Jasper Pääkkösen samojedinpentu Taiga ihastuttaa somessa – kiinnostui oitis isäntänsä kalastussaappaista

iltalehti 14:50 27.06

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on jakanut pentuarkeaan somessa. Näyttelijä Jasper Pääkkösen ja hänen puolisonsa Alexandra Escatin perhe täydentyi toukokuun lopussa samojedinpennulla. Viime viikkoina suloinen Taiga-niminen karvapallero onkin ihastuttanut kesäkansaa sosiaalisessa mediassa. Kuvia hauvavauvasta on nähty paitsi itse Pääkkösen Instagram-tilillä, myös koiran omalla Instagram-tilillä.


Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas auttoivat lomareissullaan tienposkesta löytynyttä erikoista eläintä: Todistivat tämän jälkeen iloista tapahtumaa

iltalehti 22:13 12.02

Jasper Pääkkönen julkaisi Instagramissa kuvia taannoiselta matkaltaan Patagoniaan. Maailmalla uraa luova näyttelijä Jasper Pääkkönen vietti taannoin aikaa naisystävänsä Alexandra Escatin kanssa Patagoniassa, Etelä-Amerikan mantereen eteläkärjessä. Pariskunta on nyt julkaissut reissusta upeita valokuvia Instagramissa. Useissa pariskunnan valokuvissa komeilee guanako-niminen eläin, jota tavataan Etelä-Amerikassa. Guanako kuuluu kamelien heimoon. Sekä Pääkkönen että Escat poseeraavat tuoreissa kuvissa eläimen kanssa sitä lempeästi silitellen.


Jasper Pääkkönen ilmestyi Oscar-yönä Elton Johnin hulppeisiin julkkisbileisiin – poseerasi kameroille Alexandra-rakas kainalossaan

iltasanomat 09:00 10.02

Hollywood-uraa tekevä Jasper Pääkkönen juhli Los Angelesissa Oscar-yönä kumppaninsa Alexandra Escatin kanssa.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi lumoavan kuvan – pulahti porealtaaseen keskellä lumista Lappia

iltalehti 12:27 18.11

Alexandra Escat on tutustunut Lapin maisemiin Inarissa, minne Pääkkönen suunnittelee kansainvälistä luontomatkailukeskusta. Näyttelijä-yrittäjä Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat on viihtynyt hiljattain puolisonsa kotimaassa Suomessa. Escat on julkaissut kuvan Instagramissa talvisesta Lapista. Kuvassa nainen loikoilee porealtaassa ihastellen Inarin maisemia.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi upean kuvan Suomesta – fanit ylistävät: "Niin kaunista!"

mtv 12:04 18.11

Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat viihtyy Suomessa.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi mykistävän kuvan Lapista – lekottelee paljussa keskellä hyistä maisemaa

iltasanomat 11:09 18.11

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat on jo tottunut Suomen-kävijä. Nyt hän on viettänyt aikaa keskellä Inarin lumista luontoa.


Hot topics