Tässä ovat Wellnesmalli 2020 -finalistit – mukana Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas

iltalehti 18:51 05.06

Wellnesmalli-kisa ei ole ihan perinteinen missimittelö. Wellnesmallin tittelistä kisataan taas. Wellnessmalli-kilpailun casting järjestettiin keskiviikkona Villa Grandessa pienellä kokoonpainolla, porrastetusti ja muutoinkin koronatilanne kaikin puolin huomioon ottaaen.


Eveliina Mäntykangas valittiin yhdeksi Wellnessmalli-kisan finalistiksi: "Huikeita juttuja tulossa"

mtv 11:18 05.06

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoi viime viikolla MTV Uutisille, että halusi kisaan mukaan, jotta voisi auttaa muita omien kokemustensa kautta. 


Eveliina Mäntykangas ei välittänyt 16-vuotiaana itsestään ja lihoi lopulta 30 kiloa – haluaa auttaa nyt muita: "On ihana, että joku voi saada apua niistä asioista, joista olen itse selvinnyt"

mtv 20:30 29.05

Wellnessmalli-kisoissa mukana oleva Eveliina Mäntykangas on kulkenut pitkän tien siihen, missä hän tällä hetkellä seisoo. –  Viimeiset kuusi vuotta on ollut oppikoulua, hän kertoo MTV Uutisten haastattelussa.


Suomen maajoukkuetähdet pääsivät piinasta, kun Ruotsi päätti jalkapallosarjojen alkamisesta – huippuseuran puolustaja myöntää, että paine on purkautunut treeneissä

yle 14:54 29.05

Ruotsin pääsarjassa pelaavat Emma Koivisto ja Eveliina Summanen pääsevät tositoimiin kesäkuussa.


Matti Nykäsen tytär mukana Wellnesmalli-kilpailussa – kaunotar teki yllättävän muodonmuutoksen tänä keväänä

mtv 10:10 29.05

Eveliina Mäntykangas on edennyt kilpailussa semifinaaliin.


Wellnessmalli 2020 -kisassa yllättävä osallistuja: Mukana Matti Nykäsen Eveliina-tytär

iltalehti 08:14 29.05

Eveliina Mäntykangas yllättää mallina. Edesmenneen mäkikotka Matti Nykäsen Eveliina-tytär tekee uuden aluevaltauksen kisaamalla Wellnessmalli 2020 -kisan voitosta. – Wellnessmalli 2020 -kilpailun semifinaalivaihessa on mukana mm. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas, joka kisaa finaalipaikasta 20 muun semifinalistin kanssa, kilpailun omistaja Anni Vallius kertoo.


Matti Nykäsen Eveliina-tytär yllättää: mukana Wellnessmalli-kisassa

iltasanomat 06:02 29.05

Matti Nykäsen Eveliina-tytär kisaa mallikisan voitosta.


Podcast: Matti Nykäsen Eveliina-tytär kertoo järkyttävistä kokemuksistaan – tuli pahasti kiusatuksi: ”Sitä hirveästi häpesi”

iltalehti 13:12 28.05

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär kertoo Janni Hussin podcastissa siitä, kuinka hän tuli kiusatuksi isänsä vuoksi. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo Janni Hussin tuoreessa Hussipodi-podcastissa siitä, kuinka häntä kiusattiin vuosia isänsä vuoksi. Kiusaamista jatkui pitkälle Eveliinan aikuisiälle asti. Eveliinan äiti on Pia Mäntykangas (ent. Hynninen), joka erosi Nykäsestä Eveliinan ollessa kaksivuotias. Mäkihyppääjä Matti Nykänen, 55, kuoli 4. helmikuuta 2019.


Eveliina Mäntykangas avautui podcastissa elämästään Matti Nykäsen tyttärenä: ”Häpesin sitä”

iltasanomat 12:11 28.05

Janni Hussin podcastissa Eveliina Mäntykangas kertoo, että Nykäsen tyttärenä oleminen muuttui taakaksi, jonka vuoksi häntä kiusattiin koulussa.


Eveliina Mäntykangas kertoo podcastissa, kuinka häpesi isäänsä pienenä: "Välillä tuntui, että minä olin Matti Nykänen, enkä hänen tyttärensä"

mtv 12:11 28.05

Eveliina Mäntykangas kertoo tuntemuksistaan Janni Hussin podcastissa.


