Instagram ei kerro koko totuutta – näin paljon valaistus vaikuttaa kuviin

stara 12:00 01.07

Sosiaalinen media voi aiheuttaa suuria ulkonäköpaineita etenkin nuorille naisille. Valokuvat


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 01.07

Sosiaalinen media voi aiheuttaa suuria ulkonäköpaineita etenkin nuorille naisille. Valokuvat


Päivö-myrsky teki tuhojaan etenkin idässä – Pohjois-Karjalassa hätänumeroon ei saanut kaikkialla yhteyttä

yle 05:40 01.07

Ilmatieteen laitos varoittaa tänään rajuista ukkoskuuroista Etelä-Suomessa. Lähetä meille kuva tai video yön tuhoista.


Päivö-myrsky teki tuhojaan etenkin idässä – Pohjois-Karjalassa hätänumeroon ei saa kaikkialla yhteyttä

yle 05:40 01.07

Ilmatieteen laitos varoittaa tänään rajuista ukkoskuuroista Etelä-Suomessa. Lähetä meille kuva tai video yön tuhoista.


Maistuisiko? Turkulaispizzeria lanseerasi makaronilaatikkopizzan

stara 18:00 26.06

Perinteiset pizzatäytteet ovat etenkin viime vuosina saaneet eri puolilla maailmaa


20-vuotias popkaunotar herutteli peilin edessä – tietenkin somea varten

stara 12:40 26.06

20-vuotiaan poplupaus Madison Beerin esiintyminen jouduttiin taannoin keskeyttämään BottleRock 2019


JVG:stä tehdään elokuva

iltalehti 10:30 26.06

JVG-elokuva Vuodet ollu tuulisii saa ensi-iltansa vuoden 2021 alussa. Vuodet ollu tuulisii -elokuvassa käydään läpi JVG:n tarina aina sen alkuajoista lähtien. Elokuvassa ääneen pääsevät tietenkin JVG:N Jare Brand ja Ville Galle sekä perheenjäsenet, taustavaikuttajat ja ystävät.


Jurassic World -kuvaukset jatkuvat – turvatoimiin sijoitettu miljoonia

stara 12:00 23.06

Käytännössä koko Hollywoodin elokuvateollisuus joutui keväällä pattitilanteeseen koronakriisin ansiosta. Etenkin


Muistatko vielä Peräkamaripoikien Late Jortikan? Yli 20 vuotta myöhemmin vanhat miehet lähestyvät näyttelijää samalla vitsillä

iltalehti 16:37 22.06

Maalaiskomedia-sarja toimi näyttelijä Panu Vauhkoselle ponnahduslautana alalle. Panu Vauhkonen debytoi Lasse ”Late” Jortikan roolissa Ylen Maalaiskomedia-sarjan toisella tuotantokaudella. Kesällä 1999 kuvattu Peräkamaripojat sai ensi-esityksensä vuonna 2001. Sittemmin koko neliosainen Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille. Maalaiskomediat ovat katsottavissa Yle Areenassa heinäkuun puoliväliin saakka.


Muistatko vielä tv:stä tutun viinaan menevän kanttori Piiparisen? Mopedi kulkee yhä - moottorina porakone

iltalehti 12:45 22.06

Ihmiset eivät vieläkään usko näyttelijä Tom Lindholmin olleen vesiselvä kanttori Piiparista näytellessään. Maalaiskomedia-sarja on yhteisnimitys Yle TV2:lla esitetyille televisiosarjoille Vain muutaman huijarin tähden (1998), Peräkamaripojat (1999), Mooseksen perintö (2001) ja Yleisö-Venlalla palkittu Turvetta ja timantteja (2006). Sarja on saavuttanut miljoonayleisöt ja se kuuluu suosituimpiin suomalaisiin draamasarjoihin. Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille.


