Tähtikapteenin hurja maalivire sai jatkoa, Real Madrid kasvatti etumatkaansa sarjakärjessä – "Emme ole voittaneet vielä mitään"

MTV 06:59 03.07

Espanjaan jalkapalloliigassa Real Madrid otti tiistai-iltana suuren askeleen kohti sarjan voittoa. Se on nyt neljä pistettä edellä toisena olevaa Barcelonaa.


Tähtikapteenin hurha maalivire sai jatkoa, Real Madrid kasvatti etumatkaansa sarjakärjessä – "Emme ole voittaneet vielä mitään"

MTV 06:59 03.07

Espanjaan jalkapalloliigassa Real Madrid otti tiistai-iltana suuren askeleen kohti sarjan voittoa. Se on nyt neljä pistettä edellä toisena olevaa Barcelonaa.


Belgian prinssi Joachim livahti kiellettyihin yksityisbileisiin Espanjaan – pian hänellä todettiin koronavirus ja soppa oli valmis

iltasanomat 22:38 30.05

Belgian prinssi Joachimin matka Espanjaan on herättänyt ihmetystä Euroopassa. Prinssillä todettiin pian maassa järjestettyjen yksityisjuhlien jälkeen koronavirustartunta


Belgian prinssi Joachim, 28, lensi Espanjaan laittomiin yksityisbileisiin tyttöystävänsä kanssa - sai tuliaisiksi koronan

iltalehti 21:41 30.05

Prinssi Joachim osallistui tiistaina laittomiin yksityisbileisiin Espanjassa, kertoo Daily Mail. Belgian prinssi Joachim, 28, on saanut koronaviruksen, kertoo Daily Mail. Hän sai viruksen matkustettuaan Espanjaan laittomiin yksityisbileisiin. Mukana juhlintaan lähti myös prinssin tyttöystävä Victoria Ortiz. Prinssin sallittiin matkustaa sunnuntaina Madridiin bisnessyiden takia. Tosiasiallinen syy olivat kuitenkin pari päivää Espanjaan saapumisen jälkeen järjestetyt hulppeat yksityisbileet, jotka sijaitsivat Cordoban kaupungin alueella etelä-Espanjassa. Pariskunta matkusti bileisiin Ortizin kotiseuduille junalla.


Martina Aitolehti aikoo toteuttaa syksyllä yhden haaveistaan: "Mä niin odotan, mitä kaikkea elämällä on tarjota"

mtv 08:00 06.05

Martina Aitolehti aikoo lähteä lastensa ja ystävänsä kanssa pidemmäksi ajaksi Espanjaan.


Annimari Korte törmäsi ikävään ongelmaan – koko omaisuus jäi Espanjaan: ”Pärjääkö siellä shortseissa?”

iltalehti 12:46 25.04

Annimari Korte joutuu palaamaan Suomeen kesävaatteissa. Keskiviikkona varmistui, että yleisurheilun EM-kisat on kokonaan peruttu koronaviruspandemian takia. Yhdysvalloissa kisoihin valmistautunut Annimari Korte päätti samantien pakkaavansa laukut ja lentävänsä viikonloppuna Suomeen. Vastoinkäymisiltä ei ole kuitenkaan vältytty. Kortteen koko omaisuus on hänen asunnossaan Espanjassa, jossa voimassa on erittäin tiukat liikkumisrajoitukset.


Aivotärähdys aiheutti kammovirheitä, joista seurasi tappouhkauksia – nyt puhuu kovia kokenut tähtipussari: ”Mennään rajan yli”

iltalehti 12:45 16.04

Loris Karius muisteli Bild-lehden haastattelussa Mestarien liigan finaalia vuodelta 2018. Kahden vuoden takainen Mestarien liigan finaali muistetaan edelleen Loris Kariusin karmeista virheistä. Liverpool-vahti lahjoitti Real Madridille kaksi ilmaista maalia, ja hörökorvainen pytty matkasi Espanjaan 3–1-tuloksen myötä. Matsin jälkeen selvisi, miksi Karius epäonnistui niin totaalisesti tärkeässä paikassa.


Antti, 38, lähti Espanjaan puhelinmyyjäksi – sitten hän sai tuta, millainen on Aurinkorannikon pimeä puoli

iltasanomat 16:00 11.04

Antin, 38, koko omaisuus mahtuu reppuun ja muovikassiin.


