Uutuuskirja Jörn Donnerista: Viesti puhelin­vastaajassa johti poliisi­etsintään – seurasi anteeksipyyntö huonosta huumorista

iltasanomat 07:34 16.04

Kun Kai Ekholm tutustui Jörn Donneriin ja hänen tuotantoonsa, hän ei ilahtunut kaikesta. Maailma on silti hänestä ikävämpi ja tyhmempi ilman Donneria.


Valtteri Bottas antoi pääsiäismässäilylle kyytiä: ”Tämä on jo neljäs sessioni”

iltalehti 21:44 12.04

Valtteri Bottas vietti pääsiäissunnuntain iltapäivää pyörän selässä. Valtteri Bottas esitteli Instagramin stories-osiossa sunnuntaina pääsiäismunien etsintää. Viimeiset stories-pätkät kertoivat virtuaalisesta pyöräilytapahtumasta, johon Bottas osallistui iltapäivällä. Bottas oli kuntopyöränsä selässä ”sonnustautuneena” pupukorviin ja -viiksiin.


Pyhtään miehiä etsitään edelleen – epäillään murhan ja tapon yrityksistä

stara 16:40 07.04

Poliisi jatkaa kahden etsintäkuulutetun henkilön etsintää Kymenlaaksossa. Vuonna 1975 syntyneestä


Onko sinulla havaintoja näistä miehistä? Vaaralliset ja aseistetut miehet jatkavat pakoa, epäillään poliisien murhien yrityksistä

iltasanomat 13:54 06.04

Poliisi jatkaa Janne Kristian Villikan ja Joni Oswald Kasilan etsintää. Poliisi pitää todennäköisenä, että miehet ovat yhä aseistettuja.


Lapsi tuntemattoman kanssa: Hanna katuu – ”Olin tehnyt virheen”

iltalehti 09:46 30.03

Ohjelman kolmannessa jaksossa pakka menee sekaisin. Kumppanuusvanhemmuusleirin jälkeen tunteet ottavat vallan. Kuopiolainen Hanna valitsi leirin päätteeksi lapsenhankintakumppanikseen Thomaksen, mutta tämäpä halusikin jatkaa etsintää muualta.


Muinaislöydön tekee yhä useammin metallinetsintää harrastava – osa aarteista pitäisi malttaa jättää maahan: "Ongelmana ovat etsijät, jotka eivät tiedä mitä tehdä löytöjen kanssa”

yle 10:00 27.01

Kasvaneen metallinetsinharrastuksen myötä Museoviraston konservointiosasto ruuhkautuu. Harrastajat saattavat pilata muinaislöydön tietämättömyyttään jo nostohetkellä.


Mies lähti aamulla verkoille ja katosi Juuassa

iltasanomat 18:30 27.11

Poliisi ja pelastuslaitos valmistelevat etsintää kelirikkoaluksella.


Haitalliset haamuverkot halutaan pois merestä – Selkämereltä on kerätty kilometrin verran kalastajien kadonneita verkkoja

yle 20:28 17.09

Mereen jääneet kalastusvälineet halutaan poistaa, koska niistä on monenlaista haittaa. Vastaavaa etsintää ei ole Suomessa ennen tehty.


Tässä on mies Love Island Suomi -äänen takana - Riku Sottinen, 36, oppii työssään nuorisokieltä: ”Intiimit hetket jätetään intiimeiksi”

iltalehti 07:31 11.09

Riku Sottinen selostaa ensisuudelmat mutta peiton alle hän ei mene. Hyvän mielen rakkausrealityssä selostajan jutut ovat rajatut. Love Island Suomi naulitsee jo toista kautta kansaa kotisohville kuutena päivänä viikossa. Parikymppisten rakkaudenetsintää aurinkoisessa Espanjassa katsoo mieluusti, varsinkin, kun hyvän mielen ohjelmassa todellakin pyritään yhdistämään ihmisiä, ei rikkomaan jo olemassa olevia suhteita. Alkoholillakaan ei läträtä ja kaikin puolin tarkoitusperät ovat hyvät.


Hot topics