Evelina tänään 25 vuotta - näin teininä julkisuuteen ponnahtaneen laulajan tyyli on muuttunut

iltalehti 21:34 27.05

Evelina nousi julkisuuteen 16-vuotiaana. Laulaja Evelina eli Eveliina Tammenlaakso täyttää tänään keskiviikkona 25 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi Iltalehti koosti yhteen laulajan tyylimuutokset vuosien varrelta. Vuonna 2012 vasta 16-vuotias laulajalupaus ihastutti The Voice of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella. Tuolloin Eveliina nähtiin Elastisen tiimissä. Laulajan tyyli oli ajan hengelle uskollinen.


Huippulahjakas Eveliina Piippo on valmentajilleen painajainen – omatahtoinen hiihtäjä yrittää nyt katkaista "addiktion", joka voi estää nousun huipulle

yle 06:29 22.05

Eveliina Piippo myöntää olevansa valmentajille haaste. Hän sanoo luottavansa omaan valmennustietouteensa usein liikaakin. 


Naisleijonien Suonpää suuntaa Leksandiin

jatkoaika.com 14:27 15.05

Eilen Linköping-lähdöstään tiedottanut Eveliina Suonpää siirtyy toiseen SDHL-seuraan. Uusi joukkue on Leksands IF.


Eveliina Suonpää jättää Linköpingin tolppien välin

jatkoaika.com 21:34 14.05

Maajoukkuemaalivahti Eveliina Suonpää ilmoitti Instagram-päivityksessään vaihtavansa seuraa.


Bile-Danin ja Eveliina-rakkaan unelmaloma muuttui painajaiseksi – lopulta pelkkä puhelinlasku oli 1200 euroa

mtv 14:05 07.04

Tositelevisiotähdet lähtivät lomallensa maaliskuussa. Vain hetkessä unelmaloma muuttui painajaiseksi koronaviruksen vuoksi. 


Bile-Dani vitsaili koronalla ja sai somevihat niskaansa – loma loppui kaksi viikkoa suunniteltua aiemmin

iltalehti 16:01 26.03

Temptation Island Suomestakin tunnetut Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen ovat yhä reissussa. Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on kihlattunsa Eveliina ”Eve” Uosukaisen kanssa Indonesiassa. Parin reissusuunnitelmat ovat muuttuneet muutamaan otteeseen ja tällä hetkellä molemmat haluaisivat palata jo Suomeen. Parin oli tarkoitus olla Indonesiassa kuukausi, mutta aika lyheni kahdeksi viikoksi. Lehtonen kertoo päätöksestä Instagramissa: – Erittäin paljon kiitoksia kaikille huolestuneille henkilöille, jotka tässä viimeisen parin tunnin aikana ovat osoittaneet auttavaa kättä ja tarjonneet ihan mielettömästi apua tähän erikoiseen tilanteeseen, joka meitäkin täällä ”ravistelee”, Lehtonen kirjoittaa.


"Ei pelota koronat", Bile-Dani ja Eve somettivat Balille matkustaessaan - jäivät jumiin loman jälkeen: "Lentokentällä maailmanlopun meininki"

iltalehti 08:40 20.03

Temptatation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tulleet Dani ja Eve haluavat Balilta takaisin kotiin. Daniel ”Dani” Lehtonen ja Eveliina ”Eve” Uosukainen kertovat somessa jääneensä jumiin Indonesian Balille. Pariskunta matkasi kaukomaille 6. maaliskuuta ja uhosi somessa lähdön hetkellä, että ”ei pelota koronat”. Kaksikon oli tarkoitus viettää reissussa kuukauden päivät. Kaksikko on päivittänyt lomatunnelmiaan someen. Myös Balilla turismi on vähentynyt koronan vuoksi radikaalisti. Yhdellä somevideolla Eve kertoo heidän olleen erään hotellin ainoat vieraat.


Huippulupauksen erikoinen ratkaisu tyrmistytti hiihtopiirit – nyt vastaa Eveliina Piippo: ”Siinä on kusipää”

iltasanomat 06:02 18.03

Eveliina Piippoa kritisoitiin, kun hän jätti maajoukkueen ja muutti maailman toiselle puolelle. Nyt hän kertoo, miksi kyllästyi huippu-urheilijan arkeen.


Mitkä pakarat! Temptation Islandin Eveliina poseerasi rohkeasti

stara 05:00 13.03

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani


Urheilulehti 11: Urheilijan arki ei riittänyt Eveliina Piipolle

iltasanomat 07:00 12.03

Tuoreessa lehdessä arvioidaan myös lukuisten suomalaisseurojen logot.


Hot topics