Näin Aki ja Heli Palsanmäki laittoivat elämäntapansa remonttiin Espanjassa – painoa putosi useita kiloja

iltalehti 07:29 10.04

Aki ja Heli Palsanmäki takovat, kun rauta on kuumaa. Tarkoitus on jatkaa yrittäjän arkea seuraavat viisi vuotta ja siirtyä sen jälkeen viettämään eläkepäiviä Espanjaan. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, 50, on huutokauppahallinsa ovella ottamassa toimittajaa ja kuvaajaa vastaan. Hirvaskankaan talvinen maisema on vaihtumassa kevääseen, ja jäljellä olevat lumikasat sulavat hiljalleen ropisevan sateen alla.


Venäjän maajoukkuepelaaja rikkoi karanteenimääräystä - suhautti yksityiskoneella kihlatun 18-vuotisjuhliin

iltalehti 08:32 08.04

Fjodor Smolovia uhkaa sakkorangaistus, kun hän palaa Espanjaan. La Ligan Celta Vigoa edustava Fjodor Smolov matkusti ominpäin pois Espanjasta kotimaahansa Venäjälle. Asiasta uutisoi muun muassa Guardian. Seuran lähde kertoo AS-lehdelle, että Smolov oli toistuvasti pyytänyt lupaa päästä pois Espanjasta, mutta sitä ei voitu myöntää maan karanteenimääräysten takia. Lopulta pelaaja oli päätynyt omaan ratkaisuun ja lähtenyt Venäjälle yksityiskoneella.


Tarja Turusen perhe muutti Espanjaan turvallisemman ympäristön perässä – Buenos Airesissa merkkikengätkin viedään jalasta

iltasanomat 07:00 07.04

Tämän viikon Hansin matkassa -jaksossa Hans Välimäki vierailee Argentiinasta Espanjan Andalusiaan muuttaneen Tarja Turusen luona.


Rosvoamisesta syytetty Turkki myönsi vientiluvan Espanjan tilaamille hengityskoneille – ulkoministerin äänensävy vaihtui

iltasanomat 18:06 05.04

Turkki on myöntänyt vientiluvan Espanjaan matkalla oleville 150 hengityskoneelle, jotka ovat jääneet päiväkausiksi jumiin Ankaraan.


Espanja tilasi 150 hengityskonetta Kiinasta – Turkki kaappasi koneet itselleen

iltasanomat 23:23 03.04

Kiinasta hengityskoneita Espanjaan kuljettanut lentorahti on ollut jo kuusi päivää jumissa Ankarassa.


Suomessa 12 ihmistä kuollut koronaan, kulkeutuiko virus Espanjaan jalkapallofanien mukana? – IS seuraa

iltasanomat 20:11 29.03

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Kulkeutuiko virus Espanjaan jalkapallofanien mukana? Suomessa 11 kuollut korona­infektioon – IS seuraa

iltasanomat 19:57 29.03

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Kulkeutuiko koronavirus Espanjaan 3 000 jalkapallofanin mukana? Asiantuntijan mukaan yksi Italiassa pidetty ottelu oli ”biologinen pommi”

iltasanomat 19:49 29.03

Bergamolaisen Atalantan ja espanjalaisen Valencian välistä kohtaamista seurasi paikan päällä yli 40 000 italialaista ja noin 3 000 espanjalaista.


Kimmon työnkuva muuttui dramaattisesti – pelastaa nyt loukkuun jääneitä suomalaiseläkeläisiä Espanjasta: ”Paniikki on valtava”

iltasanomat 18:59 26.03

Torreviejan suomalaiset ovat jääneet loukkuun Espanjaan. Kimmo ja Henna Kyttälä yrittävät kotiuttaa heitä.


Prinsessa Birgitta, 83, tylsistyy karanteenissa Mallorcalla - sydänoireet veivät aiemmin sairaalaan

iltalehti 11:40 20.03

Prinsessa Birgitan lapset ovat huolissaan koronaviruksen riskiryhmään kuuluvasta äidistään. Komeasta rusketuksestaan tunnettu kuningas Kaarle Kustaan sisko, prinsessa Birgitta, 82, on asunut jo vuosikymmenet Mallorcalla. Hänen päiviään rytmittävät hyväntekeväisyystempaukset ja golfin pelaaminen. Nyt Espanjaan on kuitenkin julistettu hätätila koronaviruksen leviämisen vuoksi ja prinsessa Birgitta on muiden kansalaisten tavoin joutunut kotikaranteeniin. Hän asuu Mallorcalla Santa Ponsan alueella.


Leirintäalueelle jumittunut Hjalte, 68, pääsi Espanjaan, missä näkymät pysäyttivät: ”Herranjumala”

iltasanomat 06:45 20.03

Karavaanari Hjalte Karlsson, 68, pääsi torstaina päivien odotuksen jälkeen rajan yli Portugalista Espanjaan. IS seuraa kolmen automatkailijan matkaa Euroopan läpi Suomeen.


Hot topics