Bebe Rexha jakoi koomisen TikTok-videon – vaatteet katosivat päältä

stara 18:00 21.06

30-vuotias poptähti nauttii etenkin Yhdysvalloissa menestyksekkäästä urasta. Hänet tunnetaan myös


Mestaruus siintää silmissä - Liverpoolin ikiaikainen unelma kahden voiton päässä

iltalehti 08:58 21.06

Sunnuntain peliherkku on Valioliigan Merseysiden derby, jossa kohtaavat Everton ja Liverpool. Sunnuntain mehukkain kamppailu käydään Valioliigassa, missä kauden uudelleenkäynnistyminen mahdollistaa Liverpoolille ansaitun mestaruuden tavoittelun. Sekä seura että fanit olivat koronaepidemian takia tulisilla hiilillä kauden jatkumisen suhteen. Kesken päätetty kausi olisi tarkoittanut Liverpoolin 30-vuotisen unelman karkaamista tälläkin kertaa. Nyt pelien jatkuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että seura juhlii heinäkuun lopussa ensimmäistä Englannin/Valioliigan mestaruuttaan sitten vuoden 1990. Edellinen mestaruus tuli Englannin liigan aikaan, sillä Valioliiga perustettiin vasta vuonna 1992. Nyt mestaruuteen riittää varmuudella muiden joukkueiden peleistä riippumatta se, että Liverpool voittaa yhdeksästä jäljellä olevasta pelistään kaksi todennäköisesti vähempikin. Asetelma on kokonaisuuden kannalta erinomainen, ja joukkueen mestaruuden todennäköisyys on luokkaa 99,5 prosenttia. Tähän tauolta paluuotteluun sen sijaan Liverpool ei pääse mitenkään erityisen herkullisista lähtökohdista. Joukkueella ei lähtökohtaisesti ole vire-etua Evertoniin nähden. Motivaatiota tietenkin on, mutta kokonaisuus huomioiden ei ole mitenkään yksiselitteistä, että kaksi voittoa lopuista yhdeksästä pelistä tarvitseva joukkue olisi terävimmillään heti yli kolmen kuukauden koronatauolta. Ei Evertonillakaan mitään erityissyitä tässä ole olla sen paremmin latautunut tai vireessä, mutta kyllä altavastaaja vain näihin peleihin aina syttyy - varsinkin derbyyn kotonaan. Vaikka sitten ilman yleisöä. Toki vireet ja lautaukset ovat enemmän tai vähemmän tässä arvauksia, mutta itse lähden siitä, ettei tästä Liverpoolille kuulu nyt mitään etua laskea. Markkina tekee sen varmuudella joka tapauksessa, ja uskonkin kertoimien vääristyvän selvästi Liverpoolin suuntaan. Itselleni joukkue ei ole tässä kuin noin reilu 55-prosenttinen suosikki. Veikkaus esimerkiksi arvioi Liverpoolin voitontodennäköisyydeksi peräti 61 prosenttia.


NHL-asiantuntija esitti kovan väitteen Sebastian Ahosta – uskoo joutuvansa naurunalaiseksi

MTV 08:00 19.06

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho on noussut vähitellen NHL:n kärkipään hyökkääjien joukkoon. Suomalainen on ihastuttanut etenkin hyökkäyspään tekemisellään.


Mies esitteli hämmentävää taitoaan- nielaisi nakin kokonaisena

stara 21:20 18.06

Keskikesä ja etenkin juhannus on makkaroiden ystävien juhlaa. Tänäkin vuonna


Prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin myrskyisä ero tulee valkokankaalle - päärooliin Kristen Stewart

iltalehti 19:37 18.06

Prinsessa Dianan avioerokriisistä ollaan tekemässä elokuvaa. Prinsessa Diana ja prinssi Charles muuttivat asumuseroon vuonna 1992 ja erosivat virallisesti neljä vuotta myöhemmin. Avioliitto oli onneton ja kumpikin petti toisiaan. Prinssi Charles tunnusti 29. kesäkuuta 1994 julkisesti suhteensa nykyiseen vaimoonsa Camilla Parker-Bowlesiin. Dianan ja Charlesin ero oli skandaali, sillä kruununperijän ero oli hyvin poikkeuksellista historiaan peilaten. Sydänten prinsessaksi kutsuttu Diana kuoli Pariisissa auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Hän oli 36-vuotias. Nyt Dianan erosta puuhataan elokuvaa. Deadline uutisoi, että Pablo Larraín ohjaa Spencer-nimisen (Dianan tyttönimi) elokuvan. Prinsessa Dianaa elokuvassa näyttelee Kristen Stewart, 30. Hän on tuttu etenkin vampyyrin ja ihmisen rakkaustarinaa kertovista Twilight-elokuvista.


Suositun poikabändin jäsen kuoli vain 28-vuotiaana

stara 16:00 18.06

Korealainen popmusiikki, eli kpop on etenkin viime vuosina kasvattanut suosiotaan


Hot topics