Marian Cisovsky, 40, kuoli – ex-jalkapallohuippu sairasti parantumatonta ALS-tautia

iltalehti 15:01 28.06

MyPaa Eurooppa-liigan karsinnassa rokottanut puolustaja menehtyi vaikeaan sairauteen. Slovakialainen jalkapallopuolustaja Marian Cisovsky on kuollut 40 vuoden ikäisenä. Cisovsky oli sairastanut noin kuuden vuoden ajan parantumatonta, hermostoa rappeuttavaa ALS-tautia.


Napolin "hyödytön" voitto kiusasi Veronaa

yle 07:36 24.06

Napoli varmisti cup-voitollaan paikan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, joten sillä ei loppukaudella ole enää käytännön panosta.


Uefa raottaa Euroopan jalkapallosarjojen siirtoikkunaa lokakuulle asti

yle 14:57 18.06

Siirtoikkuna sulkeutuu 5. lokakuuta ennen Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan lohkovaiheiden alkua.


BBC: Mestarien liigan loppuottelu Portugaliin, Eurooppa-liigan huipennus Saksaan

MTV 15:37 10.06

Jalkapallon Mestarien liigan loppuottelu siirtyy Turkin Istanbulista Portugalin Lissaboniin, arvioi lähteidensä perusteella BBC. Euroopan jalkapalloliitto Uefa tekee BBC:n mukaan päätöksen Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan finaalien uusista pelipaikoista 17. kesäkuuta.


Portugalissa tapahtuu kummia - sarjanousija tekemässä sensaatiota

iltalehti 13:01 09.06

Tiistain mielenkiintoisin ottelu löytyy Portugalin liigasta. Portugalin liigan Gil Vicente-FC Famalicao -ottelu on kahden erikoisen joukkueen kohtaaminen. Kotijoukkue, perinneseura (perustettu 1924) Gil Vicenten kohdalla erikoista on se, että seura nostettiin täksi kaudeksi Portugalin pääsarjaan kabinettipäätöksellä suoraan kolmostasolta. Sen tämäniltainen vastustaja FC Famalicao nousi pääsarjaan viime kauden päätteeksi Segunda Ligasta ihan omin avuin sijoittumalla toiseksi saldolla 21-6-7 maalit 57-34. Gil Vicentelle koronan katkaisema kausi on ollut tasapaksu ja joukkue onkin ennen loppuhuipennusta turvallisessa keskikastissa. FC Famalicao sen sijaan on ollut lähes sensaatio pelaamalla nousijaksi todella hyvin koko kauden. Joukkue taistelee saldolla 11-7-7 maalit 40-41 yhä jopa paikasta ensikauden eurokentille. Tällä hetkellä eroa Eurooppa-liigan oikeuttavaan neljänteen sijaan on kolme pistettä.


Jalkapallon Mestarien liigaa pyritään jatkamaan tarvittaessa erityistoimin – finaalista annettiin suunnitelma

iltalehti 23:04 17.05

Seurajoukkueturnaus on tarkoitus viedä kesän aikana maaliin asti. Euroopan jalkapalloliitto Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin on kertonut suunnitelmansa jalkapallokausien loppuun pelaamisesta. Sarjakausi 2019–2020 on tarkoitus saada päätökseen elokuussa. Tuolloin pelattaisiin sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan loppuottelut.


Eurooppa-liigan ottelussa poliisiin käsiksi käyneelle pelaajalle kolmen ottelun pelikielto

MTV 13:35 15.04

Tanskalaisseura FC Kööpenhaminen hyökkääjä Michael Santos on saanut kolmen ottelun pelikiellon Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta.


Sänkypuuhat julki – ex-naisystävä avautui Unai Emeryn käytöksestä: ”Hän syytti minua Arsenalin tappioista”

iltalehti 09:17 13.04

Unai Emeryn entinen naisystävä Sacha Wright avautui huippuvalmentajan käytöksestä. Unai Emeryn, 48, ensimmäinen kausi Arsenalin managerina meni hyvin. Mies johdatti lontoolaisseuran Eurooppa-liigan finaaliin ja 11 ottelun tappiottomaan putkeen. Tämä kausi päättyi kuitenkin potkuihin marraskuussa, kun Arsenalin tulokset romahtivat totaalisesti. Espanjalaisvalmentajan entisen naisystävän Sacha Wrightin, 35, mukaan Emery syytti häntä potkuista. Pariskunta erosi syyskuussa 2019.


