon valitsemallaan paikalla. Rakas yllättyi täysin kumppaninsa pyynnöstä. Pinja vastasi kosintaan myöntävästi ja pari on nyt kihloissa.


Pinja, 20, halusi lähteä kotiin Temptation Islandilta ennätysnopeasti – kotiinpaluun jälkeen Kalle, 31, tiputti melkoisen pommin

iltasanomat 22:25 26.03

Matkansa Temptation Islandilla jo kolmannessa jaksossa kesken jättänyt pari kertoo Extrassa, miksi päätyivät yllätysratkaisuun ja miten heillä menee nyt. Varoitus: juttu sisältää juonipaljastuksia.


Inki, 73, puki vinyyli­hanskat ja lähti aamu­hämärässä kaupan seniori­vuorolle: ”Oon tosi tarkka tässä asiassa”

iltasanomat 14:41 26.03

Viisi ikäihmistä hyödynsi puolen tunnin ostosajan extrapuhtaassa K-Market Kalevassa Tampereella torstaiaamuna. Kauppias toivoo epidemian menevän pian ohi: ”Ei tässä voittajia ole”.


SM-liigakapteenin unelmahäät romukoppaan - sulattelee pettymystä kotikaranteenissa

iltalehti 21:37 18.03

SM-liigakiekkoilija Alexander Bonsaksenin ja lumilautailijapuoliso Silje Norendalin häät on peruttu koronaviruspandemian takia. Häät oli suunniteltu järjestettäväksi heinäkuussa Italian Toscanassa. Viime päivien aikana pariskunta joutui kuitenkin tekemään raskaan päätöksen ja peruuttamaan juhlansa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia. – Se on extra surullista. Mutta niin merkityksetöntä verrattuna siihen minkä kanssa monet muut kamppailevat päivän aikana, Norendal sanoi VG:lle.


Antti Niemi ei anna englantilaisjätille saumaa Mestarien liigassa – Huuhkajista sanottu klassikkokommentti käyttöön

MTV 07:00 10.03

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien toisia osaotteluita pelataan tällä viikolla. C Moren asiantuntijat Petri Pasanen ja Antti Niemi ennakoivat asetelmia Urheiluextrassa sunnuntaina. 


Sami Kuronen perusti yrityksen – nimi viittaa Temptation Island Suomeen

iltalehti 14:30 21.12

Sami Kuronen hoitaa jatkossa juontopestejään toimitusjohtajana. Juontaja Sami Kurosella on pitänyt kiirettä. Mies on tiivistänyt hektisen vuotensa Instagram-päivitykseen: – Täytyy vain ihmetellä, miten nuppi on kaiken keskellä pysynyt näinkin hyvin kasassa. Temppareita kuvattiin vuoden aikana (extrat mukaan lukien) peräti 69 jaksoa. Toisenlaisia teiniäitejä 12. Kymmenet juontokeikat veivät ympäri Suomea ja jossain ihmeen välissä kirjoitin elämäni ensimmäisen kirjan!


TIS-Lancen kanssa saarella pussaillut Rebecca ystävystyi Viivin kanssa ja pokasi Grönan

iltalehti 22:42 19.12

Temptation Island Suomen viimeisessä Extrassa käydään läpi koko kauden kuvioita. Temptation Island Suomessa on nähty tälläkin tuotantokaudella pettämistä, radikaaleja käänteitä ja kyyneleitä. Sami Kurosen luotsaamassa Temptation Island Suomi Extrassa nuoret pääsevät kertomaan kuulumisiaan ohjelman kuvausten päätyttyä. Temptation Island Suomeen osallistunut Petteri eli Grönä kertoo Sami Kuroselle ja Harri Moisiolle ihastuneensa kuvausten päätyttyä Rebeccaan. Saarella Grönä viihtyi Viivin kanssa, joka puolestaan seurusteli ohjelman kuvausten aikaan Lancen kanssa, joka puolestaan ihastui kuvauksissa samaiseen Rebeccaan.


Hot topics