Sänkypuuhat kummastuttivat – ex-naisystävä avautui Unai Emeryn käytöksestä: ”Hän syytti minua Arsenalin tappioista”

iltalehti 09:17 13.04

Unai Emeryn entinen naisystävä Sacha Wright avautui huippuvalmentajan käytöksestä. Unai Emeryn, 48, ensimmäinen kausi Arsenalin managerina meni hyvin. Mies johdatti lontoolaisseuran Eurooppa-liigan finaaliin ja 11 ottelun tappiottomaan putkeen. Tämä kausi päättyi kuitenkin potkuihin marraskuussa, kun Arsenalin tulokset romahtivat totaalisesti. Espanjalaisvalmentajan entisen naisystävän Sacha Wrightin, 35, mukaan Emery syytti häntä potkuista. Pariskunta erosi syyskuussa 2019.


Suomalaisjoukkueita lisää eurokentille? Uefan uusi jalkapallosarja näkyy myös Suomessa

iltalehti 11:06 09.04

Nordic Entertainment Group on hankkinut mediaoikeudet Eurooppa-liigan sekä uuden Uefa Europa Conference League -otteluihin. NENT Groupin mediaoikeudet Suomeen, Ruotsiin sekä Norjaan alkavat kaudesta 2021–2022 ja ovat voimassa kauden 2023–2024 loppuun. Ottelut ovat katsottavissa Viaplay-palvelussa. Tärkeimmät pelit näkyvät myös Viasatin urheilukanavilla. Otteluihin tullaan NENT Gropuin mukaan tekemään myös studiolähetyksiä.


Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan finaalit siirrettiin - joutuuko Uefa ratkomaan pelipaikkoja kolikon heitolla?

iltalehti 06:46 24.03

Uefa päätti myöhään maanantai-iltana siirtää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan loppuotteluita noin kuukaudella. Mestarien liigan finaalin uusi päivämäärä on 27. kesäkuuta. Sitä ennen Istanbulissa pyritään mahdollisesti järjestämään miniturnaus, jonne voitaisiin räätälöidä puolivälierät ja välierät yksiosaisina, koska koronapandemia on kiristänyt aikataulun niin tiukaksi. Gdanskiin 24. kesäkuuta kaavaillun Eurooppa-liigan loppuottelun kohdalla suunnitelma on samanlainen.


Lehdet: Tässä ovat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan uudet finaalipäivät

MTV 16:36 17.03

Jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan loppuottelut on siirretty kesäkuulle, kertovat espanjalaislehdet Marca ja AS.


Tiistai on iso päivä Huuhkajat-faneille – päätös EM-kisoista lyödään lukkoon

iltalehti 08:51 17.03

Euroopan futisliitto Uefa päättää tiistaina, mitä se tekee jäljellä olevalle futiskaudelle. Tapetilla ovat ainakin Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan päättäminen ja kesälle merkityn EM-lopputurnaus kohtalo. Maanantaina Italian futisliitto puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoi pyytäneensä kattojärjestön siirtämään EM-kisoja vuodella.


Koronavirus: Mestarien liigaa ja Eurooppa-liigaa ei pelata ensi viikolla

MTV 13:14 13.03

Euroopan jalkapalloliitto Uefa siirtää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ensi viikon otteluita eteenpäin koronaviruksen vuoksi.


Mestarien liigaa ei pelata ensi viikolla

yle 12:32 13.03

Koronavirus siirtää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan otteluita.


Lukas Hradecky veti pidemmän korren Huuhkajat-kohtaamisessa – Glen Kamara rappasi itsensä pelikieltoon

iltalehti 00:07 13.03

Bayer Leverkusen haki tärkeän 3–1-vierasvoiton Glasgow Rangersista. Vaikka torstai on dramaattinen urheilupäivä oikeastaan kaikesta urheiluun liittymättömästä johtuen, ehdittiin päivän aikana kokea myös lähes nostalginen 90-minuuttinen, jossa kaksi jalkapallojoukkuetta kohtasivat toisensa täyden katsomon edessä. Suomalaisia lämmitti erityisesti se, että kyseissä Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa kohtasivat myös kaksi Huuhkajat-pelaajaa. Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen oli tullut kylään Glen Kamaran Glasgow Rangersin vieraaksi.


Lukas Hradeckyn Leverkusen otti lujan otteen jatkopaikkaan – Glen Kamara ulos seuraavasta pelistä

MTV 23:51 12.03

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen onnistui väkevästi jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa. Rangers taipui Skotlannissa vieraissa maalein 3–1 .


Lukas Hradeckyn Leverkusenilta upea alku suomalaisten taistossa – nolo virhe kostautui karkeasti

MTV 22:55 12.03

Kai Havertz tälläsi rangaistuspotkusta Bayer Leverkusenin 1–0-vierasjohtoon Rangersia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa.


Manchester United murskavireessä eurokentillä – nuori futari osui ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen

MTV 21:50 12.03

Daniel James katkaisi pitkän maalittoman jaksonsa, kun Manchester United hoiti jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosan tyylipuhtaasti LASK Linzin vieraana. Itävaltalaiset taipuivat ottelussa murskalukemin 0–5.


Hot topics